Ana Menü

Nihat: Her şey düzeldi

Başlatan akbaba71, Eylül 22, 2007, 14:01:34

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

akbaba71

İspanya La Liga takımlarından Villarreal'de forma giyen Nihat Kahveci, ''Sakatlık beni öldürdü, ama şimdi her şey bitti. Futboldan yeniden zevk almaya başladım'' dedi.

Villarreal'in son 2 maçında 3 gol atan Nihat, İspanyol basınında yer alan demeçlerinde, ''Artık mutluyum. Umarım bu hız devam eder'' ifadesini kullandı.

''Sakatlık, özellikle ikincisi beni öldürdü'' diyen Türk futbolcu, yaşadıklarının ardından 2. kez sakatlanmasının ve her şeyi yeniden yaşamasının çok zor olduğunu kaydetti. La Liga ve UEFA Kupası'nda bulduğu gollerden sonra sıkıntıların sona erdiğine inandığını kaydeden Nihat, ''Bu goller çok önemli oldu'' dedi.

Villarreal'den Atletico Madrid'e giden Forlan veya takımda kadro dışında tutulan Riquelme ile kıyaslanmasına kızan Nihat, ''Hiç kimseyle kıyaslanmak istemiyorum. Sadece bana bu kadar çok güvenen bir kulübe her şeyimi vermek istiyorum. Onlara minnettarım ve bu sezonun mükemmel olacağını umuyorum. Önemli şeyler yapmak için büyük heyecanımız var'' diye konuştu.

Villarreal, 4. sırada bulunduğu La Liga'nın 4. haftasında pazar günü TSİ18.00'de sahasında Murcia ile karşılaşacak. Mücadele NTV'den naklen yayınlanacak.

http://schwarzadler.blogspot.com/

2008-2009 TSL Şampiyonu Beşiktaş

keskinli

hadi nihat
bizleri gururlandirmaya devam et
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

siyah

istifa istifa istifa yönetim İSTİFA

carsi52

YoLun açık oLur inşaallah.
Bölünür senin için uykular!

keskinli

nihat nicin milli takimda yoktu?sakatmi yine?
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

TurkishTank

evet hafif bi sakatligi vardi ondan oynamadi...
imza dedigin boyle olur...

Saygilar, @hmEt

erdinc1926

avrupa bulunan ve başarılı olan furbolcularımızdan.
allah yolunu açık etsin nihat
K A R A G Ü M R Ü K L Ü L E R

k@rt@l

hadi nihat hadi kartalım göster avrupaya gücümüzü
utanın be utanın ruhsuzlar sürüsü

Tassadar

Nihat Kahveci kardeşim Avrupa'daki gururumuzdur..
Dualarımız ve her türlü desteğimizle arkandayız Nihat'ım..
Bu sene BJK şampiyon.

Tassadar

4-2 biten takımının maçında Nihat 2 tane yapıştırdı.Helal olsun sana kardeşim.Göster kendini...
Norveç'e de çak da gidelim Avrupa Şampiyonasına...
Bu sene BJK şampiyon.