Ana Menü

İstanbul BŞB 2-0 Fenerbahçe

Başlatan 2 dia 2 muerto, Ağustos 10, 2007, 10:53:56

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Banucan

amin hep bizi mutlu etsin tabi :D
hadi yarın biz birinci oluruz inşallah :D
FEDA

Delirdik

amcam formayı gördü. fenerLidir kendiLeri
'çıkarın Lan o  tişört ' Leri diyerek kırdı geçirdi hepimizi ;D

fener maçta hiç oynamadı. çok acayipti maç ya
fenerin bir şakası sandık ama 90. dakika sonunda herşey gerçekmiş :P
| җ  ģǿĸнªп  җ | Beşiktaş'ım oLey

* Şampiyon BEŞİKTAŞ.!

noumAyberk

Yarınki febeli muhabetleri:

A:Lan murat yine yenilmişsiniz ;D
M:Ya oğlum bırak yaaa  hakem penaltımız vermedi herifler kezmanı resmen dövdü yaa yeter yaa ayrıca 10 numara kesin kırmızı kart yeter lan.Bu ulusoy varya bu ulusoy üzerimizde oyunlar oynuyor bizi yıkmaya çalışıyor ama bu sende şamp. olcaz :oklava
A:Abi ben maçı izledim adamlar 3. golü atarken el diye kesildi orda el yok gibi gördüm ben :allaalla
M:Yok oğlum yok o pozisyondan önce carlosa faul yaptı adam
A:Tamam anladım abi
M:Bakma sen olur böle ilk maçlarda yani düşün daha şimdiden başladı ulusoy  :oklava
A:Tmm tmm fazla zorlanma ben seni anlıom :ehehe

akbaba71

"Fenerbahçe'yi herkes ezberledi!"

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Fenerbahçe'nin 2-3 senedir oynadığı şablonu herkesin ezberlediğini belirtirken, kendilerinin de iyi oynayarak galibiyeti hakettiklerini söyledi..
Avcı, daha önce sezonun ilk maçını Fenerbahçe ile yapmanın birtakım avantajları olduğunu söylediğini vurgulayarak, ''Bugün oyunun büyük bir bölümünde iyi oynayan bir İstanbul Büyükşehir Belediyesi vardı. Fenerbahçe'nin 2-3 senedir oynadığı şablonu herkes ezberlemişti. Geçen sezonun şampiyonu ve Süper Kupa'yı almış Fenerbahçe'ye fazla pozisyon vermeden ve 4-5 tane net pozisyona giren takımımız galibiyeti haketti'' diye konuştu.

Zico'nun, Kerim'in performansı hakkındaki söyledikleriyle ilgili olarak bir soru üzerine Avcı, ''Kerim'i ben geçen sezon da almak istiyordum. Avusturya kampına gitti, ben hala kontak halindeydim. Kerim döndüğünde Avusturya kampında çalışamamış, orada sadece koşularını yapmış, fiziksel anlamda eksikleri ve aşil tendonunda bir sakatlığı vardı. Biz Kerim'den bugün 40-60 dakika faydalanmak amacındaydık. Belki oyunun ilk 15 dakikalık bölümünde bizim takımın sahada daha düşük tempoda oynayan oyuncusuydu. Sakatlıktan çıkması ve maç eksiğinden dolayıydı. Görevini çok iyiniyetle yaptı. Ona teşekkür ediyorum'' dedi.

Avcı, hedeflerinin lige keyif veren bir takım olup Türk futboluna yeni yüzler kazandırmak olduğunu sözlerine ekledi.

http://schwarzadler.blogspot.com/

2008-2009 TSL Şampiyonu Beşiktaş

ugur24

bu arada kerim zengin'e gerçekten helal olsun..kiralık geldiği takımda çıktı fenerbahçe'ye attı golünü.. ;)

akbaba71

http://schwarzadler.blogspot.com/

2008-2009 TSL Şampiyonu Beşiktaş

Adriano

BaşLıkLar süper valla ;D

Fener'e "beLediye" cezası !
Büyükşehir çaLışıyor !
Fener'e "beLediye" otobüsü çarptı !
Belediye Fenerbahçe'de suLarı kesti !
Fener "beLediye" çukuruna düştü !

[IMG]http://img337.imageshack.us/img337/6959/ibbpj1.png[/img]
Uçurumlardan düşmeden tut elimizi..

ugur24

istanbul büyükşehir belediye : 2 / fenerbahçe : 0 maçın özeti :ahaha

[youtube=425,350]Dwytmr4Xmyc[/youtube]

BjKcArsi54

Fanatik te de KİRALIK KATİL yazmıs lar    ;D ;D ;D ;D ;D

beter olsunlar..

ZeMaHŞeR

aLaYıNa iSYaN iNaDıNa KaRaGüMRüK

die-4-u

2000'li Yılların Efsane Geyiği Geri Mi Dönüyor Yoksa?
''Ne Olacak Bu Fenerbahçe'nin Hali?''
Zavallı Fener Beter Ol Beter...

Anarchy*

ehheheheheh ;D ;D ezmısler fenerı!

osi_bjk

Şampiyon Ol Beşiktaş'ım Mesut Et Bizi