Ana Menü

Milandan Ronaldinhoya 233 trilyon

Başlatan NoPasaran, Temmuz 13, 2007, 11:04:04

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

NoPasaran

İspanya'nın Barcelona kulübünde forma giyen Brezilyalı yıldız Ronaldinho'ya, İtalyan Milan'dan eşi benzeri görülmemiş bir teklif geldi. Kırmızı - siyahlı kulübün Başkanı Silvio Berlusconi'nin, Ronaldinho'yu Milano'ya getirmek için, Brezilyalı oyuncunun kontratındaki 89 milyon poundluk (yaklaşık 233 milyon YTL) transfer bedelini ödemeye hazır olduğu belirtildi. İspanyol basını da 2010'a kadar sözleşmesi bulunan yıldız oyuncunun bu teklife sıcak baktığını iddia etti.
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

ugur24

ancak böyle bir transfer gerçekleşirse milan kaka'yı real madrid'e satar volkan abi..fakat ben ihtimal vermiyorum.. ;)

NoPasaran

Para müthiş ama en az 60 milyon doalrını çıkar bu hesaptan çünkü oyuncuya verilecek 5 senelik parası içindedir..

NEDEN OLMASIN :D
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Adriano

Ben RonaLdinho'yu sevmem pek.. O paraya 2 tane biraz daha düşük kalitede alsınlar..
Uçurumlardan düşmeden tut elimizi..

richee_4ever_jk

Sadece söylentide kalır bence Barce bırakmaz zaten

freedom forever

Paris'te 72 gün boyunca fabrikalar çalıştı, atölyeler üretti, fırınlar yiğit Parislilere ekmek yetiştirdi. Paris'te 72 gün boyunca ücretin, sermayenin, karın, paranın olmadığı bir dünya kuruldu.

xxdoggyxx

valla 89 milyon pound u verdikten sonra mecbur birakir barca ama gecenlerde eto'o aciklama yapmisti hem ben hemde ronaldinho kesin olarak önümüzdeki senede burdayiz diye hem milan ronaldinho yu alirsa kakayi birakir büyük ihtimalle ama kaka ronaldinho takasida süper olur dimi ;)
18.03.2007

Anarchy*

bana o kadar para verseler nerde isterlerse oynarım yaw ;D ;D

eyup1903

Alıntı yapılan: carsi_weyco - Temmuz 14, 2007, 16:09:56
bana o kadar para verseler nerde isterlerse oynarım yaw ;D ;D

sahada ayak basmaık yer bırakmam
90 dk yerine 290 dk da oynarım