Ana Menü

Denizli Chelsea'ye gidiyor

Başlatan CHEm !, Eylül 25, 2007, 13:14:13

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

CHEm !

Fenerbahçe'nin eski efsanevi başkanı Ali Şen, "Mustafa Denizli'yi Chelsea kulübünün Rus patronu Roman Abromovich'e önerdim. 'Mourinho'yu ikiye katlar. Sizin o dev takıma müthiş bir futbol oynatır' dedim. Mustafa Denizli'yi birkaç gün içinde Chelsea'nin başında görebiliriz" müjdesini verdi

Ali Şen aracılık yapıyor
Türk futbolunun en 
büyük teknik adamlarından biri olan Mustafa Denizli, dünya devi Chelsea yolcusu... Dün Radyospor'daki Oğuz Dizer'le "Çeşitlemeler" programına bağlanan Fenerbahçe'nin eski efsanevi başkanı Ali Şen, Mustafa Denizli'nin Chelsea'ye gidebileceğini söyleyerek, "Mustafa Denizli'yi Chelsea'ye önerdim. 'Mourinho'yu ikiye katlar. O muhteşem takımınıza süper futbol oynatır, takıma büyük heyecan gelir' dedim. Denizli'yi birkaç gün içinde Chelsea'nin başında görebiliriz" müjdesini verdi.

Denizli'ye yeşil ışık...
En son İran'ın Persapolis kulübünü çalıştıran Mustafa Denizli'ye geçtiğimiz günlerde İran Milli Takımı'nın başına geçmesi için teklifte bulunulmuştu. Efsanevi başkan Ali Şen'in, Chelsea'nin patronu Roman Abramovich ile görüşerek Denizli'yi önerdiği, Rus işadamının da Chelsea'de Mourinho'dan boşalan teknik direktörlük koltuğuna ünlü Türk hocayı getirebileceği öğrenildi. 1949 İzmir doğumlu Mustafa Denizli G.Saray'a Şampiyon Kulüpler Kupası'nda yarı final, Kupa Galipleri Kupası'nda çeyrek final oynatmıştı.

fotomaç
Allah kitap Beşiktaş

carlito1903

Adriano

Geçen günde Daum yeşil ışık yakmıştı.
Uçurumlardan düşmeden tut elimizi..

carsi52

BıraksınLar bu işLeri harbiden bıraksınLar ya ;D :ahaha
Bölünür senin için uykular!

keskinli

:koptum :koptum
komedi dedigin böyle olur
insani güldürür :D
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

[KralKartal]

denizli ve chelsea? :D gulesim yoktu
Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

MeLo

bJk'm hAyAt sEnsiN ! ...

MuRaT_1903

Beşiktaş CANDIR,HAYATTIR...

mdc

HAYATTA BEŞİKTAŞ

BJK_06

ancak kale arkasında maç seyretmeye gider

KartaL_Gurkan

haha birakin  ya...bu türk medyasi gercekten tek! ;)

eyup1903

o chelsea giderse bende reale giderim :D

Elerosse

Vaov..Biraz fazla söylenmiş yahu
Forever \m/ Metallica \m/ || Sinanı'da AL GİT

BeşiktAŞK

ist.hatirasi/3-4

ahahahahahaha süperrr...:D fenere 0 cektiren değilmiydi:D

allahtan yabancı sınırlaması yok:):):):):)):D:D:D:DD:D
YÖNETİM İSTİFA !!!

siyah

istifa istifa istifa yönetim İSTİFA