Ana Menü

1 - Runje

Başlatan Timurlenk, Kasım 20, 2006, 21:41:16

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Asya Kartalları

walla o dediğinin altına imzamı atarım. s..erim belanızı der gibi bakıyo adam
Alıntı yapılan: GöKHaN - Kasım 26, 2006, 22:36:38
Iyi Kaleciler Cikmaz dedigini topu cikarir, hic beklenmedik Komik Gol yiyenlermis.. En Güzel Örnegi RUNJE ama karakter konusuna gelince HELAL OLSUN SANA diyorum delikanli adam Piskopatmisin Belamisin Sen Nesin Oglum Hastayim tavirlarina adamin.. 6 ay sonra 1. Kaptan olursa sasirmayin..! en az 5 sene bizde unutmayin bu sözümü..!

Timurlenk

ankara maçında iyi oynarsa daha kimse tutamaz bu adamı

burak_bjk

bikez daha gördük brugge maçında güvenemiyorum bu adama kaleye top gelcek diye yüregim agzıma gelir oldu artık...
Bu sevdadan vazgecersek ALLAH belamızı versin....

Ozytaurus

Runje'nin tek eksiği bizim ona olan güvenimiz. Gerçi haksız değiliz bu konuda 1 maç yapmasa diğer maç kesin var vukuat'ı. Kayseri Maçında iyiydi Leverkusende dikkat :)
______KaRaKaRTAL____

konyAçArşıbAyrAm

leverkusen maçında hatası yoktu artık kendine geliyor RUNJEEEE RUNJEEEE RUNJEEEE!!!

Timurlenk

cordoba böyle miydi soruyorum sizlere yok cordoba da ilk geldiğinde böyledi diyorsunuz .
siz heralde maç izlemiyorsunuz bi kaleci bundan daha kötü olamaz.saçma sapan goller yeter artık ya siz hala bağırın runje runje diye adamın biyeri kalksın hareket yapsın şunu yapsın .

harbiden bazıları eşşeğin biyerlerine fazlaca su kaçırdı yeter yaa her maç runjee runjee nedir bu ya

canmert

valla ben seviyorum runjeyi adam psikopat
tam ç@rşının tipi
anadına böğürüyorum
RUNJEEEEEEE
RUNJEEEEEEE
RUNJEEEEEEE
I LOVE YOU RUNJEEEEE

çArþý_ulan

ne yapsa ne etse güvenemiyorum bi türlü

ağzıyla penaltı kurtarsa gene olmaz

martinezi tese almadan almak lazım

carsi52

bide tam güvenebilsem bu adama.
Bölünür senin için uykular!

aras_daglı26

arakadaşlar cok ıyı bır kalecı değil neymiş penaltı katılı hadı ya bumu bundan bence kedı olur tıgana bır kerede murat sahını denese runje gıtmesı lazım :bjk2 :bjk :bayrak:
VATANSEVER TURKUN ATEŞLE İMTİHANI

delgado.10

Murat Sahinin neresini denesin Tigana ya görüyoruz Murat Sahini oynadigi maclarda

Runje geliyoo runjee her macta daha iyi oynuyo en az 3 sene bizde Pascal gibi olmasada o da Piskopat
asya kartallarinin dedigi gibi bakiyo walla belanizi bakisi hakikatten enteresan :ok :bjk2
CiLdIrT BiZi dElIrT bIzI KaRtAlIm

Non Mollare Mai

Forum kuraLLarına uyaLım Lütfen.. Sayın delgado.10 uyarı aLdınız..
edit

delgado.10

Ben art niyetle söylememistim

siteden ve cArsidan özür diliyorum
CiLdIrT BiZi dElIrT bIzI KaRtAlIm

2 dia 2 muerto

runje...ben kendi fikrimi söylüyorum...bence bu besiktas futbol takımına yakısmıyor...hemen gönderilmeli...10 milyon euro tazminat bedeli olsa dahi

berk1172

tecrübeli bi kaleci...
ezik p...ler yeter artık yeter kendi bestenizi yapın eziklikten çıkıp insanlığa sapın sözleri değiştirince yeni beste oldu sanmayın dolmabahçeye gelin biraz bizi örnek alıın...