Ana Menü

Serbest Bölge.. -Ulusal Geyik Topic'i...

Başlatan AsA, Kasım 18, 2006, 19:10:27

0 Üyeler ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

unicorn

Olum işine bak o zaman :) Sizn gibilere maaş oduyorlar bi de war ya ehueheueh :) ;D
Ne Olmuş Yani Büyük Adam Olamadıysak,

Hayallerimizi Satmadık Ya !

ugur24

ödeyecekler tabi..  ;) valla olabildiğince işimi aksatmamaya çalışıyorum..zaten işimi yaptıktan sonra açıyorum burayı..sitede online durumdaysam işimi yapmışımdır..ben maaşımı alın terimle kazanıyorum..  ;D

unicorn

Olum butun gun burdasın ;D bi de utanmadan odeyecekler tabi diyon :) ;D
Ne Olmuş Yani Büyük Adam Olamadıysak,

Hayallerimizi Satmadık Ya !

ugur24

napiyim yaa takıldığım tek site burası..internete girdiğim zaman ilk burayı açıyorum..burda vakit geçiyo hemen..bi bakıyorum akşam olmuş..

Adriano

Uçurumlardan düşmeden tut elimizi..

canmert

Unforgiven

Slm millet ben geldim forum artık dahada güvende ;)
Kimbilir sen benim halimde sakinliğimde ne buldun,bense yorgundum kendi kendime sokuldum,uyuya kaldım AKLIMIN İPLERİNİ SALDIM o giderken biran durup peşinden baktım nedersin,umarım beni affedersin nedersin,umarım beni affedersin,belkide terkedip gidersin,nedersin[/b

Unforgiven

Heayyyyyyy millet nerdesiniz ya  kacırdıkmı geyiği ;)
Kimbilir sen benim halimde sakinliğimde ne buldun,bense yorgundum kendi kendime sokuldum,uyuya kaldım AKLIMIN İPLERİNİ SALDIM o giderken biran durup peşinden baktım nedersin,umarım beni affedersin nedersin,umarım beni affedersin,belkide terkedip gidersin,nedersin[/b

dejembeji

Unforgiven

Senden sonra dün eve giderken tayın çıktı , hakkari yüksekova, ama bugun tayın durdu çünkü rütbem yetmedi :) yanlişlik olmüş bu arada benim için değil vatan için ölelim  ;) anlastık mı?

dejembeji

waLLamı dun konusmusdk bekLiorum demısdn.ee sımdı ne oLcak peki? tahin oLmucn mı daha? tmm vatan icin ztn öLürüz..

Unforgiven

Gitmek isterim ama gidemiyorum işte hem okuldan yeni çıktık, o yuzden bide rütbe gelcek onu bekliyoruz işte üst teymen olunca çıkıcak tayın karişiklik olmus yani anlican 2 sene kadar istanbuldayım bu arada tek üzüldüğüm nokta vardı tümer inönuye gelicek ben maça gidemicem diye şimdi gitcem ;)

dejembeji

iyii hayırLısı nyse o oLsun ... 2 sende daha ıstdasn yane. keske bnde orda oLsam. acaba fener macı ne zamana (hangi aya denk) geLıor acaba? bnde geLmeyı cok ıstıorum.ama kombine yoq bişey yoq bİlet nasıL buLurum acaba? nyse o gun oLa hayroLa:)

Anarchy*

Unforgiven

Eğer ben istanbulda olursam bişey olmazsa ölmezsek, ben seni yeni aciğa sokabilirm sanırm kapıda tanıdıklar var ;) yada benim kombineyi veririm girersin ben kapalidan bilet alıcam benim kombinenin ordaki sosyete hiç biri bağirmiyo deli oldum bende ;)