Ana Menü

Inamoto da bırakıyor...

Başlatan eRe, Mayıs 28, 2007, 15:39:40

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

eRe

G.Saray'da yaprak dökümü. Mondragon, İliç'den sonra son olarak İnamoto'da sarı-kırmızılı ekipten ayrılmak istiyor. Japon futbolcunun menajeri yaptığı açıklamada İnamoto'nun Türkiye'den ayrılmak istediğini ve bunu sarı-kırmızılı ekibe ilettiklerini belirtti. Japon futbolcu Avrupa'da kendisine kulüp aramaya başlamış durumda. Öte yandan Inamoto bıçak altına da yatmaya hazırlanıyor...

Japonya Futbol Federasyonu Başkanı Saburo Kawabuchi Inamoto'nun yakın bir zamanda sol ayağından ameliyat olacağını söylerken, Kirin Cup çerçevesinde Japonya Milli Takımı'nın Kolombiya ve Karadağ ile oynayacağı hazırlık maçlarında Inamoto'nun kadroda yer almayacağını söyledi.

Inamoto West Bromwich Albion ile 3 yıl Ada'da futbol oynadıktan sonra 2005-2006 sezonunun sonunda Galatasaray'a transfer olmuştu.

Kaynak : Sporx
www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

ugur24

şahsen kalmasını isterdim..inamoto gibi yıldız oyuncuların türkiye'de futbol oynaması bizlere gurur veriyodu.. ;D

eRe

geldıgınde ne olay olduydu be :D
adam sasalı geldıydı :D
turk olsa ımam hoca olurdu
japonyada satıs elemanıymıs
cok espırı yapıldıydı :D
www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

Doktor

Keşke biz alsak hem on libero yetenegi hem hucum o hırs cok iyi bir iz bıraktı türkiyede  ;D ;D ;D bunların ne işi var bu ulkede hemde gsde anlamak mumkun degil :kart

yuNuS1903

bu adam bana göre gusel oynuyor bunlar oynatamıyor

coLorbLind !

çok manyak saçları var ya :)
gitmesin ;D

mdc

HAYATTA BEŞİKTAŞ

carsi52

GS gerçekten büyük sıkıntılar içinde ama inamatonun gitmek istemesi çokda önemli değil zaten.
Bölünür senin için uykular!

ugur24

inamoto almanya takımlarından eintracht frankfurt ile anlaştı..beşiktaş'lı olarak ülkemizden gitmesine üzüldüm.. :'( ;D

alper_1903

Tombaladan bi oyuncu daha gitti

Frankfurtta adam tikir tikir top oynar görürsünüz
Besiktasim senin icin herseyimden vazgecerim...