Ana Menü

-11-Mert Nobre

Başlatan çArþý_ulan, Kasım 20, 2006, 21:32:43

0 Üyeler ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

KeePSaKe

Dün iyiydin Nobre için rahat olsun :)

En azından mücadele edip fizik gücünü kullanıyorsun rakip takımı yıpratıyorsun...
Since 1903

NoPasaran

İhsan sende ön yargılısın..

Dün 10 numara gibi oynadı resmen

Tabatadanda iyi oynadı :)
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

carsi52

Nobre'de harbiden teknik felan 0.
Mücadele ediyor mu ediyor ama sırf mücadele ediyor diye rakibi yıpratıyor diye bu kadar maaşı haketmiyor.
Bu sezon sonu yollanır zaten artık Nobre'yi haline bırakalım ;D
Bölünür senin için uykular!

NoPasaran

Son maç Nobrenin kaybettiği top sayısı kaçta bu yorumda bulunuyorsunuz bende anlamıyorum..

Nobre fiziksel olarak garip bir tip ve gayet iyi top kullanıyor aslında..

Ama baktığınız zaman bir anormal gibi geliyor. Cem zamanında demişti herşeyi rastgele yapıyor gibi.

Ama öyle değil..

Nobre kolay top kaybetmez aslında seyredin maçlarda görürsünüz..

Ama dediğin gibi sözleşmesi bitince gider..

Aldığı parada iyi para dediğin gibi..Oda büyük neden gitmesi için
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

ERHUN

Nobre futbolcumu? Ben güreşçi sanıyordum.

[KralKartal]

Alıntı yapılan: ErhuN - Ekim 23, 2010, 13:37:00
Nobre futbolcumu? Ben güreşçi sanıyordum.

:) baska ne denir ki. Nobre hakkinda yorum bile yapmam. Gereksiz futbolcu.
Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

[KralKartal]

Alıntı yapılan: NoPasaran! - Ekim 22, 2010, 23:22:23
İhsan sende ön yargılısın..

Dün 10 numara gibi oynadı resmen

Tabatadanda iyi oynadı :)

:) Denizlinin guldugu gibi guluyorum :)

NoPasaran

Koca bir ön yargı..
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

[KralKartal]

ön yargi izlemeden yorum yapmaktir, izleyip yorum yapiyorum, koca bir hic.

bunu sende diyordun hep, Nobre icin... Yani cok cabuk karar degistiriyorsun ama maca gore yorum degil

geneline bakaraktanda bu yorumumun arkasindayim..

Ve baktigimizda senin kotu dediklerin iyi, iyi dediklerin vasat cikiyor. :)

Nobre Buyuk takim futbolcusu degil. Oynasa oynasa kasimpasa, manisa, sivas gibi takimlarda oynar

NoPasaran

Bu forumdaki en büyük sorunlardan birisi bence olayları kişileştirmek..

Futbol olmasada başka forumlarda başka konularda yorumlar yapıyorum, tartışıyoruz , konuşuyoruz..

Ancak oralarda hiç kişisel olarak bak sen böyle dedin bu böyle dedi gibi cümlelere tanık olmuyorum olsakta bilgi paylaşım amaçlı..

Bu konuda daha öncede yazdın bunları ihsan madem öyle cevap vereyim.

Hemde oyuncu oyuncu..

** Gökhan Zan için Avrupanın en iyi defanslarından birisi denirken ben o dönemlerde bu adam Beşiktaşın topçusu olmadığını iddaa edecek kadar bu işi bildiğimi düşünüyorum..

** İbrahim Toraman konusunda yıllardır söylediğim şeyler var. Beşiktaşın stoperinde oynayacak kapasiteye sahip olmadığını yıllardır söyleyen adamım..

** Ali Tandoğan Beşiktaştan giderken Sağ Bek için buralarda konuşulduğu kadar da kötü değil diyen yine benim. Bugün bakıyoruz Şampiyon takımın sağ beki Ali Tandoğan..

** Hiç gündemde yokken bu takımı Mustafa Denizli Şampiyon yapar diyecek kadar iddalıydım ve geldiğinde yaptıda..

** 2004 senesinde gerek forzada gerekse bu forumda Beşiktaş 5 sene şampiyon olamaz diyecek kadar cesaretliydim ve onuda gördük..

** Kimsenin cesaret edemediği dönemde HOLOSKO bu takımdan gitmeli dedim. Holosko bu sene herkesin dilinde gitsin..

** Yine kimse cesaret edemezken DELGADO bu takımın oyuncusu değildir diyerek bu forumda ilk tepkiye koyan yine benim..

Varda var eminim. Ben futbolu hayatımın hiç bir döneminde gözüm kapalı izlemedim. Benimle bir gün maç izleseniz beni daha iyi anlarsınız eminim. Benim için hiç bir futbolcu özel değildir. Ne Quaresma ne Guti ne Nobre..Sadece Pascal Farklıydı ..

Zerre kadar ilgilendirmezler beni. Ben bakarım oynadığı topa. İyiyse iyidir kötüyse kötüdür..

Benim kendimde yanılgı olarak gördüğüm 2 kişi var..

* TABATA..
* NİHAT..

İkisinede çok güvendim ..

HilberT Konusuna gelirsek..

Seneye bu takımda olmaz Hilbert. Kötünün iyisi şu an sadece  ;)
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

[KralKartal]

forza volki baskan  :alkis
seviyorum seni  :)

bir cok noktada birlesiyoruz zaten...

Bazi noktalarda ayri dusuyoruz ama

Ali Tandogan - Timucin ikilisini unutmamak lazim, bunu biliyorum, bilmeyenler olabilir ama Ali Besiktasta oynayacak kadar iyi degil bence.
Nobrede , Holoskoda, Toramanda, ama Nobre yerli diye kaldi, Toraman yerli diye oynuyor defansta.
Holosko yerine daha iyi gelecekse alinsin, ama yok alinmayacaksa kalsin,
bu her futbolcu icin gecerli.

Yanilgi degil bu Volkan, takiliyorum sana biliyorsun, ama sen gibi bende yaniliyorum, herkes yaniliyor :)

Diger konulara girmeye gerek yok, fakat Nobre bu takimda oynayacak adam mi? Besiktasin forveti mi?
Bobo haricinde forvetimiz yok yahu. Nobre ne yapmis yillardir, aldigi paraya bakarsak, onun yerine onceden
Fatih Tekkeyi alirdim...

NoPasaran

Her zaman diyorum Aldığı para çok fazla..

O paraya çok daha iyisini bulabilirsiniz bu konuda kimse sıkıntı duymuyor sanırım..

Ancak Beşiktaş Çocuğu Nihatın ıslıklandığı maçta ıslıklanmıyorsa bu adam, önce çuvaldızı kendimize batırmamız gerekiyor.
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

[KralKartal]

Alıntı yapılan: NoPasaran! - Ekim 23, 2010, 17:32:36

Ancak Beşiktaş Çocuğu Nihatın ıslıklandığı maçta ıslıklanmıyorsa bu adam, önce çuvaldızı kendimize batırmamız gerekiyor

yuzde 1903 haklisin

NoPasaran

Yanlış yazdım ihsan ;D

Nihata kızdım aslında burada :ahaha
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

[KralKartal]

olsun, bu sekilde daha iyi olmus :)