Ana Menü

#55 İbrahim Akın

Başlatan eren06, Kasım 20, 2006, 21:23:17

0 Üyeler ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

GöKHaN

Pozitiv yanlari   : Cok Yetenekli, Cok Sahane Sutlari var, Güzelde calim atiyor, bu kisiyi herkes görmeden bu laflarin üstüne alir ama birde su Negativ yanlari varya...
Negativ yanlari : Egoist, Ruhsuz, Fesat, Sonu cok Parlak Hali saha..!

Besiktas sana 3 numara büyük Kocum hadi 2. Ligde kaleciye calim atana kadar oyna..!

BESIKTAS   Kartallar Yüksek Ucar..!   BESIKTAS

epitaph_

daha ne kadar barındırıcaz boyle topcuları duzelecek umıdıyle herıf keyıf suruyo bız cefa cekıyoz butun sene ıkı pas yapacak dıye bız turkıyenın en buyuk kulubuysek eger sallandırmamız lazım boole adamları gonderecen anaoluya 3 sene kıralayacan kı aklı basına gelsın ama yok duygusallık dız boyu

pascalyptica

bursa maçında çok beğendim.. kırmızı kart görse de müthiş oynadı topu kaybedince durmadı koştu kapmaya çalıştı.. iyi yolda gidiyor bence..
Sonunda Nouma olmayan Pascal üçgeninden bi' hayır gelmez..

GöKHaN

Alıntı yapılan: pascalyptica - Kasım 27, 2006, 02:04:20
bursa maçında çok beğendim.. kırmızı kart görse de müthiş oynadı topu kaybedince durmadı koştu kapmaya çalıştı.. iyi yolda gidiyor bence..

Tamam bundan sonra topu kaybedince pesinden kosup ya tekmeyle yada formayi tutup yere yapistirinca adami iyi yolda diyelim tepki koymuyalim onlarda alissin her mac 8-9 kisi kalalim macta sende iyi yoldasin :)

carsi52

tam iyiye doru giderken kırmızı kart gördü ya çok kötü oldu.
Bölünür senin için uykular!

GöKHaN

Sen ne karaktersiz herifsin ulannnnnn Haram olsun Benden sana gelen paralara haram olsun son yudumuna kadar Allahin Cezasi 2 mactir takimi 10 kisi birakiyorsun karatersiz duygusuz gurursuz egoist dürzü..! haram olsun.. hakkim..!!!!!!!!!!!!!!!!

NoPasaran

Gökhan ifadelerinden ötürü 3 gün no post aldın..

Beşiktaşın işlemeyen bir sol kanadına son 2-3 öaçtır dinamizin getiren İbrahim Akına birde bugün gol atmışkan Dürzü kelimesi çok ayıp!!!
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

C@Rsİ_MaNiA_11

ya kardeşim doğru söylüyonda adam 10 kişi bırakmasında hakkı varmı yaa adam oyuncu değiştirck bir anda allak bullak oluyo kafası gernk varmı yaa neden üzüyosun bukadar insanı iki maçtır 10kişi bırakıyo gerenken yapılsın
Oram Buram MEŞALE koksun,Bazen Pınarbaşı, Bazen Gözyaşı OLSUN...!!!!!

@LAYINA GİDER

iyiy adam at yarışı oynamasa

epitaph_

IBRAHIM AKIN GIRIYOSAN EGER TARAFTAR SITELERINE KI HIC SANMIYORUM TARAFTARININ SENIN HAKKINDAKI DUSUNCELERINIDE MERAK ETTIGINI ZANNETMIYORUM AMA GIT KUMDA OYNA KARDEŞİM!!!!!

burak_bjk

iyi futbolcu yetenekli ama kafayı çalıştırmıyo 3 gün arayla iki kırmızı görmeside çok gereksiz
Bu sevdadan vazgecersek ALLAH belamızı versin....

düzceçarşı

Bu adam süper aslında azcık daha çabalasa müthiş oyuncu olur sadece yapmak istediklerini yapamıyor

Simurg

abicim siz ne biçim taraftarsınız yha o ne öle bağzı arklar ibrahimiı yerden yere vurmuşlar bu arklar ibrahim gol atınca alkışlıyosunuzda bi kaç hatası oluncamı siliyosunuz walla ayıp aynı şey baki içinde geçerli gol atınca herkes adam oluyo dimi biraz daha geniş düşünsek insanız ve hata yapabilirs dimi arklar

BEŞİKTAŞK

Kahrolsun uyuyunca geçmeyen bazı şeyler..

GöKHaN

3 gün yasaklanmisim Ibrahim Akina kötü kelime yazdigim icin.. sayin ADMIN emin ol Sahada daha beterlerini ediyorum ona :) Allahdan atilmiyorum stad'tan :) Saygim var dürzü dedigim icin 3 gün Yasaklanmisim ok kabulüm.. ama Halene kiziyorum Ibrahim Akina buda degismiyecek Gol atinca Seviniyorsun diyen arkadasim sanada iki cift sözüm var.. Gol atmasi icin Takima faydali olmasi icin zaten para kazaniyor veya onu sevmiyenler bile ona katlaniyor Besiktas'imda..! Yani Kara Kasina Kara Gözüne hayranligimizdan degil :) attigi golü Richardinhoda atabilirdi o orada olmasa veya yetisemese neyse konuyu derinlemek istemiyorum ama 3 gün icinde 2 kere 15 dakka 10 kisi birakmaya PROFESYONEL bir futbolcunun hakki varmidir sence ? nekadar dogru nekadar yanlis buluyorsun bunu Egoistce davranis buluyorum ben bunu.. Pascal Sampiyonlar liginde adama yumruk atip kirmizi kart yemisti orada bile Tayfur ve öbür oyunculari korumak onlara yapilan foulü veya itismeyi hazmedememekden yemisti o Kirmizi karti yani TAKIM ICIN yaptigi yanlisdi ama TAKIMI ve Takim ARKADASLARI icin kendini feda etmisdi.. burada Ibrahim Akin ise kaptirdigi topta ki biliyor arkadan formadan tutup el freni gibi durdurursa ikinci karti yiyicek bile bile yapiyor bu bencillikdir.. ikinci mactakinde ise Amatörce ondan 15 dakka önce sanirim BALABAN yemisti sari kart Hakemin düdügünden sonra topa vurdugu icin buna sahit oldugu halde ilk macin ayni dakikalarindaki gibi bencilce kart yiyecegini bile bile topa vurdu hani bunu bagrimami basayim ben bencilliginden BESIKTAS icin degil kendi icin Kutsal Forma altinda bukadar basit hatalar yapilmamasi gerektigini birilerinin buna ögretmesi gerekir Gol atmakla is bitmiyor son 15 dakkada o ciktikdan sonra Takim cok zorlandi taktik anlayisimiz kayboldu.. Elinizi vicdaniniza koyunda söyleyin Savasi yarida birakip arkadaslarini yanliz birakmak 1 gol ile süslenip kapatilabilirmi ? Lütfen Ibrahim Akina Yönetimden veya Teknik Heyetden gereken cezanin verilmesini istiyorum.. adim gibi biliyorum Yönetim ve Teknik Heyetden ve Medyadan Forumlarimiz gelip okunuyor Taraftarin sesini duyuyorlar gereken yapilsin Ibrahim kardesimize yoksa kendine yapar ne yaparsa..

Saygilarimla..

epitaph_

o00 biraderim hoşgeldin  ;D ;D ;)