Ana Menü

Serbest Bölge.. -Ulusal Geyik Topic'i...

Başlatan AsA, Kasım 18, 2006, 19:10:27

0 Üyeler ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

dejembeji

doğru diorsun asLında bugnlerde bnm ustmde brs stres var öss falan anLarsın yani yoqsa antaLya gibi bi yerde öyLesine yasanırmı hec:)

Unforgiven

Ölemi sen niye daha önce söğlemedin antalyada oturduğunu çik geceleri dişari gezidir trurist kardeslerimiz :D  türkün misafir perverliğini göster  :)
Kimbilir sen benim halimde sakinliğimde ne buldun,bense yorgundum kendi kendime sokuldum,uyuya kaldım AKLIMIN İPLERİNİ SALDIM o giderken biran durup peşinden baktım nedersin,umarım beni affedersin nedersin,umarım beni affedersin,belkide terkedip gidersin,nedersin[/b

dejembeji

merak edme gosterıoruz mısafırperliğimiz en guzeL sekiLde.... geLen bidaha geLmior:) ama maLum kış ayındayız yaz oLsun  heLe b[kufur otomatik editlenmistir] o zaman sen:)

özLemTA

git ona git benden seLam söyLe..
aRamasın aRtık hiç beni öyLe,
git ona git benden seLam söyLe,
son pişmanLık fayda etmez git ona söyLeee !!! ;)

dejembeji

neresine geLdin? tatiLe faLan mı geLdin?

özLemTA

ya benm kuzen var antaLyada ona geLdimm.. antaLya merkez.

dejembeji

hmm anLadm begendın mi bari antaLyamızı? gezdin mi iyice?

özLemTA

gezdiiiimmm :) çokta beğendimm ama izmir de çok güzeL. deişmem izmirimii :)

Adriano

Ah be Turkiyem.. Her sehirinde her yerde her topraginda bambaşka guzelligi var.. Antalya, İzmir, İstanbul..... Ve diger sehirler hepsi birbirinden gusel.. :)
Uçurumlardan düşmeden tut elimizi..

dejembeji

evet kardeşim hakLısın her heri ayrI bi güzeLLiq ama istanbuLu hıc bişeye değişmem. işaLLah öss bu sene kıymetimi anLıycak ve sewgiLiLerimin yanına geLcem istanbuLa bu sene......

Adriano

özLemTA

evet evet kesinLikLe katıLıyorum her karışı ayrı güzeL.. :) istanbuLu da gezdm arkadasLarımLa antaLyayı da e kendimde izmirLiyim zaten. heryerde ayrı bi güzeLLik var ya. şimdide ankaraya gitcem inş. anıL da geLcek beraber gitcez kardesimLe :)

Adriano

özLemTA

dejembeji

ohh seninde gezmediğin yer kaLmamış..gez babam gez:=) nyse size iyii gezmeLer bnde bari biras testlerin arasında gezeyim bakaLım ne war ne yoq:... musadenizle iyii günLer:=)