Ana Menü

15--KLeBeRSoN

Başlatan die-4-u, Kasım 20, 2006, 23:17:41

0 Üyeler ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

çArþý_ulan

bence djemba gelcekse kleberson kalsın daha iyi...o kadarda deil

Selman

Fenerbahceye attigi gol unutulmaz ama futbola yeni bsalamis gibi oynuyo son zamanda yanindaki adama pas atamiyo
bence böyle devam etmmez gitmeli.
Serdar ve fahri onun yerinde oynayabilir
Ben Besiktasli dogdum Besiktasli ölecegim....www.carsiselman67.de.vu

delgado.10

Alıntı yapılan: Selman - Ocak 11, 2007, 01:24:05
Fenerbahceye attigi gol unutulmaz ama futbola yeni bsalamis gibi oynuyo son zamanda yanindaki adama pas atamiyo
bence böyle devam etmmez gitmeli.
Serdar ve fahri onun yerinde oynayabilir

cok dogru yani djemba nin yerine fahri de oynar klebersondan kat kat iyi en azindan adam müthis mücadele ediyor paslari da adama geliyo
CiLdIrT BiZi dElIrT bIzI KaRtAlIm

berk1172

beşiktaşa yakışmıyor töbe töbeee.. ama eskiden ilk geldiğinde ii di
ezik p...ler yeter artık yeter kendi bestenizi yapın eziklikten çıkıp insanlığa sapın sözleri değiştirince yeni beste oldu sanmayın dolmabahçeye gelin biraz bizi örnek alıın...

emir_carsi

ben derim ki fahri ye şans tanınmalı kleberson gönderilmeli...

çArþý_ulan

sezon sonuna kadar kalsın bari...düzelmeye niyeti yoksa sezon sonu gönderilir zaten

carsi52

Alıntı yapılan: çArşı_ulan - Ocak 15, 2007, 21:09:14
sezon sonuna kadar kalsın bari...düzelmeye niyeti yoksa sezon sonu gönderilir zaten

ama sezon sonuda sözleşmesi bitiyo bedavadan gidecek.
Bölünür senin için uykular!

AhmetFetgeri

kleberson giydiği kutsal formanın değerini henüz kavrayabilmiş değil , biraz yedek kulübesinden nobre'nin formasının hakkını verebilmek için nasıl ter döktüğünü izlerse belki düzelir , düzelmezsede çok önemli değil,bu takımdan kimler geldi kimler geçti kendisi kaybeder...
ŞAMPİYONLUKLAR GELİP GEÇİCİDİR ,
                               ASIL OLAN BEŞİKTAŞ ETİĞİDİR

çarşı_hüseyin

bencede bırakılmalı bence kalmalı:D

çarşı_hüseyin

bende klebrson kalmalı

küçük kartal

arsıra işe yarıyo ama satılması lazım kazık bi fiyata

alper_1903

Insallah gider ya transfer periodunda da kurtuluruz sabrettik sabrettik sabrimiz sonunda tasti
2 metreye pas oynayamayan bi adama ben futbolcu demem

burda yine serdar kurtulusa afferin diyorum adama her kurus helaal olsun
Besiktasim senin icin herseyimden vazgecerim...

carsi52

zaten kalsa bile artık oynayamaz beşiktaşda ilk 18 e bile giremiyo daha.
Bölünür senin için uykular!

carsiköln

ben ilk basta hastaydim ona, ama baktimki bi ümit yok, gitsin bence, bye bye ;)
Inadina Beşiktaş

Unforgiven

Brezilya Milli Futbol Takımı Kadrosu - 2002 FIFA Dünya Kupası Şampiyonu

1 Marcos | 2 Cafu | 3 Lúcio | 4 Roque Júnior | 5 Edmílson | 6 Roberto Carlos | 7 Ricardinho | 8 Gilberto Silva | 9 Ronaldo | 10 Rivaldo | 11 Ronaldinho | 12 Dida | 13 Belletti | 14 Anderson Polga | 15 Kléberson | 16 Júnior | 17 Denílson | 18 Vampeta | 19 Juninho | 20 Edílson | 21 Luizão | 22 Rogério Ceni | 23 Kaká |

Teknik.D Scolari

SON şampiyon kadroda olan bir oyuncu ve sakatlıktan sonra bir türlü istediği şekilde form tutamayan bir Yıldız

Biz göndermek istiyoruz avrupa takımları onu almak için kesenin ağzini açiyor burda bir sorun var, ya biz futbolu bilmıyoruz yada avrupadaki takımlarin

parası çok fazla, çelişki bundan ibaret ve bana açiklasın birisi bu olayı ve ben o zaman anlicam sanırm klebersonun ne olduğunu :bjk2
Kimbilir sen benim halimde sakinliğimde ne buldun,bense yorgundum kendi kendime sokuldum,uyuya kaldım AKLIMIN İPLERİNİ SALDIM o giderken biran durup peşinden baktım nedersin,umarım beni affedersin nedersin,umarım beni affedersin,belkide terkedip gidersin,nedersin[/b