Ana Menü

Terim: '' Suçlu Benim ''

Başlatan Non Mollare Mai, Eylül 09, 2007, 13:25:26

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Non Mollare Mai

A Milli Takımlar Teknik direktörü Fatih Terim, Malta maçı sonunda "Kabahat bizimdir. Suçu ben üzerime alıyorum" dedi. Tecrübeli teknik adam, rakipleri kadar mücadele etmedikleri özeleştirisini yaparken, bazı futbolcuların değişeceği mesajını da gönderdi..

Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim, Malta karşısında beklemedikleri puan kaybı yaşadıklarını söyledi.

Karşılaşma sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan Fatih Terim, ''Aklımızda olmayan 2 puan kaybettik. Bahaneler bulacak değilim. Artık Macaristan maçının mutlaka kazanmamız gereken bir duruma geldik. Kredilerimizi yiyoruz'' dedi.

Malta takımı karşısında iyi bir oyun sergileyemediklerini söyleyen Terim, ''Pozisyon bulduk ama yeterli değildi. Dolayısıyla çarşamba gününe hazırlanacağız. Evimize güzel galibiyetle ve moralle dönüp İnönü Stadı'nda seyircimizin önüne öyle çıkmak istiyorduk ama olmadı. Bu çocuklar, çok güzel maçlar oynadılar. Olmasa tabii ki iyiydi ama şimdi seyircimize her zamankinden daha fazla ihtiyacımız var'' ifadesini kullandı.

-''ŞOK YAŞADIK''-
Terim, hayatı boyunca, ''Rakibiniz kadar mücadele etmezseniz, Yüreğinizi onun kadar koymazsanız, oyununuz bozulur'' dediğini belirterek, sözlerini şöyle sürdürdü:
''Biz o coşkudan yoksunduk. Oyuna daldık ve aklımızda gol yemek yoktu. Gol yeyince şok yaşadık. Öne geçsek durum değişik olabilirdi ama hep geriden geldik. Oyun içinde değişiklikler yaptık. Maalesef pozisyonu yakaladık ama golü yakalayamadık ve kendi kalemizde kontra ataktan gol gördük. Sanırım bir şey olmaz düşüncesi vardı. Başka türlü olamaz çünkü. Demek ki, bazı noktalarda fiziğimiz de yeterli değil.''

-''BAZI ARKADAŞLAR DEĞİŞEBİLİR''-
Fatih Terim, oyuncuları içinde hayal kırıklığı yaşadığı kimsenin olup olmadığına ilişkin bir soru üzerine, ''Ben, hiçbir oyuncumu hayatım boyunca suçlamadım. Kabahat varsa ben üstlenirim. Onlar bizim için önemlidir'' derken, değişikliğe gidebileceği imasında da bulunarak, ''Bu 90 dakika içinde eforunu net görmediğimiz arkadaşlarımızın değişikliği söz konusudur. Daha taze arkadaşlar sahada olabilir'' şeklinde konuştu.

Takımın sahadaki dağınık görünümü toparlayabilecek oyuncular olarak Emre, Hakan Şükür ve İbrahim Üzülmez'i gösteren Terim, Arda ve Sabri'nin sakatlıklarının planlarını bozduğunu söyledi.

-"SUÇ BENİM"-
Terim maç sonrası canlı yayında ise daha ilginç yorumlarda bulundu. Terim'in açıklamalarının derlemesi şu şekilde:
"Beni, tecrübelerim 'Sürpiz olmayacak' şeklinde konuşturuyordu. Ama bu beraberliğin bahanesi yok. Kötü oynadık. Kazanabilirdik ama olmadı. Mühim olan 3 puandı."

"Kazansak, Bosna'nın 3 puan kaybettiği günde kredimizi kaybetmezdik. Şunu herkes bilecek. Ne kadar iyi bir takım da olsan, rakibin kadar koşmazsan gücün ortaya çıkmaz. Kabahat bizimdir. Suçu ben üzerime alıyorum. Oyuncuları sahaya süren, dizayn yapan biziz."

"Çarşamba günü kazanmak zorundayız. Kendi evimizde ilk kez oynayacağız. Bu kez taraftarımıza her defansından daha çok ihtiyacımız var"

"Büyük bir avantaj kaybediyoruz. Hem Bosna'da hem de şimdi burada. Ama şöyle bir yaklaşımda bulunmayacağım. Şu kaçar mı, bu direkten dönmeseydi diye. Sonuç olarak öne geçemedik."

"Mücadele etmeyince oluyor. Gerçi Türkiye karşısında Malta'nın her tarafı mücadele olsa ne olurdu ama mücadele etmeyince de böyle oluyor."

"Şart ne olursa olsun kazanmnalıydık. Biz bu gruptan gideceğiz. Kahrededek üzülerek olacak belki ama olacak!"
edit

keskinli

kazanc bakimindan dünya birinci liginde oynayan futbolcularimiz oyun kabiliyeti bakimindan ancak dünya ücüncü liginde oynayabilir
fatihi terimi seven birisi degilim fakat milli formaya kadar yükselebilmis futbolcular maltayi yenmek zorundalar
teknik direktöre bile gerek yok böyle maclarda
yaziklar olsun hey milli futbolcular
ciplerinize güzel güzel binin hic utanmadan
biz utaniriz sizin yerinize
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

alper_1903

tabii ki de suc var fatih hoca da
hakan sükür 90 dakika disarida oturacagina 90 dakika oynuyor bir gökhan ünal yok

tabii ki de herkes yenmesi lazim maltayi hele hele türkiye ama napcan
fatih hocayla olmaz bu isler
grupta 4. oluruz
Besiktasim senin icin herseyimden vazgecerim...

carsi52

KeskinLi abi doğru söLemiş.Bu maçta t.direktöre biLe gerek yok çok rahat aLmaLarı Lazımdı.Fatih Terim heyy gidi Fatih Terim.
Bölünür senin için uykular!

carsi52

KeskinLi abi doğru söLemiş.Bu maçta t.direktöre biLe gerek yok çok rahat aLmaLarı Lazımdı.Fatih Terim heyy gidi Fatih Terim.
Bölünür senin için uykular!

Dem@

kendini eleştirmeside bir büyüklük aferin ona ders al da yapma bi daha

cilginrockci

bence anadolu kuluplerinden oyuncular da düşünülebilir... mesela mehmet yılmaz, egemen, mehmet çakır gibi... ayrıca gökhan ünal banko oynamalı her maç... hakan şükürden her türlü daha iidir..
serdar özkanla serdar kurtuluşu almamak başlı başına hata zaten...

Dem@

ööle tabi dikkat ettiysen fbli hiç bir oyuncu ilk 11 de bile yer almamış ;D

cilginrockci

türk oyuncu yok ki alınsın:D

sentinel

hakan sükürü oynatırsa neler gelir daha basımıza neler
Dark TranquilliTy

keskinli

suc sadece hakan sükürde degilki,bu kadar tarafli olmayin
altintop kardesler haric hepsi kötüydü

carlito1903

en azından suçlu olduğunu biliyo,ama herkes şunu görmeliki yakında fatih terimin kaybettirdikleri kazandırdıklarının önüne geçecek.....

keskinli

senol günesi linc etmisdi güzel basinimiz,ayni sey onun döneminde yasanmis olsaydi

akbaba71

ya da aynı şey ersun yanal doneminde yaşanmış olsaydı maç bitiği anda kovulurdu.fatih hocanın cıkardıgı kadro oldukca kotuydu
http://schwarzadler.blogspot.com/

2008-2009 TSL Şampiyonu Beşiktaş

keskinli

karizmasi cizildi türkiyenin sözde en "büyük" teknik adaminin :D