Ana Menü

1 - Runje

Başlatan Timurlenk, Kasım 20, 2006, 21:41:16

0 Üyeler ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

alper_1903

Alıntı yapılan: Çarşı Ulan ! - Mart 05, 2007, 12:54:57
hala iyi oldugunu düşünmüyorum...sıradan bi kaleci bence

ewet aynen ya
Besiktasim senin icin herseyimden vazgecerim...

[KralKartal]

bence SUper kaleci degil ama eski halinden daha iyi bir kaleci olmaya basladi..
ve olacakta...

bu defansla runje napsin??
Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

alper_1903

tamam ne yapsin da bitanede iyi gol posisyonunu cikarsin ama ya
fazla beklentimiz yok tmm bu defansda ama dedigim gibi birazda zor toplari cikarsin

canmert

ankaragücü maçında gördünüz umarım runje yi ...
mükemmel toplar çıkarttı
...

alper_1903

e mertcan kardesim biz mactan maca bakmiyalim lütfen
bütün sezonu göz önünde bulundurursan olaganüstü bir performansi olmadigini görürsün

blackwhite--Pelin

Yaa arkadaslar , ben runjeye cok aciyorum!! Hani maclarda runje runjeeeeeeeeee bagriyorlar yaaa yazik adama yaa!!   Ama macta en iyisi konuylan alakasi yok ama:
" Cevik kuvvet beyaz desene, desene, deseneeeeeee-------siyahhhhhhhhhhhhhhh-------yuhhhhhhhhhhh"   
Gül gül catladim valla .....
Besiktasli olmak gercekten ayricaliktir --- galatasaray gibi siradan deyil HAHAAHAHAHAHAH

Dem@

komikti ya onu özellikle ankaragücü maçında da  çok eğlenceli oluyo çevik kuvettede yapıldı hatta bizim yönetime yapıldı  maç sonrası ama onlar cvp verdi tabe  bu arada runje yi ben beğenmişyorum iii kaleciler hırvat olsalarda ben runjeyibeğenmiyorum  şu son zamanlarad iii midir bilmiyorum ama gerçekten rakip takım yarı sahamızda olunca 90 dk lık maçta 90 kere gol görüyo gibi oluyorum kurtardığında da sewiniyorum tabi ama ben beğenmiyorum runjeyi daha ii kalecimiZ olabilirdi.

BjKcArsi54

en azından ilk geldiginden daha ii ;D

Dem@

doğru söylüyosun dünkü maçta bayağı alkışladık tezahürat yaptık oda son haftaki maçlarda kendini gösteriyo dedim ya beğenmiyorum ama  gösteriyo kendini

emir_carsi

valla bu runje seneye 2. takım kaptanı olur gitmezse ben çok secdim bu adamı
bize kişilikli adamlar lazım bakın tümoşa iyi oynuyor ama satıcının önden gideni
forza runjeeeeeeeeeeeeee

blackwhite--Pelin

Runjeyi dünki macta cok beyendim
Ama  :oklava carsi onu cagiriyor o gelmiyor. Hep naz yapiyor. Ama güle güle bi hal oldum carsi dediya:
" Runje Murat elelele, Runje Murat elelele " gelmiyor adam yinede. Yada " Baki Runjeyi buraya getir " :haydaaa
Cok cool bizim Runje ya.  Hemde " MARATON " da kürsüye cikanlar arasinda. IKInci oldu.
Go on Runjeeeeeee!!!!!!!!!

Dem@

runje bununla ilgili açıklama yaptı fazla ilgiden hoşlanmadığını sadece arkasını dönüp 1 kere alkış yapıyor runjeeeeee runjeeeee denildiğinde dönüp bakmıyor bile açıklamasında da belirtmişti zati şimartmayın o zaman bu adamı :)

carlito1903

ilk geldiğinde kötüydü ama şuan iii...umarım böyle devam eder...ama ben ne olursa olsun Türk kaleciden yanayım..ankaragücünden serkan veya ankaraspordan hakan

unicorn

Herşeyiyle tam bir olay adam
Yaptığı ve yapmadığı herşeyle olay olmayı başardı.
İlk zamanlar basit hatalar yaparak herkesin tepkisini çekti
Daha sonradan kendini kanıtladı
Ama kimilerinin kalbini kırmıştı
Futbolda ön yargıya yer olmadığını bir kez daha kanıtladı.

İyi bir KALECİ
Ne Olmuş Yani Büyük Adam Olamadıysak,

Hayallerimizi Satmadık Ya !

blackwhite--Pelin

YA SENI COK SEVIYORUM RUNJE