Ana Menü

Siteyi Hareketlendirecek Bir Öneri

Başlatan Batuhan, Aralık 21, 2007, 20:42:53

0 Üyeler ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

NoPasaran

Şahsi görüşüm ;

Bu siteye gelipte Beşiktaş bölümüne o gün birşey yazmıyorsa bence kendine başka yerler arasın..

Burası önce Beşiktaşımızın forumu..Beşiktaşımızın sıkıntıları dertleri çoşkularını yaşarken aynı zamanda yeni arkadaşlıklar kazanabilecek bir yer olarak görünebilmeli..

Bazı arkadaşların profilini incelediğimde mesaj sayısının sadece %5 i Beşiktaş ve futbol bölümlerini oluşturuyor...

Üzülerek söylüyorum ama buraya Beşiktaş dışında herşey ile ilgilenen arkadaş grupları var bunlarla ilgili umarım gerekli önlemleri alırız ve uygularız..
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Tassadar

Adam sağdan soldan c-p yapıyor ilgisiz alakasız konularda,sırf makara kukara adına,sonra eleştirincede forumda yeniyiz diye "sana ne ulan!" oluyor..

Alıntı yapılan: NoPasaran - Aralık 22, 2007, 10:25:34
Bazı arkadaşların profilini incelediğimde mesaj sayısının sadece %5 i Beşiktaş ve futbol bölümlerini oluşturuyor...

Kesinlikle katılıyorum bu söylediğine.Adam ne takımla,ne basketle alakalı yazı yazmamış,işi gücü yok yememiş içmemiş "evet,+1903,oleyyyyyyy,vs" gibi şeyler yazmış.
Çok düşüyor o zaman beyler forum,yazasım oluyor bazen bi bakıyorum yorumlara,diyorum bırak,nasıl olsa 2 saniye sonra bir kelimelik mesajlar doldurur bu sayfayı...
Keşke daha özensek hepimiz...
Bu sene BJK şampiyon.

NoPasaran

Bence bu durumu tersine çevirecek kişiler yine üyelerdir..

Güzel yazı yazan arkadaşlarına alıntılarla destekler verin..

Çok güzel açıklamışsın sana katılıyorum şeklinde yazılarla teşvik edersek başkalarıda artık yazı yazıp takdir almayı isteyeceklerdir diye düşünüyorum
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

[KralKartal]

evet +1903 gibi cevaplar yaten yasaktir ceza demektir...
kurallarda acik ve net yaziyor..

Katilima gelince, uye olanlar oluyorda, katilima gelince tembellesiyor insanlar sanirim..
REP olayina gelince, ben kendi adima rep vermeye calisiyorum, her bolumde begendigim yazi
paylasim veya yorum olursa REP veriyorum...

Biraz bekleyin, farkli canlandirma yapacagiz...Duru kardesimiz ugrasiyor.. :)
Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

carlito1903

Hep söyledim yine söylüyorum makara bölümleri kaldırılsın...
Kimse 'üstteki hakkında yorum yapmasın''alttakine bişey hediye etmesin'...
Şahsi görüşüm bu....Saygılar...

akbaba71

Geyik Topiki ve Kral Kartal Turnuvaları üyelerin kaynaşması acısından iyi ama carlitonun da dediği gibi diğerleri banada gereksiz geliyor karar site yönetiminin tabi
saygılar
http://schwarzadler.blogspot.com/

2008-2009 TSL Şampiyonu Beşiktaş

carlito1903

Ya da şöyle söyliyim sürekli orada takılan üyeler zamanlarının bi kısmını da Beşiktaş la alakalı bölümlere harcasınlar...

Batuhan

Buldum.Geyik bölümlerine 30 dk sınır koyulsun ya günlük sadece 30 dkaçık olsun yada her üyenin 30 dk hakkı olsungyik için.Program vs.. sınırsız olcak tabi
Koca hestiy aya bedenem ?

SATUKBLADE

arkadaşlar herkes istediği yerde bulunup takılabilir insanları zorla bi bölüme adepte edemeyiz

yani kendi açınızdan düşünün sizin takıldığınız bi bölüme kota gelse ne kadar hoş karşılarsınız

Tassadar

Alıntı yapılan: KRaL'KaRTaL - Aralık 22, 2007, 12:47:15
evet +1903 gibi cevaplar yaten yasaktir ceza demektir...
kurallarda acik ve net yaziyor..
İllaki o kadar basit olmasına gerek yok.Kasettiğim şey kısacık cevaplar.3 kelime 4 kelime...Hiç mi fikrin yok be kardeşim...
Neyse çok kurcalamaya gelmiyor bu konu,hiçbir forumda...

Alıntı yapılan: carlito1903 - Aralık 21, 2007, 23:00:48
Bence forumda ki 'üstteki hakkında yorum yap' ' alttakine bilmem ne hediye et' gibi bölümler kaldırılmalı millet bu bölümlerde paso zamanını geçiriyo kimse takım hakkında Beşiktaş hakkında bu kadar zaman harcamıyo malesef...
Kesin olarak kaltılıyorum.Tam olarak benim fikrim de budur.

Ayrıca insanları zorla yazdıramayız olayına gelince, o konuda da Beşiktaş hakkında yazmayan arkadaşları zorla yönlendirmeye gerek yok bence.Bik bik konular yasaklanır ve kaldırılırsa eğer,o arkadaşlar da sıkılırlar zaten ve giderler...

Açıkcası Beşiktaşlılık yerine arkadaşlık kokuyo bu site...Kayırma, bik bik..
Bu sene BJK şampiyon.

mdc

"Açıkcası Beşiktaşlılık yerine arkadaşlık kokuyo bu site...Kayırma, bik bik.."

Malesef ki bunu söyleyen ilk sen değildin
Son da olmayacaksın.
Aramıza gelen herkesi kabul eder,dost biliriz.
Forumda "olması gereken" şeylere uymayanlarda senin söylediğin gibi sıkılıp,gidiyorlar.

Kayırmamı dersin,ayırmamı dersin ne dersin bilemem (Ki Forum ADMİNLERİ her zaman söylüyor ; Gösterin birisinin kayırıldığını,forum yönetiminden sıkı tanıdığı olan insanın herzaman haklı olduğunu ! Ona göre biz muamele yapalım )

Forumun,
Forum tadında olması için öncelikle elbette arkadaşlıklar olmak zorundadır.

Forumun kemik tayfasını bilen bilir,tanır.
Onlar da buraya ezelden tanışmış olarak gelmediler.
Öncelikle bir alışma safhası oldu.
Daha sonra bu arkadaşlıktan,Beşiktaşlılığa kendini bıraktı.

Sıkıldım artık adam kayırılıyor muhabbetleri yapmaktan...
Bilmem diğer arkadaşlar ne düşünürler
HAYATTA BEŞİKTAŞ

Batuhan

Bence burası arkadaşlık sitesi değil .Burda webcamdan sohbette yok,özel odalar da yok.Burada açık ortam var geyik var paylaşım var dostluk var.Ayrıca bence modlar gayet iyi yerine getiriyor görevlerini.Ayrımcılık ta yok.Kimkimin 40 yıllık arkadaşı da ayrılsın ki diğerinden?
Koca hestiy aya bedenem ?

CHEm !

bu kayırma muhabbeti anca lafta kalıyor
bi kanıt göstersinler ona göre biz de forum kurallarını uygulayalım
kayırma olsaydı ben cezalar almazdım yada burda modluk yapanlar ihraç almazdı

eğlencede zaman zaman keyifli konular açılıyor insanın keyfi yerine geliyor onların dışındaki konulara ben de karşıyım
Allah kitap Beşiktaş

mdc

"kayırma olsaydı ben cezalar almazdım yada burda modluk yapanlar ihraç almazdı"

Kaldı ki onca moderatörden 3 kişi no post almadı
HAYATTA BEŞİKTAŞ

Non Mollare Mai

Forum kurallarını ihmal ettiğim için Uyarı veya NoPost aldığımı hatırlarım :)
Kayırma gibi bir şey söz konusu değildir.
edit