Ana Menü

Serbest Bölge.. -Ulusal Geyik Topic'i...

Başlatan AsA, Kasım 18, 2006, 19:10:27

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Unforgiven

Gec kaldın bak muhabet kurumuş kimse kalmamiş galiba
Kimbilir sen benim halimde sakinliğimde ne buldun,bense yorgundum kendi kendime sokuldum,uyuya kaldım AKLIMIN İPLERİNİ SALDIM o giderken biran durup peşinden baktım nedersin,umarım beni affedersin nedersin,umarım beni affedersin,belkide terkedip gidersin,nedersin[/b

özLemTA

git ona git benden seLam söyLe..
aRamasın aRtık hiç beni öyLe,
git ona git benden seLam söyLe,
son pişmanLık fayda etmez git ona söyLeee !!! ;)

Nazli_

Brestgerfich

aleyküm selam... naber ?

Yina 1000 oLdu msj sayım :)
Bugün YorumBlog'u ziyaret ettiniz mi?

Nazli_

Brestgerfich

ii ya oyun oynuyorum,arada bir de buraya bakıyorum işte..
Bugün YorumBlog'u ziyaret ettiniz mi?

Unforgiven

Ne oyunu oynuyorsun cm yada fm felan mi ?
Kimbilir sen benim halimde sakinliğimde ne buldun,bense yorgundum kendi kendime sokuldum,uyuya kaldım AKLIMIN İPLERİNİ SALDIM o giderken biran durup peşinden baktım nedersin,umarım beni affedersin nedersin,umarım beni affedersin,belkide terkedip gidersin,nedersin[/b

CHEm !

Allah kitap Beşiktaş

dejembeji

Unforgiven

dejembeji

Unforgiven

iyim canım sen nasılsın ? işte uğrasşim duruyoruz masa başinda otur otur nereye kadar  ;) rütbem gelsede :D kurtarsam ya

dejembeji

iyii be abi ne oLsun işde bugn daha iyyim.. rütbe faLan dıorsun? ne ayak?:)

Unforgiven

He sen bilmiyrdun dimi tüh bak kariştı teymenım ben :D ;)

dejembeji

oooo bılmiordum yaa.. iyimiş yaa sırtını dayadın dewLete ohh kebabsn waLLa. nerde gorew yapıorsun?