Ana Menü

Luca Toni imzayı attı!

Başlatan CHEm !, Mayıs 30, 2007, 18:01:02

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

CHEm !

Almanya Bundesliga takımlarından Bayern Münih, Fiorentina ve İtalya Milli Takımı'nın golcüsü Luca Toni'yi renklerine bağladı.

Bayern Münih'ten yapılan açıklamada, Luca Toni'nin 11 milyon avro bonservis bedeli karşılığında transferi konusunda anlaşmaya varıldığı bildirildi. Almanya'da düzenlenen Dünya Kupası'nda kupayı kaldıran İtalya Milli Takımı'nın başarısında büyük payı olan golcü futbolcunun, Bayern Münih ile 2011 yılına kadar sözleşme imzalayacağı kaydedildi. Bayern Münih Kulübü Başkanı Karl-Heinz Rummenigge, ''Bonservis bedeli tam olarak 11 milyon avro tuttu'' diyerek Luca Toni transferini taraftarlarına duyurdu.
Son iki sezondur Fiorentina forması giyen Luca Toni, takımı adına 49 gole imza atmayı başarmıştı. Bundesliga'da bu sezon istediği başarıyı yakalayamayan Bayern Münih, transfer için büyük paralar ayıracağını açıklamış ve henüz sezon bitmeden Hamit Altıntop, Jan Schlaudraff, Jose Ernesto Sosa ve Marcell Jansen gibi yıldızları kadrosuna katmıştı. Alman takımın ayrıca bir dönem Galatasaray'da da forma giyen Fransız futbolcu Franck Ribery ile de ilgilendiği bildirildi.

A.A
Allah kitap Beşiktaş

AsA

HayirLi oLsun sasirdim bu transfer haberini gorunce..

2 dia 2 muerto

Luca Toni bakalım kendine yazık etti mi etmedi mi ?

mertcan

bence luca toni yanlış yaptı

italyaya alışmıştı

keyfi bilir

hayırlısı olsun

carsi52

Luca Toni çok kötü yaptı bence italya ligi varken almanya ligine geldi kendisinin bileceği iş.
Bölünür senin için uykular!

keskinli

alman basininin aciklamasina göre bu futbolcunun 4 yillik maliyeti 37 milyon euro
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

2 dia 2 muerto

Bayern li yöneticiler bu sezon transfere cok para harcıyacaklarını söyledilr ama yıllıgı yaklasık 10 milyona geliyor . Bu paraya oyuncu transfer edilir ya .

Brestgerfich

İtalya liginden B.Münih gibi bi takım için ayrılır mıydım ?Son dönemdeki lig grafiğine bakarsak ayrılırdım.Alman liginde heyecan arttı. bundan 5-6 yıl öncesi B.Munih'in hükmünde geçiyodu lig ama şimdi heyecan geLdi biRaz daha... Her iki taraf için de hayırlısı oLsun...
Bugün YorumBlog'u ziyaret ettiniz mi?

carlito1903

hayırlı olsun ama ben almanyada pek başarılı olacağını düşünmüyorum

ugur24

italya ligi'ni bırakıpta almanya ligi'ne gitmesi tam bir saçmalık..üstelik bayern fiorentina'dan iyi takım değil bence..

alper_1903

bence luca toni alman liginde yapamaz o tip bi futbolcu italyada iyi isler yapar ama bakalim hayirlisi olsun UEFA kupasinda oyniyacak seneye bayernle :)
Besiktasim senin icin herseyimden vazgecerim...