Ana Menü

Maradona yıkıldı

Başlatan akbaba71, Eylül 06, 2007, 11:25:30

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

akbaba71

Türkiye'deki 13. gününde Holosko ile takasının konuşulduğunu öğrenen Higuain yıkıldı. Kara Kartal'da Tangocu için motivasyon turları başlatıldı.
5.9.2007

Özel bir görüşme
Siyah-Beyazlılar'ın, Manisasporlu Holosko'ya karşılık Federico Higuain'i kiralamayı teklif etmesinin ardından FANATİK, Arjantinli yıldız hakkındaki tüm çarpıcı haberleri dün açıklamıştı. Teknik heyetten onay alan ve yönetimin gözden çıkardığı Higuain'in, para krizi yüzünden bu olaydan vazgeçilmesinin ortaya çıkmasının ardından moralinin bir hayli bozulduğu öğrenildi. 22 Ağustos'ta Beşiktaşlı taraftarlarca krallar gibi karşılanan genç oyuncu ile yönetim özel bir görüşme yaptı.

Delgado'dan destek
İmzayı attıktan 13 gün sonra kiralık pazarlığı yapılan genç futbolcuya, "Seni tecrübe kazanman için kiralık olarak değerlendirmeyi düşündük. Hepsi bu. Bunu sakın kafanda bir sorun yapma. Futbolu düşün ve formanı almaya bak" denildiği öğrenildi. Bu zor durumu atlatmaya çalışan 23 yaşındaki forvete bir moral de vatandaşı Matias Delgado'dan geldi. Higuain'le konuşan ve sorunlarını dinleyen Delgado, takım arkadaşının bu konudaki rahatsızlığının ortadan kalkmasına yardımcı oldu.

http://schwarzadler.blogspot.com/

2008-2009 TSL Şampiyonu Beşiktaş

Elerosse

Doğal yani.Üvey evlat pozisyonuna düştü..Daha kulüpte 15 gününü doldurmamış sen takasa gidiyorsun
Forever \m/ Metallica \m/ || Sinanı'da AL GİT

BeşiktAŞK

black_eagle_sefa

yanii kardeşim madem öle bişey var almasaydın adamı holoskoyu alsaydın
45'lik plak,35'lik rakı,25'lik hatun...

ktübjk1903

YA ARKADSLAR GAZETELERIN HAYALI BIR HABERI YAA.BENCE EGER TAKAS EDILSEYDI ILK NOBRE FEDA EDILECEKTI SON OLAYDAN SONRA.SIZCE 2 AY FORVET ARATTIKTAN SONRA ERTUGRUL GONDERIRMIYDI SIZCE??INANMAYIN INANDIRMAYIN
oleyy saldir Besiktasim oleyyyy saldir Besiktasimmmm

DELGADO_SEÇKİN

Alıntı yapılan: Elerosse - Eylül 06, 2007, 11:26:48
Doğal yani.Üvey evlat pozisyonuna düştü..Daha kulüpte 15 gününü doldurmamış sen takasa gidiyorsun
YAGMURLU BİR GÜNDE GORMUSTUM BEN SENİ...

osi_bjk

Alıntı yapılan: DELGADO_SEÇKİN - Eylül 06, 2007, 13:17:04
Alıntı yapılan: Elerosse - Eylül 06, 2007, 11:26:48
Şampiyon Ol Beşiktaş'ım Mesut Et Bizi

SercanBjk

Adamın yıkılması normal bu basın zaten bunun için uğraşıyordu halbuki Demirören Holosko'yu almak istedik dedikten sonra Higuain'i vericez diye bir şey konuşmadı. Ama basın konuştu gibi gösterdi ve hepimizde bunu yedik.

carsi52

Adam sapına kadar hakLı.Yönetimin yine saçmasapan yaptığı bir salaklık.
Bölünür senin için uykular!

ist.hatirasi/3-4

bu yonetim beşiktaşı bitiriyor
YÖNETİM İSTİFA !!!

KeePSaKe

yönetim saçmalamaya başladı artık
Since 1903

Kartalizmatik

dünyada böyle bişey yapan tek yönetim
{a,b,c,ç,d,e,f,g,ğ,h,ı,i,j,k,l,m,n,o,ö,p,r,s,ş,t,u,ü,v,y,z}

TÜRKÇE KONUŞ!

Çirkin kadın yoktur,boş tribün vardır!

cassa23

allen ıverson

cinc

Alıntı yapılan: allen ıverson - Eylül 08, 2007, 17:21:18
Bu bomba haber ya
bencede abii tAmam kabul ediyorum yönetim saçma sapan işler yapıyoo ama bu kadarına ihtimal wermiorum(wermek istemiorum) :)
gittin... bense sadece arkandan baktım! söleyecek o kadar çok şeyim wardı ki ama ben söyleyemedim..! sadece baktım...

erdinc1926

bu sene şampiyon olmamızı engelleyemezler
K A R A G Ü M R Ü K L Ü L E R