Ana Menü

Copa America 2007[Şampiyon Brezilya]

Başlatan die-4-u, Haziran 23, 2007, 01:25:54

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Non Mollare Mai

Bu Tello karavana olcak heralde.. Adam Şili'de o kadroda oynayamıyor..
Dünkü Meksika Ekvator Maçı kaç kaç bitti ?
edit

NoPasaran

www.livescore.com  :sigara

FT Mexico 2 - 1 Ecuador
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Non Mollare Mai

Meksika çıktı o zaman.
Brezilyada Ekvator'u yener çıkar.
edit

KartaL_Gurkan

ben anlamadim gitti ya...Tello iyi bir futbolcuysa Sili milli takımında neden oynayamıyor?...
o kadar sevinmistim oynar diye ya...

ugur24

şili'nin teknik direktörüne uyuz olmaya başladım..sevindim valla fark yedikleri için..inşallah gruptan çıkamazlar.. :)

Doktor

Alıntı yapılan: ugur24 - Temmuz 03, 2007, 19:53:52
şili'nin teknik direktörüne uyuz olmaya başladım..sevindim valla fark yedikleri için..inşallah gruptan çıkamazlar.. :)
Aynen yahu ilk macdada oh iyi oldu yenidiniz dedim ama kazandılar bu macta kaybettiler cok sukur

die-4-u

01:30 Meksika-Şili Maçı Var Ama Seyredecek Moral  Kalmadı... :'(

NoPasaran

Alıntı yapılan: KartaL_Gurkan - Temmuz 02, 2007, 11:08:48
ben anlamadim gitti ya...Tello iyi bir futbolcuysa Sili milli takımında neden oynayamıyor?...
o kadar sevinmistim oynar diye ya...

Beşiktaşlılardan başka iyi diyen yok :D
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

TurkishTank

tello oynamis bu sabah, macda iki takim berabere kalmak icin oynuyodu, nitekim mac 0-0 bitti iki takimda ceyrek final'e yukseldi...tello'yu izlemedim ama herhalde ceyrek finalde oynar diye dusunuyom o maci izlerim artik :)
imza dedigin boyle olur...

Saygilar, @hmEt

Non Mollare Mai

Maçın ilk 20 dakikasını seyrettim. Sonrasında uyuyakaldım malesef.
Telloyu 20 dakikada gördüğüm kadarıyla şu şekilde özetliyebilirim.

Çok süratli , Kuvvetli , Top saklayabilen top kontrolü iyi ama birazda telaş yapan biri. Yani top ayağına geldiğinde hemen heyecanlanıyo gibi hızlı hızlı oynuyo. Paslarıda isabetliydi.
Ayrıca top ayağına geldiğinde çalıma giden bir oyuncu değil. Hemen pas atmayı düşünüyo.
Takım oyunu için ideal bir adam.
Ben beğendim açıkcası.
edit

carlito1903

anlattığın gibiyse eğer tam bize göre bi adam çok umutluyum ben bu Tello dan..

Timurlenk

kupada favori arjantin.tello'yu izleme şansı bulamadık inşallah ilerleyen maçlarda forma giyer.

die-4-u

Ben Maçın Tamamını İzledim
Tello Çok İyi Bir ''Sol Bek''
Her Ne Kadar Spiker 25.Dakikada Yaptığı Bi' Pas Hatası Sonrası ''Tello Yine Hata Yaptı''Dese de Maçtaki Pas İsabeti Çok Yüksekti..
Eğer Önünde İbrahim Akın Oynarsa Çok Daha Verimli Olur Beşiktaşımız'a...
Hatta Lig'in En iyi Sol Bek Performansını Sergileyecektir..
Üzülmez'in Önünde Oynarsa-Ki O Şekilde Olması Muhtemel-Bire Birde Adam Geçme Özelliği Yok..
Ancak İyi Ortalar Kesiyor..
Bütün Duran Topları Da O Kullandı Bu Maçta..
Yarım Korner Diye Tabir Edilen Bi Frikikte Kaleci Topu Çizgi Üzerinden Çıkardı Zorlukla..
Kısacası TELLO iyi Oyuncu..
Cisse'den Yana Şüphem Yoktu Tello da Bana Güven Verdi

Non Mollare Mai

Maçın 20.Dakikasında uyuyakaldığım için Forzada izledim Tello'nun topla buluştuğu dakikaların videolarını yapmışlar.
Bence çok iyi bir adam aldık.
Tek eksiği malesef adam geçmesi. Aslında geçmek için bir hamle yapmadı maç boyunca sanırım ben göremedim.
Hızı var aslında hızını kullanarakta adam geçebilir. Yani delidede teknik yok ama geçiyor adam hızıyla.
Bek olarak oynamasına karşıyım Tello'nun.
Arkada üzülmez önünde Tello oynarsa sol kanatı kimse geçemez bizim. Ofansif anlamdada defansif anlamdada çok güçlü oluruz.
İki tane hızlı adam çok iyi kapatırlar orayı. İbrahim akın oynarsa defansif açıdan sıkıntı yaşarız.

Tello yorulmak nedir bilmiyor adam. E üzülmez'i zaten anlatmaya gerek yok. Sol kanatımız dinamo gibi oldu..
edit

ugur24

ilk yarıyı izlerken bende uyumuşum..tello topu ayağına aldığında heyecanlandı hep..ben sol açık diye beklerken daha çok bekte gördüm..ilk 25 dakika içinde sağ taraftan duran toptan iki orta yaptı ve ikincisi neredeyse gol olacaktı.. :)