Ana Menü

İşte Milli Takımın Yeni Formaları

Başlatan Non Mollare Mai, Mart 24, 2008, 16:40:08

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Bircan*

Alıntı yapılan: Simurg - Mart 24, 2008, 18:54:54
Ülkemiz lideri fener bahçeli olunca
MİLLİ formalara bu olayın yansıdığını düşünüyorum
Ve siyaset yapmak istemiyorum
kırmızı formaları beğendim. öbür formalar uzak olsun!

bu formalarla fenerbahçenin ve sanırım kastettiğiniz başbakan fakat ülkenin lideri cumhurbaskanıdır -ki o beşiktaşlı- ne alakası var çözemedim?
UNUTMAYIN! ÇELİK GİBİ SABIR ÇİÇEK GİBİ SEVİNÇLERLE YAŞADIK BU ŞAMPİYONLUĞU..!! [ 2008-2009 Süper Lig ve Türkiye Kupası Şampiyonu BEŞİKTAŞ...! ]

onaT

Alıntı yapılan: ßircAn23 - Mart 24, 2008, 19:43:56
Alıntı yapılan: Simurg - Mart 24, 2008, 18:54:54
Ülkemiz lideri fener bahçeli olunca
MİLLİ formalara bu olayın yansıdığını düşünüyorum
Ve siyaset yapmak istemiyorum
kırmızı formaları beğendim. öbür formalar uzak olsun!

bu formalarla fenerbahçenin ve sanırım kastettiğiniz başbakan fakat ülkenin lideri cumhurbaskanıdır -ki o beşiktaşlı- ne alakası var çözemedim?

başbakanı diyor

Bircan*

tmm basbakanla ne alakası var kı? fenerle hele? hıc renk uyumu goremıyorum. turkuaz formalarını mı kastedıyorsunuz. bence alakası yok
UNUTMAYIN! ÇELİK GİBİ SABIR ÇİÇEK GİBİ SEVİNÇLERLE YAŞADIK BU ŞAMPİYONLUĞU..!! [ 2008-2009 Süper Lig ve Türkiye Kupası Şampiyonu BEŞİKTAŞ...! ]

onaT

Alıntı yapılan: ßircAn23 - Mart 24, 2008, 19:48:30
tmm basbakanla ne alakası var kı? fenerle hele? hıc renk uyumu goremıyorum. turkuaz formalarını mı kastedıyorsunuz. bence alakası yok

bencede yok tamamen senaryolar
beğenmediyseniz beğenmedik deyin... ki onun bile nedeni garip ya

sercAn1903

yaa yapsınlar şöyle kırmızı üstüne beyaz çubuklu forma 3-5 yıl aynısını kullanalım ;D

bide turkuaz nasıl türk mavisi oluyor onu anlamadım ben bildim bileli rengimiz kırmızı beyaz ;D
...
Aşk'ımız Renklere Kişilere Değil !

Aşığım Siyah'ına Beyaz'ına kutsal Arma'na senin sevgin bir başka !

carlito1903

İkisi de feci şekilde kötü olmuş, zaten EURO 2008 de sadece 3 maç yapacağımız için fazla sorun yok...