Ana Menü

Siteyi Hareketlendirecek Bir Öneri

Başlatan Batuhan, Aralık 21, 2007, 20:42:53

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Tassadar

Alıntı yapılan: CHEm ! - Aralık 22, 2007, 19:14:00
bu kayırma muhabbeti anca lafta kalıyor
bi kanıt göstersinler ona göre biz de forum kurallarını uygulayalım
kayırma olsaydı ben cezalar almazdım yada burda modluk yapanlar ihraç almazdı
hadi veriyim sana bi örnek;
adam "up" yazıyor.
sonra diyor ki "bu benim anımdır"
sende diyorsun ki
"teşekkür ederim bilmemne,bilmemnereye eklenecektir bu anı"

sonra da bana özel mesajdan diyorsun ki benimle ne alıp veremediğin var.şimdi sorarım sana,burada yaptığın tavır,kimin kimle alıp veremediği olduğunu göstermez mi?

al sana örnek.açıkla da görelim
Lafta kalıyomuş.Peh.Bişey görmesek sallıyıcak değiliz.

Herkes yapıyor demedik zaten..
Bu sene BJK şampiyon.

mdc

HAYATTA BEŞİKTAŞ

keskinli

konuyu kisisellestirmeyin!
bi yanlis görüyorsaniz adminlere özel mesaj atarsiniz,adminler isme bakmadan taraf tutmadan en dogru karari vereceklerdir,bundan emin olabilirsiniz
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

CHEm !

kişiselleştirme yok abi kayırma olursa adminlerimiz gerekli olanı yapar diyoruz olayı başka yere çekiyolar
Allah kitap Beşiktaş

BJK_06

benim nacizane fikrim şudur;

bir defa arkadaşlık ortamı olmamalı..sitedeki yönetici arkadaşların mümkün oldugu kadarıyla yazdıkları yazılarda akıcı bir uslüp olması lazım..yani bir mod arkadaşın geyik to[editlendi]inde işi ne??
ben bir sitede yönetici kadrosunun yazılarını devamlı takip ederim..zaten sitede yönetici olmuşsa o adamın bir farkı olacak.bende bunu yazılarında görmek isterim

bence sitede çok geyik konular mevcur..silinmesi lazım

organize işler yapıla bilir..mesela okey turnuvası tavla santraç gibi..daha öncede oldugunu hatırlıyorum en azından bir katkı hareketlilik getirir..

chat sayfası varmı bilmiyorum ama eger yoksa yapılması çok iyi olur..

bu benim tamamen şahsi fikrimdir üstüne alınanda alınsın lafımıda çekemem banada örnek gösterin demeyin..
yönetici kadrosundaki arkadaşlar to[editlendi]lerde bir çekişme yaşıyorlar

CHEm !

abi yönetici biri geyik yapamaz mı ? robot gibi mi olucaz bu forumda
arkadaşlık ortamı olmamalı demişin bu da bana saçma geldi.hep resmiyetle bu forum çekilmez.zaten geyiği de yerine göre yapıyoruz,dozunda bırakıyoruz.
Allah kitap Beşiktaş

BJK_06

iyide cem bu benim fikrim ne oldu hayırmı?

CHEm !

bu da benim fikrim abi ters bişey dediğimi sanmıyorum.
Allah kitap Beşiktaş

salvador

grup olmasında ne olursa olsun en iyisi böyle konularımızın çoğu güncel ve güzel okuyyan okuyor indirmek isteyen indiriyor ama yorum yapan az önemli olana okuyup ve indirirken yorum da yapmak
www.cansuyu.biz/forum/index.php

sizleride bekleriz...

Simurg

Tassadar ve carlito1903
arkadaşlarımızı geyik topicinde görüyorduk
şimdi neden yorum yazdıkları o topikleri aşalar gibi konuşuyolar...
Bir üyenin beşiktaş bölümüyle ilgilenip ilgilenmediğini mesaj yazıp yazmamasından anlayamazsın
çünkü o bölümdeki topikler genelde okumaya dayalı ;)
bu forumdada insanların eğlenebileği bi yer olmasının bi sakıncasınıda görmüyorum ve bildiğim kadarıyla burada yazılan msjlar msj sayısını yükseltmiyor
ayrıca burada sırf beşiktaşlı insanlar yok başka takımdan kardeşlerimizde var
bir başka kanuda bir modun veya bir üyenin kuralları ihmal ettiğini yada adam kayırdığını görüyorsan moderatöre bildir düğmesi mevcur basıp bildirebilirsiniz...

BEŞİKTAŞK

Kahrolsun uyuyunca geçmeyen bazı şeyler..

keskinli

üyelerle ilgili şikayetlerinizi moderatöre bildir dügmesini kullanin lütfen ama,
moderatörlerle ilgili sorunlar olursa,moderatöre bildir yerine adminlere özel ileti atmak daha yararli olur
yoksa kimi kime şikayet ediyorsun tartismalari cikar :D
sorunlarinizin hassas bi sekilde adminler tarafindan inceleneceginden emin olabilirsiniz
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

Simurg

keskinli adminler kayırma yaparsa o zaman kime bildircez :D ;D

BEŞİKTAŞK

Kahrolsun uyuyunca geçmeyen bazı şeyler..

[KralKartal]

Kayirma konusunda bir cok kez konusuldu ama demek ki birseylerde yanlis var...
Gerektigi zaman modlarimiz no post aldi, kisisel uyarilar alindi, ikaz ettik, bazen kizdik,
ama bunlarin hepsini sizler gormuyorsunuz,bu bizim aramizda yani forum yonetiminin arasinda
olan ve kalacak olan bir konudur..No post verildiginde,uyari verildiginde, bunu sizde goruyorsunuz..
uyeleri kayirmada yoktur,hepsi esittir...ama inatla israrla kayirma diyorsunuz..kurallara kim uymazsa
gerekeni forumdaki gorevliler yapmaktadir...
bazen yanlislarida olabiliyor, o zaman devreye adminler girer...

Eglence, yani mizah ve geyik bolumlerinin kalkmasi ve forumun canlanmasi ile ne alakasi var ki?
forumda 10-15 bolum vardir, isteyen istedigi yere yazabilir...
Neden sizler Kültür, Sanat & Kitap bolumune yazi yazmiyorsunuz,ilgi vermiyorsunuz peki?
burasida mi eglence veya geyik?

Bu forumda arkadasliga onem veriliyor, arkadaslik dostluk icinde ozel bolumler var,
nitekim Besiktas forumuyuz diye, sadece futbol konusulmaz ki 24 saat?
Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

carlito1903

Alıntı yapılan: Simurg - Aralık 24, 2007, 18:05:53
Tassadar ve carlito1903
arkadaşlarımızı geyik topicinde görüyorduk
şimdi neden yorum yazdıkları o topikleri aşalar gibi konuşuyolar...
Bir üyenin beşiktaş bölümüyle ilgilenip ilgilenmediğini mesaj yazıp yazmamasından anlayamazsın
çünkü o bölümdeki topikler genelde okumaya dayalı ;)
bu forumdada insanların eğlenebileği bi yer olmasının bi sakıncasınıda görmüyorum ve bildiğim kadarıyla burada yazılan msjlar msj sayısını yükseltmiyor
ayrıca burada sırf beşiktaşlı insanlar yok başka takımdan kardeşlerimizde var
bir başka kanuda bir modun veya bir üyenin kuralları ihmal ettiğini yada adam kayırdığını görüyorsan moderatöre bildir düğmesi mevcur basıp bildirebilirsiniz...

Beşiktaşla ilgili bölümlere 50 tane yorum yazıyosam Geyik topicine 1 yorum yazıyorum...
Sen neden üstüne alındın onu anlamadım ben...
Benim lafım sürekli Geyik topicinde takılan Beşiktaşla ilgili bölümlerle ilgilenmeyenlere,bu kadar basit...

Delirdik

Olay sen öyLesin ben böyLeyime dönmesin Lütfen.
SizinLe aynı fikirde oLmayanLar eLbette karşı fikir sunacakLardır. Sen ne aLındın ki demek yerine ne demek istenmiş mesajta ona bakınız.

Fikirdir önemLi oLan ;)
| җ  ģǿĸнªп  җ | Beşiktaş'ım oLey

* Şampiyon BEŞİKTAŞ.!