Ana Menü

fenerbahçe-Chelsea [2 Nisan 21.45]

Başlatan carlito1903, Mart 30, 2008, 13:24:22

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

erdinc1926

allah'ın ezikleri neler diyor chelsea'yi karşıladıkları gibi uğurlasınlar felan çok kötü birşey ya %51 bayan %49 erkek(şüphe duyuyoruz) seyircisi var alayı çekirdekçi bunlar hakedemezler
K A R A G Ü M R Ü K L Ü L E R

CooLDumaN

Alıntı yapılan: Free İdea - Nisan 03, 2008, 00:23:43
ne kavgam bitti ne sevdam

Maçta 2 defa gösterdi.ultra ezuk bunlar :)

Ben işte bu yüzden fenerin kazanmasını istemiyodum.böyle başarıları elde ettikçe bi havalar falan geliyor.gazetelerde gazı verdikçe veriyor.sonra beste de çalarlar pankartta
Dizlerini çökerek yaşayacağına..

ayaklarının üstünde öl!

TRTECH BİLGİSAYAR

maalesef bizim yönetim falan değişmez.stad yapıcaklar bizi 1 sene daha oyalıcaklar.nerde oynıcak bu takım kasımpaşa stadı,(20.000)kapasiteli,nerde oynıcak olimpiyat (i.b.b maçında gördük rezaleti stadın) ya yazık diilmi bu takıma bu takım için canını veren bu taraftara yazık diilmi.haber okudum neymiş bu sene transferi yıldırım demirören yapıcakmış eyvahhh ki ne eyvah.aldıklarını gördük,rüştü,mehmet yozgatlı,bilmemne bilmemne.bir tek aralarından nobre çıktı iyi olarak.ee gerisi yok biri kör,biri sözleşme imzalamaz,biri bilmemne.ya biri bizi kandırmayı bıraksın artık yeter vallahi yeter.

cahn

Bütün derdimiz bitti çünkü bizim... şimdi sıra dosta düşmana gövde gösterisi yapmak kaldı bi tek . "YENİ STAD"... Elin oglu "ÇELSİ"lerle müsabaka yapıo sen otur evde... :) ya gülüyorum aglanacak halimize.

TRTECH BİLGİSAYAR

benim görüşüme göre burda çok önemli problem şu "PARA" evet para çünkü bu adamların deli gibi koşmalarının sebebi,bu adamların sürekli yenmelerinin sebebi ,bu adamların yedek klübesinde bile birbirleriyle şakalaşmalarının ardında inanın para yatıyor.çünkü düşününki iş yerinde siz 5 milyar maaş alıp deli gibi çalışırsınız,ama çok az alsanız ne yaparsınız amannn banane benmi kurtarıcam bu şirketi diyip sallarsınız,haaa bunun üstüne birde az para alıp birde 5 ay ödeme yapmazlarsa işte sorun burda daha net orataya çıkıyor

cahn

şimdi hayalimden bahsediyorum. Nouma gibi 11 tane olsa... aç susuz bıraksan, bi de evden atsan bu herif seni bırakır mı ? Heee gerçi nouma gibi olsa asıl biz onu bırakırmıyız o ayrıca bi konu. Tamam para gerçekten çok önemli fakat bence %70 civarı etkiler. İhtiyacımız olan paradan çok daha fazlası bence. Zaten fener gibi brezilya milli takımı da kuracaklarsa ona da karşıyım. Bende bilmiyorum ne istedigim :) Renklerine aşık, şerefli, haysiyetli insanlar görmek istiyorum. Herşey "inanmak" ile başlar bence

KeePSaKe

Alıntı yapılan: erdinc1926 - Nisan 03, 2008, 00:29:44
allah'ın ezikleri neler diyor chelsea'yi karşıladıkları gibi uğurlasınlar felan çok kötü birşey ya %51 bayan %49 erkek(şüphe duyuyoruz) seyircisi var alayı çekirdekçi bunlar hakedemezler
takım hakediyor ama taraftarları haketmiyor hepsi çekirdekçi maçta hiçbir katkıları olmadı takıma ne bağırdılar ne çağırdılar öğrenmişler bir ıslıklamayı anca onu yaptılar
Since 1903

yunus19_1903

yendi ezikler chelsea yi [kufur otomatik editlenmistir-uyarildiniz] insallah stamford bridge te kazanır chelsea de susar bu [kurallara uyalim!oto edit]ler

TRTECH BİLGİSAYAR

valla yunanistan avrupa futbol şampiyonu nasıl oldu biliyormusunuz heriflere adam başına 100 000 euro mu ne öyle büyük para teklif ettiler parada yanlış olabilirim ama baya büyük para teklif ettiler adamlar şampiyon oldu ite kakaaaa şampiyon oldularmı oldular demekki beslersen olur.eskiden miş forma aşkı,terlemek,eskiden miş üzülmek mağlubiyetlerde futbolcu ağlamaları eskidenmiş maalesef.artık devir taraftarı ağlatmada kahretmede.üsgünüm.gerçekler.fenerbahçeyi günahım kadar sevmem msn imde bile stam for bridge de görüşürüs yazdım ama eğer bu adamlara para gazı vermişlerse bu adamlar kupayı alır gelir allah korusun.sonra hayatları boyunca konuşurlar tepemizde ne desek boş kalır.heriflerin menejerleri ispanyaya gitmiş ronaldinho için 25 milyon dolar teklif edicek birde alırlarsa vay halimize.ibrahim üzülmez çıkar der sonra ben ronaldinho danda iyiyim sadece adım ibrahim üzülmez vay vay vay dermi der valla

NoPasaran

Alıntı yapılan: KeePSaKe - Nisan 03, 2008, 00:58:10
Alıntı yapılan: erdinc1926 - Nisan 03, 2008, 00:29:44
takım hakediyor ama taraftarları haketmiyor hepsi çekirdekçi maçta hiçbir katkıları olmadı takıma ne bağırdılar ne çağırdılar öğrenmişler bir ıslıklamayı anca onu yaptılar

Islığı ii yaptılar ama
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

IL Capitano

iyi taraftar olmakla maalesef iyi takim olunmuyor..ayni zamanda yönetiminlede sinifi gecmen lazim.
Inadina Gülümse Hayata : Biz ATATÛRK Gencleriyiz !!!....

Cem Goren

ne olursa olsun adamları tebrik etmek lazım çarşamba günü maç yapan  takımlara bakıyorumda arsenal liverpool chelsea ve fenerbahçe

galiba bu bi çok şeyi anlatıyor
altın kapılarımız kan oldu tayfun

SercanBjk

Fenerbahçe yaptığı bu başarıyla tebriği hak etmiştir. İlk yarıdaki tutuk oyunu,şansızda bir gol yedirdi,ancak toparlanmasını bildiler,biraz istedim mi oluyor. Fenerbahçe Avrupa`da bile artık geriye düştüğü maçları çeviren bir takım oldu. İnanmışlık var adamlarda,bizim oyuncularımız bunların inandığının üçte birini inansaydı şu anda Beşiktaş en azından ligde lider olurdu. Eleştirmeye karalamaya hiç gerek yok,Fenerbahçe bu gün Chelsea gibi bir takımıda yenmeyi başarıyorsa,İngiltereye umutlu gidiyorsa bu gerçekten iyi bi başarıdır.

Cem Goren

Alıntı yapılan: SercanBjk - Nisan 03, 2008, 12:24:54
Fenerbahçe yaptığı bu başarıyla tebriği hak etmiştir. İlk yarıdaki tutuk oyunu,şansızda bir gol yedirdi,ancak toparlanmasını bildiler,biraz istedim mi oluyor. Fenerbahçe Avrupa`da bile artık geriye düştüğü maçları çeviren bir takım oldu. İnanmışlık var adamlarda,bizim oyuncularımız bunların inandığının üçte birini inansaydı şu anda Beşiktaş en azından ligde lider olurdu. Eleştirmeye karalamaya hiç gerek yok,Fenerbahçe bu gün Chelsea gibi bir takımıda yenmeyi başarıyorsa,İngiltereye umutlu gidiyorsa bu gerçekten iyi bi başarıdır.

noktayı koyuyorum
altın kapılarımız kan oldu tayfun

carsi52

Bi yaptıkLarı ısLık var zaten.
Daha başka bişey beceremiyorLar.
aaa tabik beste çaLmaLar feLan hariç :)
Bölünür senin için uykular!