Ana Menü

F1 2008

Başlatan carlito1903, Mart 11, 2008, 16:19:18

0 Üyeler ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ZeMaHŞeR

Fark 7 puan'a çıktı...

off MaSSa off...
aLaYıNa iSYaN iNaDıNa KaRaGüMRüK

carlito1903

Massa kendi kendini yakmaya devam ediyor bu sezon, çok rahat şampiyon olabileceği bi sezondu ama artık işi çok zor...

Bugünkü yarışın tekrarını yaklaşık 1 saat sonra Kanal D'den takip edebilirsiniz...

CR7

Raikkonen: "Şampiyonluk Şansım Kalmadı"
29.09.2008 13:06:00
Raikkonen, puan alamadığı üst üste dördüncü yarışın ardından şampiyonluk mücadelesinin kendisi için sona erdiğini kabul etti.

Singapur'da beşinci sırada giderken bitime dört tur kala duvara çarpan geçtiğimiz yılın şampiyonu, sezonun tamamlanmasına üç yarış kala lider Lewis Hamilton'ın 27 puan gerisinde yer alıyor.

Raikkonen, Singapur yarışının kendi durumunu fazla değiştirmediğini ancak kaybettiği puanların, liderliği Vodafone McLaren Mercedes'e kaptıran takımı Ferrari için önemli olduğunu söyledi.

Fin pilot, "Şansım zaten yarış öncesinde de çok azdı. Takıma puan kazandıramadığım için üzgünüm. Gelecek yarışta daha iyisini yapmaya çalışacağım" dedi.

Raikkonen, Hamilton'ın yedi puan gerisinde bulunan takım arkadaşı Felipe Massa'nın yardımcısı rolünü üstlenme konusunda ise belirsiz konuştu:

"Takımın ne istediğini biliyorum, dünya şampiyonu olmak istiyorlar. Neler olacağını göreceğiz. Ben de yarış kazanmaya çalışacağım ama şampiyonluk şansımın kalmadığı ortada."

Nisan ayındaki İspanya Grand Prix'sinden sonra katıldığı 11 yarışta birinciliği bulunmayan Raikkonen, bu durumun kalan üç yarışa hiçbir etkisi olmayacağını söyledi:

"Singapur'da birinciliğe oynayacak pozisyona geliyordum ama güvenlik aracı piste girince herşey bitti. Birkaç yarışta kazanma fırsatı yakaladık ama şansımız yaver gitmedi. Bırakmış değilim, sezonu birkaç birincilik alarak kapatmak istiyorum."

Kimi Raikkonen, çoğu kez kendisine yöneltilen konsantrasyon sorunu yaşadığı şeklindeki eleştirilere de kesinlikle katılmadığını sözlerine ekledi.

Kaynak: CnnTürk
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

saldır beşiktaş

Son yarışın sıralama turu bugün Massa'nın şampiyon olması için mucize gerekiyor  :-\
"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

carlito1903

L.Hamilton ilk 5'e girdiği takdirde şampiyonluğunu ilan ediyor, Massa'nın kaçıncı olduğunun bir önemi kalmıyor...

Hamilton'un kaza yapması için dua edeceğim :)

CR7

ben de
Forza Massa(raikkonen erken havlu attığı için yoksa 1-Raikkonen'dir)
Forza Ferrari!

carlito1903

Şuan Cnn Turk'te sıralama turları var, izlemek isteyenler için...

carlito1903

Ve Brezilya Grand Prix'inde ilk beklentimiz yerine geldi ve Pole Position'u Felipe Massa aldı, Hamilton çirkefi ise 4. sırada...

Şimdilik herşey güzel gidiyor, umarım yarında ilk virajda kaza yapar Hamilton ve Massa şampiyon olur :)

ZeMaHŞeR

Alıntı yapılan: carlito1903 - Kasım 01, 2008, 19:02:37
Ve Brezilya Grand Prix'inde ilk beklentimiz yerine geldi ve Pole Position'u Felipe Massa aldı, Hamilton çirkefi ise 4. sırada...

Şimdilik herşey güzel gidiyor, umarım yarında ilk virajda kaza yapar Hamilton ve Massa şampiyon olur :)

inşallah BuRaK...

Hamilton kadar çirkef bir F1 pilotu görmedim...
aLaYıNa iSYaN iNaDıNa KaRaGüMRüK

CR7

50 tur kaldı ve
1-Massa
5-Hamilton ve 1 pit stop yapmıştı

ZLataN

Forza McLaren

BastıR HamiLton..

Alp Erdem

forza massa massa hangi takımda

ZLataN

Alıntı yapılan: çArşı_alp - Kasım 02, 2008, 20:02:21
forza massa massa hangi takımda

:ahaha :ahaha :ahaha :ahaha :ahaha :ahaha :ahaha :ahaha :ahaha

CR7

ferrari'de alp ferrari'de

CR7

Hamilton pitstop yapıyor
8.9 sn
31 tur kaldı
6.sırada döndü
raikkonen 1. 1 pitstop
massa 2.      2 pitstop