Ana Menü

Millilere de turkuaz renk

Başlatan CHEm !, Ağustos 04, 2007, 11:33:14

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

CHEm !

Ay-yıldızlı futbolcular için de Fenerbahçe'nin kullandığı forma rengi ve tipinden yaptırılacak...

Fenerbahçe'nin turkuaz rengi yeni formaları görücüye çıkıp, beğeni toplarken A Milli Takım'ın da aynı forma yaptırma hazırlığı içinde olduğu öğrenildi.
Fatih Terim'in, Fenerbahçe'nin bu çalışmasından önce sponsor firmaya siparişi verdiği, ancak yapılan formaları beğenmediği ifade edildi. Terim'in isteğiyle turkuaz rengi yeni formalar için yeni stillerin yaratılması amacıyla moda firmalarının çalıştığı belirtildi.
Milli Takım da ilk kez kırmızı-beyaz dışında bir forma uygulanacağı hatırlatılırken, ay-yıldızlı ekibin Avrupa Şampiyonası elemelerinde 8 Eylül'deki Malta deplasmanında turkuaz renkle sahaya çıkacağı, 12 Eylül'de İstanbul'daki Macaristan karşılaşmasında bu formaları kullanabileceği bildirildi

milliyet
Allah kitap Beşiktaş

NoPasaran

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

2 dia 2 muerto

İş olsun torba dolsun daha ne diyim ...

.FŞ

carsi52

İsmide Fenerbahçe oLarak değiştirsinler.Yuh ya ayıp vallahi ayıp.YazıkLar oLsun !
Bölünür senin için uykular!

kofani

yok daha neler bi bu kaldıydı.,
Rengi Kaçtı Yaşamın...

gözzde_bjk

ya bu kadar rezıl bı forma daha gorulmemısken neden bıde bunu begenıp onumuze mıllı takımda sunarlar anlamam!
Kendi yüreğimden başka sığınacak yerim yok,yurdum yok!
Tüm hayallerin sonsuzluğa
Ve sona erebildiği yerdeyim!
Esir değil kul hiç değil
Kendimde yaşıyorum!

melankolizm

Turkuaz,(Türk Yeşili) camgöbeği renginin hafifçe yeşil tonudur. Renk turkuaz taşının rengi sebebiyle bu ismi almıştır. Türk'ün Fransızca'daki karşılığı olan Turquoise'dan gelir.

Bütünsel tıp döneminde turkuaz renginin hastaları sakinleştirici etkisinden yararlanılmıştır; özellikle panik atak veya maniye eğilimli hastaların tedavisinde kullanılmıştır. Daha hafif derecede olmak üzere önemli psikiyatri hastahaneleri de turkuaz ve maviyle yeşilin öteki tonlarını hastaları rahatlamak üzere duvarları bu renklere boyayarak kullanmaktadır.

İngiliz argosunda Turkuaz deyimi Karayip sularına işaret eder, sığ oldukları için günışığında bu renge bürünür.

alıntıdır / wikipedia

güzel düşünce :)

Doktor

O degilde bence eski ortasında kocaman ayyıldız olan forma olsa super olue bence şimdiki fomalarımız tam bir Rezalet cunku nikenin hepsi aynı sırf renk ve bayrak degişik bu ne rezalet be... >:( >:( >:(

ugur24

kesinlikle yalandır ! fenerbahçe'nin yeni forması satsın diye yapılmıştır bu haber..turkuaz & milli takım ! :ahaha

Brestgerfich

Kırmızı-Beyaz ve Turkuaz arasındaki tek benzerliği bana söylesinler..!
Bugün YorumBlog'u ziyaret ettiniz mi?

noumAyberk

ALLAH BELANIZI VERSİN
Ezik bir klüp yüzünden milli takımıda rezil edeceksiniz

akbaba71

Alıntı yapılan: ugur24 - Ağustos 04, 2007, 16:38:25
kesinlikle yalandır ! fenerbahçe'nin yeni forması satsın diye yapılmıştır bu haber..turkuaz & milli takım ! :ahaha

doğru olabilir :D
http://schwarzadler.blogspot.com/

2008-2009 TSL Şampiyonu Beşiktaş

melankolizm

Turkuaz Türk Rengi Olarak tanınır , Selçuklu Çinileri ile dünyada tanınmıştır . bu nedenle güzel düşünce
bu takımda TÜRK Milli Takımı Olduğundan Gayet Güzel bir düşünce

turkuaz ve formamı geri verdeki bant şeklinde bir forma çok güzel durur bana göre.

ugur24

bence bu konu ile ilgili olmamalı faruk..milli formamız kan kırmızısı olmalı..turkuaz renkli milli takım forması turuncu renkli beşiktaş forması gibi bir şey olur..haberin fenerbahçe medyası tarafından yayıldığına adım gibi eminim ayrıca..