Ana Menü

Devlerin Pato savaşı !..

Başlatan CHEm !, Temmuz 24, 2007, 12:06:16

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

CHEm !

Real Madrid ve Milan karşı karşıya !.. Avrupa'nın iki dev kulübü Brezilya'nın 17 yaşındaki genç yıldız adayı Alexandre Pato'yu transfer edebilmek için kıyasıya bir yarışa girdi.

Hafta içerisinde Real Madrid'in Kaka'ya transfer  tekliftinde  bulunmasının ardından Silvio Berlusconi'nin genç yetenek Pato'yu Real'in elinden alabilmek için girişimlere başladığı ve Real'e misilleme yapmaya hazırlandığı belirtildi.

Pato transferi ile ilgili açıklamalarada bulunan İspanyol kulübünün menajeri Pedra Mijatovic ise Pato'nun Avrupa'da sadece Real Madrid forması giyeceğini söyledi.

Brezilya'nın ınternacional kulübü'nde forma giyen 17 yaşındaki genç futbolcu bu sezon Kıtalararası Kulupler $ampiyonası'nda göstermiş olduğu muhteşem performansla adından söz ettirmişti.

(Ligtv.com.tr Dış Haberler Servisi)
Allah kitap Beşiktaş

Non Mollare Mai

Bir tanede biz bulabilsek şöyle..
edit

ist.hatirasi/3-4

türkiyede böyle cocuklar çok ama gören yok nedense avrupa özentiliği var.Çıkar altyapıdan taş gibi oynar
YÖNETİM İSTİFA !!!

2 dia 2 muerto

Alıntı yapılan: Smyrnian Jose - Temmuz 24, 2007, 12:42:28
Bir tanede biz bulabilsek şöyle..

Bu adamı tanıyorum . RonaLdinho ayarında bir adam . Buraya yazsak aLınmayacak diye yazmadım; ama bir zamanlar Palacio ' yu aLaLım demiştim .

Alıntı yapılan: kralcarsi - Nisan 29, 2007, 13:30:47
Alıntı yapılan: Palermo! - Nisan 29, 2007, 13:22:25
Pahalımıdır siz yorum yapın ama Boca Juniorstaki Rodrigo Palacionun da hastasıyım

2010 yilina kadar sozlesmesi bulunuyor,piyasa degeri yaklasik 3 milyon
ve genc futbolcu 1982 dogumlu..izlemedim ama
genc oyunculari herzaman izlemek ve almak gerekir
ayni bobo gibi

Şimdilerde Arsenal, 25 milyon teklif ett. ;D
Ama böyle bi tane buLaLım dediysen ben sana Az ' den Jenner ' i aLaLım derim. İyi bir kanat oyuncusu .