Ana Menü

fenerbahçe-Chelsea [2 Nisan 21.45]

Başlatan carlito1903, Mart 30, 2008, 13:24:22

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

eRe

fener taraftarıyla besıktas taraftarını karsılastırmak torosla ferrarıyı karsılastırmaya benzer ancak sole bı durum var bızım eksıgımız yok mu var
oda ıslık calıp hakemı rakıbı baskıya almak bız shov yapıyoruz sadece ve fenerde ıslık calıp bazı durumlarda yeterınce etkılı oluyor
www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

TRTECH BİLGİSAYAR

bağırmak için takıma destek için gidiyoruz tamam ama başarı yok lanet olsun başarı yok.bunu nasıl çözecez ona bakmak lazım onu halletmek lazım

Simurg

BEŞİKTAŞK

Kahrolsun uyuyunca geçmeyen bazı şeyler..

keskinli

tüh ulan
kimi tutsam yeniliyor lanet olsun
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

sercAn1903

benim için gerçekten iyi oldu bu ;D hoca sınıfı geçircek ;D öteki maçıda alırsa ;D
...
Aşk'ımız Renklere Kişilere Değil !

Aşığım Siyah'ına Beyaz'ına kutsal Arma'na senin sevgin bir başka !

tugrulsonmez_

IL Capitano

adamlarin bir sezondur dogru durust oynatmadigi ama hem bizim macta hemde dun Chelseaya karsi (sonradan girmesine ragmen) iyi bir oyun sergiliyen,dun bunu hemde golle susleyen Colin Kazimi , tam olarak hatirlamiyorum ama fazla ucuk bir rakam olmamasi lazim , az bir para farkiyla fenere kaptirdigimiza hala inanamiyorum..

Colin Kazim belkide (benim Hatirladigim kadariyla) son bir kac sezondur ilk defa Uzulmezi oyundan cikarttirdi..ama biz ne yapiyoruz hala Yozgatliyi bekliyoruz...

valla sabirli taraftariz biz!!
Inadina Gülümse Hayata : Biz ATATÛRK Gencleriyiz !!!....

BerkAy1903

19o3

Cem Goren

yani buradan sonra bize tebrik etmek düşer adamlara helal olsun zaten dün maç yapan takımlara baktığımızda neyin ne old. görebiliyoruz
altın kapılarımız kan oldu tayfun

onaT

fenerin taraftarından tutun yönetimine ordan takıma kadar beğeniyorum.
hırslı değil azimli oynuyor ve gerçekten iyi yönetiliyorlar.
bizim gibi karşılıksız seven değil sonuca göre bağıran taraftarları var.
ki bu çok iyi oluyor, takım kötü oynadığını farkedip düzeliyor.
bizde takım rezalet bile olsa hala destek görüyor, ilk düşüncede bizimki iyi gözükebilir ama başarıyı onlarınki getiriyor.