Ana Menü

Balili, Türk vatandaşı olmak istiyor

Başlatan CHEm !, Ağustos 14, 2007, 16:41:28

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

CHEm !

Turkcell Süper Lig takımlarından Sivasspor'un İsrailli golcüsü Pini Felix Balili, Sivasspor'da çok mutlu olduğunu belirterek, "2 yıl daha Sivasspordayım, Türk vatandaşı olmak istiyorum" dedi.

Türk futbolseverlerin 2003-2004 sezonunda İstanbulspor formasıyla tanıdığı 27 yaşındaki İsrailli golcü Balili, Kayserispor'da geçirdiği bir sezonun ardından 2005-2006 sezonunda transfer olduğu Sivasspor'da çok mutlu.
Son 2 sezondur formasını giydiği Sivasspor'da, attığı gollerle ve ortaya koyduğu futbolla taraftarın sevgilisi haline gelen, süratli ve bileklerine hakim golcü kimliği ile dikkat çeken Balili, kırmızı-beyazlı ekipte bu yıl da aynı başarıyı göstermek istiyor.

TÜRK VATANDAŞI OLMAK İSTİYOR

Trabzonspor maçında çıkan olayların ardından en çok konuşulan isim haline gelen İsrailli forvet Balili, 2 sezon daha formasını giyeceği Sivasspor'da Türk statüsünde oynamayı hayal ediyor.

Trabzonspor maçında, bordo-mavili ekibin Mısırlı oyuncusu Ayman'ın son dakikalarda Balili'ye yaptığı faulün ardından başlayan, bir taraftarın sahaya girmesi ile büyüyen ve maçın tatil edilmesiyle sonuçlanan olayların da kilit isim olan ve son günlerde hakkında gazetelerde ve televizyonlarda çok sayıda habere yer verilen Balili, AA muhabirine yaptığı açıklamada, çıkan olayların çok üzücü olduğunu söyledi.

Trabzonspor maçındaki olaylarla ve Ayman başta olmak üzere ligde mücadele eden diğer takımların kadrosundaki Arap kökenli oyuncuların bu sezon ve önceki sezonlarda kendisine yaptığı hareketlerle ilgili konuşmak istemediğini anlatan Balili, Sivasspor'da çok mutlu olduğunu belirterek, "2 yıl daha Sivasspor'dayım, Türk vatandaşı olmak istiyorum" dedi.

Türkiye'deki 5. yılının bu sezon dolacağını belirten Balili, şu anda vatandaşlık başvurusunun kabul edilip edilmeyeceğinin belli olmadığını, ancak Türk vatandaşlığına başvurusunun kabul edilmesi halinde "Atakan Uygun" ismini kullanacağını kaydetti.

"SİVASSPOR'DA ÇOK MUTLUYUM"

Sivas'ı, yöre insanını ve takım arkadaşlarını çok sevdiğini anlatan Balili, "Burada her şey çok güzel, ben çok mutluyum. Türkiye'yi, Sivas'ı ve Sivasspor'u çok seviyorum. Türkiye'de başarılı bir futbolcu olduğuma inanıyorum. 2 sene daha buradayım inşallah" diye konuştu.

Çok iyi bir kadroya sahip olduklarını anlatan Balili, birinci ligdeki ilk sezonlarını 8'inci, ikinci sezonlarını 7'inci olarak tamamladıklarını anımsatarak, "Bu yıl hedefimiz ilk 5" dedi.

AA
Allah kitap Beşiktaş

CooLDumaN

Dizlerini çökerek yaşayacağına..

ayaklarının üstünde öl!

carsi52

Bölünür senin için uykular!

keskinli

bu saatten sonra kimsenin vatandas olmasi engellenemez
baliliye ve sivasa hayirli olsun
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

ugur24

sende türk ol anasını satayım..hatta milli takıma gel..nasıl olsa fatih terim senide kadroya alır.. >:(

Non Mollare Mai

edit