Ana Menü

#55 İbrahim Akın

Başlatan eren06, Kasım 20, 2006, 21:23:17

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

GöKHaN

BESIKTAS   Kartallar Yüksek Ucar..!   BESIKTAS

delgado.10

Gökhan kardesimiz dogru diyor bende memnun degilim performansindan, gökhan küfür de edebilir ibrahim e ama bunu sirf onun ne kadar iyi bi oyuncu oldugunu bildiginden yapiyor. Bende aynen öyle düsünüyorum cünkü

Adam da süper yetenek var ama artik kendine bakmiyomu antrenman mi yapmiyor bilinmez
CiLdIrT BiZi dElIrT bIzI KaRtAlIm

ugur24

ben hala inanıyorum onu güzel günler beklediğine..hem onun hem bizim için..

Ozytaurus

Bu kadar büyük tepkiyi hakeden İ. Akın değil Buraktır bence İbrahim bu hataları toyluğundan yapıyor. Burak elle gol atıyor her pozisyonda kendini yere atıyor Beşiktaşlılığa yakışmayan hareketlerin içinde bulunuyor. İ. Akının Bencil olduğu konusuna ben de katılıyorum ama hiç bi zaman önünde kaleyi gördüğü zaman şut atan adam kızmam. Pas verse gol olacak pozisonlarda bile.

Bazı şeyleri Genç oyuncuların "gençliğine" vermek gerekir. Yoksa onları kaybeder, 2-3 yıl sonra da "futbolcular" bölümünde "iyi adamdı kıymetini bilemedik" gibi şeyler yazarız.

______KaRaKaRTAL____

alper_1903

Adamda biseyler var
Platini ona zamaninda 1000 yil da bir gelir böyle bir yetenek demisti (kaynak: Eurosport TV KANALI)

Patlamasi lazim ama artik Tigana acikladi Ibrahim antrenmandan sonra Salonda calisacagina eve gidiyormus ondan da 18lik kadroya giremiyormus

Bu kafayla cok zor Akinin isi
Besiktasim senin icin herseyimden vazgecerim...

Çarþý Ulan !

bende düzelmesini bekliyorum çünkü kazma bi futbolcu değil potansiyeli var...yanlız sonu oktay gibi olacak ondan çok korkuyorum...takıma kazandırılması lazım artık geç bile kalındı

ugur24

platini ve ibrahim akın..1000 yılda bir gelir hee..enteresan..

alper_1903

Ya nerde bu Akin ya bi kac mactir oynamiyo
ama bu delgadonun yerine ibrahimin ölüsü bile oynar
anlamak mümkün degil

suc ya Akinda ya da Tiganada

carsi52

harcandı adam resmen "harcandı".Birazda kendini harcadı
Bölünür senin için uykular!

alper_1903

belkide ibrahimden cok sey bekliyoruz ya
belki yapamiyacagi kadar cok sey bekliyoruz

carlito1903

çok yetenekli ama bunun farkında değil...sahaya ruhunu koymuyor çk isteksiz aklı sahada değil...

alper_1903

ya bu takimda ölün oynamasi lazim be ibo burak bizi cildirtiyo sende buna izin veriyorsun

Jackass

geleceğin 10 numara futbolcusu şu at yarışını bi bıraksa çok ii olacak. .  .

Ibrahim51

Bu adam son oynadigi 2 sezon berbat acayip derecede egoist.
Bence son sezonlara bakarsak amatör liginde oynamali
biz kahpe alemlerde ahkam kesenlerden degiliz
biz ne çakir gibi rajon nede polat gibi kafa keseriz
biz ancak sevdigimizi sonuna kadar severiz
cünkü biz BESIKTASLIYIZ !!!

Dem@

Alıntı yapılan: Ibrahim51 - Mayıs 10, 2007, 09:47:14
Bu adam son oynadigi 2 sezon berbat acayip derecede egoist.
Bence son sezonlara bakarsak amatör liginde oynamali

amatörden zaten profosyenel lige çıkmış bir oyuncu bence yanlış düşünüyorsun ibrahim akın yetenekli sadece kendisini saha da gösteremiyor olabilir kimse 4 x47 lük değil yeni sezonda kendine maçlarda fırsat verildiği zaman gösterecektir kendisinde bunun bilincide olan bir futbolcu