Ana Menü

1 - Runje

Başlatan Timurlenk, Kasım 20, 2006, 21:41:16

0 Üyeler ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

pascalyptica

takıma yüreğini koyan 2 oyuncudan biri.. yüreğine sağlık runje!!!
Sonunda Nouma olmayan Pascal üçgeninden bi' hayır gelmez..

Ozytaurus

Psikolojisi ve Karakteri çok farklı bi adam. Fb maçında iyiydi ama devamında ne olur bilemem. Kaybettirdiği puanların hesabını nasıl verecek?
______KaRaKaRTAL____

DIABLO

Alıntı yapılan: RİCARDİNHO - Kasım 20, 2006, 23:02:34
runye git artık bee
kardeş sende her futbolcuyu katlediyorsun yorumlarına bakıyorumda hep kötü yönlerini görmeyelim iyi yönleride var lütfen unutmayalım
1 Sehit  için menemeni yakan Atamı özledim.

forzaChelsea

Çarşı10-ur

Fenerbahçe maçından sonra tribünlere çağırılıp alkışlanan Hırvat file bekçisi, "Artık barış ortamı doğdu. Taraftar ile bütünleştim. Aramızda herhangi bir problem kalmadı. Biz bir aileyiz ve aile içinde bu tür olaylar yaşanabilir. Yaşananları kafamdan silip attım. Siyah-Beyazlı formayı giydiğim için mutluyum ve taraftarları da seviyorum" diye konuştu.
www.carsi10ur.picz[edit]om
http://www5.yonja.com/ruhumuzburda

eRe

umarım bundan sonra kalecılık yapar
www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

delgado1008

iyi oynarsa göklere cıkarılır kötü oynarsa asılır runjenın kaderi bu...
Türkiye Cumhuriyeti'ni kuran Türk Halkı'na Türk Milleti denir...

black-eagle

cordoba da boyleydi ilk geldiğinde ama runjenin oynadığı kotu maçlar daha fazla yawas yawas toparlanıo en azında sene sonuna kadar devam edilmeli runje ile
bu sevda bitmez hasret bitmez isteyen gider hiç farketmez bu alemde cArsi  herşeye karşı allah affeder cArsi affetmez!!!

BjKcArsi54

fb macinda göz doldurdu..inşallah dewami gelir..

keskinli

klasi belli ama bazi maclarda sanssiz anlar yasadi insaallah ona küfredenleri utandiracak!
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

BerkAy1903

runjeeeeee runjeeeeeeeeee
19o3

yuNuS1903

hala anlamadım tuncayın şutunu nasıl kurtardı

BerkAy1903

19o3

pascalyptica

bursa maçında da gördünüz di mi arkadaşlar?? ekstra söze gerek yok.. bundan sonra hatalı gol yese de Beşiktaş'ın kalecisi  RUNJE!!!
Sonunda Nouma olmayan Pascal üçgeninden bi' hayır gelmez..

GöKHaN

Iyi Kaleciler Cikmaz dedigini topu cikarir, hic beklenmedik Komik Gol yiyenlermis.. En Güzel Örnegi RUNJE ama karakter konusuna gelince HELAL OLSUN SANA diyorum delikanli adam Piskopatmisin Belamisin Sen Nesin Oglum Hastayim tavirlarina adamin.. 6 ay sonra 1. Kaptan olursa sasirmayin..! en az 5 sene bizde unutmayin bu sözümü..!
BESIKTAS   Kartallar Yüksek Ucar..!   BESIKTAS

dj_pascal

ramazan bu adamdan iyidir yol versinler bunada...
besiktasli olmak bir ölüm kalim meselesi degildir, çünkü çok daha önemlidir"