Ana Menü

İşte Milli Takımın Yeni Formaları

Başlatan Non Mollare Mai, Mart 24, 2008, 16:40:08

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Non Mollare Mai

Milli Takım'ın yeni formaları tanıtıldıNike'ın, sponsoru olduğu (A) Milli Futbol Takımı için hazırladığı yeni formalar, milli futbolcular tarafından basına tanıtıldı.

Milli Takım'ın yeni formaları

Polat Renaissance Oteli'nde yapılan tanıtımda, milli futbolculardan Arda Turan, Gökhan Gönül, Gökhan Ünal, Volkan Demirel, Gökhan Zan, Mehmet Topal ve Gökdeniz Karadeniz mankenlik yaptı.

Gökhan Zan, Mehmet Topal ve Gökdeniz Karadeniz ilk kez basına tanıtılan kırmızı beyaz formaları giyerken, Arda, Gökhan Gönül ve Gökhan Ünal turkuaz forma, Volkan Demirel siyah kaleci forması ile podyuma çıktı.

Futbolcular yeni formaları beğendiklerini, Avrupa Şampiyonası'nda başarılı olmak istediklerini söylediler.

Tanıtımda, Türkiye'nin tarihinde ilk maça 1923'te kırmızı göğüs bantlı beyaz formayla çıktığı, 85 yıl sonra geçmişin izlerini taşıyan formada güncel bir görünüm sağlandığı belirtildi.

Kırmızı-beyaz formaları milli takım futbolcularının iç saha maçlarında giyeceği kaydedildi.

Daha önce tanıtılan, Türk kültürünün simge rengi olan turkuaz renkli formaların ise deplasmanda giyileceği bildirildi.
Kaleciler için ise siyah, yeşil ve sarı kaleci formaları hazırlandığı ifade edildi.

Formaların yapımında kullanılan Nike Dri-Fit'in oyuncuların daha kuru, daha serin ve daha hafif olmasını sağlayan yeni bir teknolojinin ürünü olduğu, teri bedenden kumaşın yüzeyine çekerek hızlı kurumasını sağlayan bu malzemenin bir yandan da üç boyutlu yapısıyla cildin etrafında daha fazla hava boşluğu yaratarak yapışmayı azalttığı vurgulandı.

Milliler, ilk kez yeni formaları Belerus ile yapılacak özel maçta giyecek.

Bu arada, antrenman koleksiyonu da basına tanıtıldı.

Tanıtımı, Futbol Federasyonu Başkanvekili Lütfi Arıboğan, Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim ve aday kadroda yer alan futbolcular da izledi.

--------

Turkuaz neyse de Kırmızı formanın önünden geçen beyaz şerif güzel olmamış.
edit

Bircan*

bu ne yaa! beyaz serıtlı 2002dekı formaya benzıyor formaları begenmedım
UNUTMAYIN! ÇELİK GİBİ SABIR ÇİÇEK GİBİ SEVİNÇLERLE YAŞADIK BU ŞAMPİYONLUĞU..!! [ 2008-2009 Süper Lig ve Türkiye Kupası Şampiyonu BEŞİKTAŞ...! ]

pAscAliAnUmut

Efsane yazdın tarihe Beşiktaş
Aşık oldum renklerine Beşiktaş
Ölüm olsa dönmeyiz bu yoldan
Canım feda olsun sana Beşiktaş

bahadıR

turkuaz beyaz ne öyle ya arjantin forması gibi
dieri ondanda beter eski formalara benzemiş
sen yaşarsın bu kalpte artık geriye dönmesende...
ςǿκ کε√díκ طę ∂طí......

levent1903

bence kirmizilar fena degil, nostalji
eski formalarimiza benzetmisler...........
ama beyaz formalar yokmu, turkuaz formalari, alisabilecegizmi aceba ? ben pek begenmedim..
Dost vurulunca değil unutulunca kahrından ölürmüş.
Biz dostlarımızı kır çiçekleri gibi avucumuzda değil, kurşun yarası gibi yüreğimizde saklarız.

akbaba71

nostaljiye benzetmeye calışacaklarına nostalji formamızı yapsalar güzel olurdu önde numara yerine ay yıldız formanın rengide beyaz olcak şekilde

turkuaz formayıda beğenemedim bir türlü renklerimiz kırmızı beyazdır
http://schwarzadler.blogspot.com/

2008-2009 TSL Şampiyonu Beşiktaş

levent1903

Alıntı yapılan: akbaba71 - Mart 24, 2008, 18:16:37
nostaljiye benzetmeye calışacaklarına nostalji formamızı yapsalar güzel olurdu önde numara yerine ay yıldız formanın rengide beyaz olcak şekilde

dogru, evet beyaz olan yerde numara yerine ay yildiz olsa idi, sen yazinca farkina vardim....
Dost vurulunca değil unutulunca kahrından ölürmüş.
Biz dostlarımızı kır çiçekleri gibi avucumuzda değil, kurşun yarası gibi yüreğimizde saklarız.

Adriano

Klüp takımları gibi çubuklu forma üzerinde yanar dönerli ay-yıldız gibi birşeyler yapılabilirdi. Basit olmuş.
Uçurumlardan düşmeden tut elimizi..

carsi52

İğrenç oLmuş.
Hangi üLkede yaşıyoruz biz turkuazda neymiş !
Bölünür senin için uykular!

Bircan*

Nike'dan böyle kötü formalar cıkması ilginç
UNUTMAYIN! ÇELİK GİBİ SABIR ÇİÇEK GİBİ SEVİNÇLERLE YAŞADIK BU ŞAMPİYONLUĞU..!! [ 2008-2009 Süper Lig ve Türkiye Kupası Şampiyonu BEŞİKTAŞ...! ]

Simurg

Ülkemiz lideri fener bahçeli olunca
MİLLİ formalara bu olayın yansıdığını düşünüyorum
Ve siyaset yapmak istemiyorum
kırmızı formaları beğendim. öbür formalar uzak olsun!

BEŞİKTAŞK

Kahrolsun uyuyunca geçmeyen bazı şeyler..

onaT

çok güzel bence gerçekten beğendim ne öyle yanar dönerli falan gsnin iğrenç 100.yıl forması veya b.k rengi fener forması gibi parlak öyle şey olurmu
ayrıca turkuadaz çok güzel pembe değil mor değil bir şey değil TURKuaz o farkındaysanız biraz genel külrürünüz varsa bilirsiniz bizim çinilerimizde yarattığımız bir renktir tamamen Türk rengidir.
böyle şartlanmamak lazım

sercAn1903

bizim turkuazla ne alakamız var. o kırmızıyada beyaz şerit yakışmamış.
hoşuma gitmedi

ama kalecinin harbiden güzel olmuş. bütün takım ondan giysin
...
Aşk'ımız Renklere Kişilere Değil !

Aşığım Siyah'ına Beyaz'ına kutsal Arma'na senin sevgin bir başka !

Guti ORÇ.

Alıntı yapılan: bjk1940 - Mart 24, 2008, 19:27:29
hoşuma gitmedi

turkuaz Türk Mavisi demek Türk tarihinde önemli bir yeri olan bir renk miş..

onaT

Alıntı yapılan: bjk1940 - Mart 24, 2008, 19:27:29
hoşuma gitmedi

turkuazla ne alakamız var diyorsun siyah giyelim diyorsun :alkis :alkis pes