Ana Menü

Tuncayı FM de keşfetti

Başlatan NoPasaran, Haziran 23, 2007, 13:55:34

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

NoPasaran

M.Boro'nun Başkanı Steve Gibson'ın, Tuncay'ı 'Football Manager' oyunundan keşfettiği öğrenildi.

İngiltere'nin yerel gazetelerinden biri olan Evening Gazette'de yer alan habere göre, İngiliz ekibinin başkanı Steve Gibson'ın, Tuncay'ı 'Football Manager' oyunundan keşfettiği öğrenildi. Gazetede, Gibson'ın kadrosuna birçok oyuncuyu katmadan önce bu oyundan faydalandığını ve ardından Kırmızı-Beyazlı takıma getirdiği öğrenildi. Öte yandan Tuncay, bu oyunun efsanelerinden biri olduğu vurgulandı.
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Non Mollare Mai

Menajer oyunlarında Tuncay vazgeçilmezimdir.. Gerçekten en iyilerinden biri.
Yanlış hatırlamıyorsam Okan Buruk'ta intere giderken inter başkanı böyle bi açıklama yapmıştı.
edit

Anarchy*

vayy be manager oyunlarında o kadar iyi mi bu adam ben oynamıyorum da ;D

mdc

Sayın başkan;

Aşağıda yazdığım oyuncular FM 07 de mükkemmel özelliklerle donatılmış  oyunculardır. (Birde kendiniz idman programı hazırlarsanız off off 8) )
Bir deneyin efendim :)
Sizin önere bileceğiniz oyuncular varmı bize ? ;D

Carlos İdriss Kameni -- 24 -- Espanyol -- Kaleci
Eduardo Ratinho -- 20 -- Corinthians -- Sag bek
Sidnei -- 18 -- İnternacional -- Defans orta
HAYATTA BEŞİKTAŞ

carsi52

Managerde bende tuncaydan vazgeçemiyodum ama onun yerine montolivo diye bir adam vardı onu alıyodum ;D ;D
Bölünür senin için uykular!

2 dia 2 muerto

Bak burdan söylüyorum .
Futbol Manager oyununa sahip olanlar menajerlik hayatınıza başladınız zaman
Ocak ayının ilk günü Tevfik Köse ' ye imza attırın sonra değeri çok artıyor :D
Şaka bir yana gerçekten ilginç ;D

carsi52

Ben sıkıldım artık yaa oynamıyorum hep şampiyon oluyorum ;D ;D ;D ;D

Ordusporu aldım taaa nerden süper lige getirdim ;D ;D
Bölünür senin için uykular!

TurkishTank

super oyun beee... ben cm 2000-01 oynuyodum...tuncayi sakaryadan kapiyodum... :) bide ibrahim akin... bi ara bana del pieor gelmisti..
imza dedigin boyle olur...

Saygilar, @hmEt

Forum Kurulu

FM fantezilerimizi başka alanlarda paylaşalım.
Konuyla ilgili mesaj atmayanların mesajları silinecektir.

Anarchy*

Alıntı yapılan: mdc - Haziran 23, 2007, 17:05:50
Sayın başkan;

Aşağıda yazdığım oyuncular FM 07 de mükkemmel özelliklerle donatılmış  oyunculardır. (Birde kendiniz idman programı hazırlarsanız off off 8) )
Bir deneyin efendim :)
Sizin önere bileceğiniz oyuncular varmı bize ? ;D

Carlos İdriss Kameni -- 24 -- Espanyol -- Kaleci
Eduardo Ratinho -- 20 -- Corinthians -- Sag bek
Sidnei -- 18 -- İnternacional -- Defans orta

bu adamLarı sanırım  alcak gucteyız yanılıyo muyum ???

ugur24

sallamış bence middlesbrough başkanı..bu açıklama bana hiç inandırıcı gelmedi..oyuna göre transfermi yapılırmış ?

coLorbLind !

ne bileyim şaşırdım baya
küçültmüş kendini sanki bu açıklamayla :)

EN.KI

Bende FM'yi çok fazla oynayan biri olarak adamlar oyunu hazırlarken hakkatten çok iyi analiz ediyolar adamları bu konuda adamlara hak vermek gerekir.
Belki bilirsiniz duyanınızda olmuştur Adu Freddy bu adamı ben ilk FM de tanıdım 15 yaşındaki oyunculardan briydi adam şimdi real madrid le adı geçiyo mesela onun gibi Kim Kallstrom'de var.
Valla bence Yöneticelerimizinde FM oynaması iyi olur iyi kötü bir oyunu alırız bu sayede ne me lazım :)

w@nted_68

ben bu oyundan bir türlü vazgeçemiyorum kaç defa silip yeniden yükled,m ben tuncayı hiçalmıyorum çünkü nereye gitsem en az 6 tane beşiktaşlı götürüyorum takımda beşiktaşlı olurda yuncayın yedeği olarak beklermi????? bize yakışmaz:))))