Ana Menü

Lincoln Golsüzlüğe Çare Olamadı .

Başlatan 2 dia 2 muerto, Temmuz 30, 2007, 11:07:33

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2 dia 2 muerto

Lincoln de golsüzlüğe çare olamadı: 0-0
Yeni transferi Lincoln'ün ilk kez sarı kırmızılı formayı giydiği maçta Galatasaray, Lig A takımlarından İstanbulspor'la 0-0 berabere kaldı. Lincoln ilk yarıda bir penaltı atışından da yararlanamadı.

Yurt dışı hazırlık kampını tamamlayarak yurda dönen G.Saray hazırlık maçında İstanbulspor ile karşı karşıya geldi. Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda oynanan ve Süleyman Abay tarafından yönetilen mücadelede G.Saray taraftarının beklediğini gerçekleştiren Teknik Direktör Feldkamp yeni transfer Lincoln'ün yanı sıra Linderoth, Volkan, Serkan, Barış, Volkan ve Orkun'u ilk 11'de sahaya sürdü. Kalli'nin yenilerden sadece Bouazid'i yedek kulübesinde oturtuğu mücadeleyi tribünde yaklaşık 20 bine yakın G.Saray taraftarı izledi.

.FŞ

Doktor

Lincoln kimdir yahu kariyeri nedirki amma şişirdiler şu adamı şimdiden antipatimi kazandı.

2 dia 2 muerto

Ben demiştim Sasa İlic bu adamdan daha iyi diye ...

.FŞ

yuNuS1903

ist.hatirasi/3-4

1 adam ilaç olsaydı 11 kişiye ihtiyaç olmazdı!
YÖNETİM İSTİFA !!!

carsi52

Zaten gs büyüttü bu adamı ben sadece bu adamı fenerbahçe maçında tanıdım o kadar.
Bölünür senin için uykular!

ugur24

galatasaray bu yıl daha çok gol sıkıntısı çekecek..muhteşem forvetleri varmış gibi birde necati ve hasan'ı kovdular.. ;D