Ana Menü

Higuain

Başlatan BjKcArsi54, Ağustos 22, 2007, 00:03:33

0 Üyeler ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

BjKcArsi54

iyi adama benziyo bakalım neler yapcak beşiktaşımıza hayırlı olsun insallah bol gollerle bekliyoruz higuaini..HOşgeldin HİGUAİN

die-4-u

Adaşı ''Federico'' Giunti'nin Yaptığı Gibi Büyük Katkılar Yapar Umarım
Gelişleri Benzer Oldu;Sessiz Sedasız...

carlito1903

forvet sorunumuzu çözer umarım çok hızlı bi adama benziyo...

blackwhite--Pelin

insallah hayirli olur ne dielim ..

the_besiktas_fan

ins kardesi gibidir
Smile To My Agony..

Mattech

Adam Gecen sene o kısa boyuyla 10 tane kafa golu atmış boş adam degil fala... haıyrlı olsun bizim için
Sosyal içerikli mesaj:
Irak savaşında 1 milyonu aşkın masum öldü Kimse ses Cıkartmadı.. İnsanlardaki bu gazze sevgisi nedir anlamadım :s ... Yoksa Türklere özgü bir paradox mudur mu? kendi içimizde çatışıyoruz..

ugur24

gelecekte yıldız olabilecek bir oyuncu..genç olması en büyük avantajımız..onunla büyük başarılar yakalarız inşallah..

2 dia 2 muerto

Bobo gibi parLarsın umarım .

.FŞ

N3rQN

adam geldiginden beri besikraş formasını üstünden cıkarmadı helal olsun falla bu adamda bjk li ruhu var faydası olur kesinlikle
öVüNMeKTe CoK HaKLıYıZ BEŞİKTAŞKlıyız

Simurg

[youtube=425,350]9av1GOxB6Kc[/youtube]
Beşiktaş'ın yeni transferi Federico Higuaín

BEŞİKTAŞK

Kahrolsun uyuyunca geçmeyen bazı şeyler..

carsi52

Kardeşini çok iyi tanıyorum ama kendisini tanımıyorum.İnşaallah Beşiktaşımız için hayırlı oLur.
Bölünür senin için uykular!

kofani

ben pek fazla ümitli değilim yani bize uzun boylu bi forvet lazımdı.,
Rengi Kaçtı Yaşamın...

rebel_1903

hiçbir fikrim yok ama inşallah iyi çıkar
aklımm nerde kaçırdım seninlee
sorma nerde sorulmaz bu kimseyee

öyle yürekten seviyorsan aklı başından atacaksınnn kimi yanında arıyorsan önce içinde bulacaksınn offff ulannn offfffffff

bjkemre48

disardan iyi bir oyuncuya benziyo ama henuz erken insallahh bekledigimiz gibi bir golcu cikarrr

can_bjk_89

kiralık olarak oynuyordu nueva chicago da.... youtube da golleri var izleyin adamda iş var