Ana Menü

Serbest Bölge.. -Ulusal Geyik Topic'i...

Başlatan AsA, Kasım 18, 2006, 19:10:27

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ugur24

aleykümselam..bende az önce girdim..tv8 de maç var..onu izliyorum güzel maç oluyo..

Unforgiven

Kimin maçi bende çıkmak zorunda kaldım 3 sayfa oluş benden sonra ;)
Kimbilir sen benim halimde sakinliğimde ne buldun,bense yorgundum kendi kendime sokuldum,uyuya kaldım AKLIMIN İPLERİNİ SALDIM o giderken biran durup peşinden baktım nedersin,umarım beni affedersin nedersin,umarım beni affedersin,belkide terkedip gidersin,nedersin[/b

ugur24

newcastle-birmingham..maç st.james park'ta ama birmingham 2-0 önde..

Unforgiven

Güzledir spiker yine berbat dimi nasıl kötü maç anlatıyorlar ya analmıyorum ben artık maçtan bile soğutuyorlar adamı
Kimbilir sen benim halimde sakinliğimde ne buldun,bense yorgundum kendi kendime sokuldum,uyuya kaldım AKLIMIN İPLERİNİ SALDIM o giderken biran durup peşinden baktım nedersin,umarım beni affedersin nedersin,umarım beni affedersin,belkide terkedip gidersin,nedersin[/b

ugur24

fikret engin çok iyi ama murat özarı geldi 2-3 ay önce..ruh gibi aynı ruh..adamda maç izleme hevesi kalmıyo..şimdiki spiker iyi ama..

Non Mollare Mai

S.aleykum Ben sevmedim maçı. NewcastLe ne kadar kötü oynuyo öyLe ya.. İddaayıda tutturuorum şu an.
edit

xxdoggyxx

18.03.2007

Unforgiven

Hayırlı olsun bakalım.

Bilmiyorum ben chelsea/ Manchester unıted maçindan sonra yemin etdim izlemicem diye bu kadar kötü maç anlatılmaz.

oırkcıyı oynatmazlar cezası gelicekti haberi olan varmi cezadan

ugur24

niye olum..ben bol pozisyonlu maçları severim..birmingham farkı kaçırıyo..emre yok..

Unforgiven

Güzeldir ugur24 bişey sorcam sana ne okumak istiyorsun ?

ugur24

açıköğretim okuyorum banka-sigorta bölümü ama hiç istemiyorum..bana içinde futbol yada herhangi bi spor olan bi meslek lazım..kafam en iyi ona basıyo..  ;)

Unforgiven

ugur24

bilmiyorum yaa ben sigortacı olacam gibi gözüküyo..

Unforgiven

İyi iştir ya sigortacida ne güzle işte gidersin sende bulursun bir şirketde hatun sabah akşam sigortalarsın oda olmadı gelen turistleri sigortalarsın? ;)

ugur24

ooo çok iyi sigorta yaparım ben..  ;D