Ana Menü

İliç Salzburga Transfer Oldu

Başlatan 2 dia 2 muerto, Haziran 08, 2007, 20:42:28

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2 dia 2 muerto

Galatasaray, Sırp orta saha oyuncusu Sasa İliç'i Austurya'nın Red Bull Salzburg ekibine sattı.

Sasa İliç'i kadrosuna katmak için bir süredir çaba sarf eden Red Bull Salzburg ekibi, sarı-kırmızılı kulüple yapılan pazarlıklar sonunda isteğine ulaştı.

Galatasaray Futbol AŞ. Genel Müdürü Adnan Sezgin, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Red Bull Salzburg ekibiyle her konuda anlaştıklarını ve İliç'in yeni sezonda bu takımın kadrosunda yer alacağını kaydetti. Sezgin, İliç için anlaşılan bonservis bedeli hakkında ise bilgi vermedi.

Alıntıdır ...

Bence cok onemli bir oyuncu . Geretsle anlasamadı diye gonderilmesi cok sacma . Zaten İlic oynamadı diye bir cok mac kaybettiler .

[KralKartal]

parasini odememisler...4 aydir
biraz daha gec kalinsa BEDAVA gidecekti
son anda sattilar 1 milyona...

yani GSde para yok ki adamin parasini odesinler
Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

2 dia 2 muerto

Sonucta adamı kac mac oynatmadılar . Bence cok yanlıs yaptılar . İlic gercekten orta saha oyuncusu olmasına ragmen gol atıyordu . Galatasaray'ın gucu cok azalıcak . Bu da bizim için iyi haber . Song için de aynısını yaptılar . Adamı yedek bıraktılar . Çok yanlış işler yaptılar .

eRe

ilic gs nın bundan sonra gorebılecegı en ıyı ortasaha oyuncularından bırıydı bence
www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

carsi52

İliç galatasarayda en fazla beğendiğim oyunculardan biriydi gitmesi Gs için kötü oLmuş.
Bölünür senin için uykular!

Non Mollare Mai

Çok pasif ve zayıftı. Korkarak oynuyordu oyunu. Futbol erkek oyunu..
Tek iyi yönü fırsatçıydı ve bir anda bir yerden çıkıp maçı kazandırabiliyordu.
edit

cassa23

kaçan kaçana hehehehe gs seneye 10. bitiriir

eRe

cidden gs seneye ne yapcak ya ılk 5 e gırebılırler mı?
www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

2 dia 2 muerto

Zaten kaç maç ceza alacakları belli değil . Bence hiçbirşey yapamayacaklar . Zaten ruh gitti takımdan .

Anarchy*

ben baska bı topıcte demstım artık gulemıyorum gs'ye..
artık acıyorum ya bu takım nasıl bu hale geldı yakında kulup kapanırsa kımse şaşmasın!

ugur24

türkiye standartlarında idare edilebilir bir oyuncuydu..ondan daha iyisini alamayacaklarına göre çok güzel oldu.. ;)

cassa23