Ana Menü

15--KLeBeRSoN

Başlatan die-4-u, Kasım 20, 2006, 23:17:41

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

die-4-u

geldiği günden beri 2002'deki performansından eser yok...ama olmadığı zaman da orta sahadaki zaafiyet gözüküyo...varlığı da sorun yokluğu da

alper_xxl

kleberson bence gayet iyi yürekten oynayam bir furbolcumuzdur ama malesef tigana

BEN seNİ YARALIYKEN DAHA COK SEVDİM KARTALIM

http://img241.imageshack.us/img241/8423/bjksgg4.gif

melankolizm

Gidebilir izin veriyorum :) ....

**19.aSLı.03**

ya ben anlamıyorum bu adamı ne olduki yaa cok seviyorum onu ama beşiktaşta istenilen performansı bi türlü sergileyemiyor ya...
there are two things in my life
1.BEŞİKTAŞ
2.MORE BEŞİKTAŞ

TunaSuner

bu adam son maclarda cok hata yapmaya başladı ama yokluguda sanki takımı etkilio ama bu aralar çok ruhsuz oynuo
Ne Bir Heves Ne bir Tutku BEŞİKTAŞIM Anlatılmaz Bir Sevgi Bu !!!

çArþý_ulan

o benim şoparım beya...çingenelere benzettiğim çok sevdiğim bi adamımız

husoeagle

kleberson kleberson oley oley

umarım devre arasında gitmez ona ihtiyacımız var

b_eagle_24

sinir oluyorum artık ona bi maçtada adam gibi oyna..yasin sülünden sonra takımın o bölgesindeki en kötü oyuncu..bukadar pas hatası yapılmaz 10 metre ötesindeki adama topu veremez oldu..fenere attığı gol dışında pekte göze hoş gelir bişey yaptığı söylenemez..o maçıda kaybettik zaten pekte bi işe yaramadı..
The GOD excuses,ÇARŞI don't excuses!!!

eren06

walla soğudum bu adamdan...çok kötü oynamaya başladı çooooook

black-eagle

duzelecek çok maç ekisiği var sole 5-6 maç aynasın duzelir bu sene inonudeki cska sofia maçında gayet iiydi gitmesin bence ihtiyacımız varr
bu sevda bitmez hasret bitmez isteyen gider hiç farketmez bu alemde cArsi  herşeye karşı allah affeder cArsi affetmez!!!

hade53

yaa ne düzelmesi 2 senedir aynı kazma işte sinir ediyo beni anca pas hatası yapıyo topa bakıyo 1 tane frekick attı die her topada gitmyomu deli olcam yaa

husoeagle

klebrson ve kazma ilginç  ::)

Ozytaurus

Kazmanın bugünkü asisti süperdi yanlız
______KaRaKaRTAL____

hade53

Alıntı yapılan: husoeagle - Kasım 24, 2006, 16:31:57
klebrson ve kazma ilginç  ::)

futboldan biraz anlıyosan klebersonun kazma bi adam oldugunu görürsün 2 metreye pas atamayan adama ben kazma derim

husoeagle

dünkü asisti de tesadüfen yaptı değilmi zaten
kleberson gibi dünya kupasında brezilya milli takımı formasını giyen bir adama kazma demen senin futbolu ne kadar bildiğini gösteriyo