Ana Menü

Fener ' de Son Aday ' JAN KOLLER '

Başlatan 2 dia 2 muerto, Ağustos 08, 2007, 16:07:24

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2 dia 2 muerto

Son aday Jan Koller
Golcü transferini Anderlecht maçı sonrasına bırakan Fenerbahçe, bu maçın skoruna göre hareket edecek. Uzun boylu forvet arayışlarını sürdüren Fenerbahçe yönetimi, takımından memnun olduğunu söyleyen teknik direktör Zico'yo takılmıştı. Ancak sarı lacivertli yönetim buna rağmen uzun boylu golcü alternatiflerinden vazgeçmedi.

Fenerbahçe yönetimi, AZ Alkmaar'ın golcüsü Danny Kovermars ile anlaşmasına rağmen bu transferi beklemeye aldı. Anderlecht maçları sonrası Zico'nun onay vermesi halinde bu transfer gerçekleşecek. Ancak teknik direktör Zico, başta Deivid olmak üzere hiçbir yabancı oyuncusunu gönderme taraftarı olmaması, yönetimin yabancı transferi gerçekleştirmesindeki en büyük engel olarak ifade ediliyor.

Öte yandan sarı lacivertli kulüp, geçtiğimiz günlerde ünlü Arjantinli golcü Martin Palermo ile İskoçya'nın Celtic takımında oynayan ve Mateja Kezman'nın PSV'den eski takım arkadaşı Jan Vennegoor of Hesselink'e teklif götürdü. Ancak 34 yaşındaki Martin Palermo, ailesi Türkiye'ye gelmek istemediğini, Hesselink ise İskoçya'dan ayrılmayı düşünmediğini ifade edince bu transferler gerçekleşmedi. Sarı lacivertlilerin, Danny Kovermars dışında ünlü Çek futbolcu Jan Koller'le de temas halinde olduğu öğrenildi.

.FŞ

MeLo

Bu fenerinde son adayları bitmioooo!
Öss'de bu kadar aday yoktu :)
bJk'm hAyAt sEnsiN ! ...

carsi52

Fenerbahçe herkesle anlaştı zaten ;D
Bölünür senin için uykular!

ugur24

koller dortmund'u bıraktıktan sonra yüzünü bile görmedim ben..hiç korkutucu bir transfer olmaz , alsınlar.. ;)