Ana Menü

15--KLeBeRSoN

Başlatan die-4-u, Kasım 20, 2006, 23:17:41

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hade53

benim gözümde mehmet sedefden kötü bi adam

husoeagle

düşüncene saygı duyarım
ama klebersonu biraz daha dikkatli izle

hade53

abi bende senin düşüncene saygılıyım ama 2 senedir izliyorum bi fener bide malmö maçında oynadı tam anlamıyla ama diğer maçlarda çok rezil oynuyo hiç topa kayarken göremiyorum mücadelesi sıfır biraz olumlu iş yapsa tama dünki gibi oynasın onada razıyım artık.bazen çok aptal pas hataları yapıyo adına yakısmıyo bence gitmeli bu takımdan ön liberoda nazik adam oynatılmazz

carsi52

bu gerçek kleberson olamaz ya.
Bölünür senin için uykular!

ist.hatirasi/3-4

füzzeci cok kalteli ıyuncu bırakılmamalı
YÖNETİM İSTİFA !!!

BerkAy1903

o olmasaydı belkide simdi uefada olmazdık adam zor maçların adamı
19o3

die-4-u

sezon sonu gönderilmesi gündemde...gs'nin saidou'yu gönderip inamoto'yu alması gibi bi hata yapılmaz umarım..iyisi bulunursa gönderilmeli

delgado.10

Bende gönderilmesini istiyorum cünkü adama bakarsan af edersiniz ama kadin gibi top oynuyor
bir tane ikili mücadeleye girdiyi yok, sakatlanmasin diye

Kazma lafini kullanmam, bence dünya kupasi finalini gören hic bir kisi bu lafi kleberson hakkinda kullanmaz, ama Besiktasa geldiginden beri iki üc macta (gercek klebersona göre) iyi ye yakin oynadi
insallah gönderilir hem bizim sabrimiz tasmaz hemde Besiktas kulübü klebersona büyük paralar vermez

Futbol dan biraz anlayan Klebersonun gönderilmesini iki taraf icinde en iyisi olacagini düsünür cünkü adam isinamadi Besiktasa yapilacak bisey yok büyük umutlarla alinan bir futbolcuydu ama sonucta beklenenin cok ama cok altinda kaldi

Dikkat edin artik LIG TV spikeri Melih Sendil utanmasa dalga gecicek klebersonun top kayiplariyla, normal adam 5 dakikada 5 top kaybi yapinca

Hem bir gol atmakla zor maclarin adami olunmaz bence
CiLdIrT BiZi dElIrT bIzI KaRtAlIm

ugur24

takımda görmek istemediğim iki futbolcudan birisi...nefret ediyorum ondan..bence gitmek istiyo..bu kadar kötü top oynanmaz..

PaoX

Alıntı yapılan: hade53 - Kasım 24, 2006, 16:30:52
yaa ne düzelmesi 2 senedir aynı kazma işte sinir ediyo beni anca pas hatası yapıyo topa bakıyo 1 tane frekick attı die her topada gitmyomu deli olcam yaa

sana katılıyorum kardeşim ayrıca fenere freekick ten bir gol atmıştı onun dışında yaptığı bi oLay var mı ?? onun yaptıklarının aynısını amatör küme topçusu bile yapabilir bence.. zaten paraya da değer veren bi insanmış..

Go Home kleberson Go Home

BjKcArsi54

ilk geldiginde begeniyodum ama şimdi pek bi verim alamiyoz acikcasi bence daha iyisi alinabilir..

die-4-u

bu gece oynanan leverkusen maçından sonra bu adamı takımda görmek istemiyorum...acilen gönderilmeli fahri de oynar kleberson kadar

[KralKartal]

GITSIN!!!!

bos adam!

artik Besiktasa zarar!

herseyi icin tskler ama yolu acik olsun
Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

Non Mollare Mai

Eminimki ismi kLeberson oLmasa bu takımda 18 e qiremez..!

YoLun açık oLsun sene sonunda..
edit

[KralKartal]

sezon sonu degil
devre arasinda gitsin
ve umarim gidecek!
Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi