Ana Menü

Ribery Bayern'de

Başlatan CHEm !, Mayıs 25, 2007, 23:48:47

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

CHEm !

Bir dönem Galatasaray forması giyen ve sarı-kırmızılı kulüple davalık olan, Marsilya'nın Fransız yıldızı Franck Ribery'nin, Bundesliga ekibi Bayern Münih'le her konuda anlaştığı bildirildi...

Ribery Bayern Münih'te!
Bir dönem Galatasaray forması giyen ve sarı-kırmızılı kulüple davalık olan, Marsilya'nın Fransız yıldızı Franck Ribery'nin, Bundesliga ekibi Bayern Münih'le her konuda anlaştığı bildirildi. Ribery'nin, Bayern Münih'e 15 milyon euro karşılığında transfer olduğu ifade edildi.

AFP'nin kulübe yakın kaynaklara dayandırarak verdiği habere göre, Franck Ribery'nin, Bayern Münih'e 15 milyon euro karşılığında transfer olduğu ifade edildi.

Fransa Birinci Ligi'nde (Ligue 1) Marsilya forması giyen 24 yaşındaki orta saha oyuncusu özellikle 2006 Dünya Kupası Finalleri'nde Fransa Milli Takımı formasıyla gösterdiği başarıyla yıldızını parlatmıştı. Franck Ribery için, Fransız ekibi Olimpik Lyon'un yanı sıra Premier Lig ekiplerinden Arsenal ve İspanyol devi Real Madrid'in de transfer girişimlerinde bulunduğu ifade ediliyordu.

Bu arada, yeni sezon öncesi transfer girişimlerini hızlandıran Bayern Münih, bu yıl küme düşen Alman ekibi Borussia Moenchengladbach'ın Alman savunma oyuncusu Marcell Jansen'i 9 milyon euro bedelle renklerine bağladı.

Almanya Birinci Futbol Ligi'nde (Bundesliga), bu sezon büyük bir hayal kırıklığı yaşatan Bayern Münih, ligi 4. sırada bitirerek, 10 yıldan fazla bir süre sonra ilk kez Şampiyonlar Ligi'nin dışında kalmıştı.

Allah kitap Beşiktaş

keskinli

alman basininda böyle bi habere rastlamadim ben
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

unicorn

gideceği konuşuluyodu ama transfer tamamlandı mı?
Ne Olmuş Yani Büyük Adam Olamadıysak,

Hayallerimizi Satmadık Ya !

mdc

Alıntı yapılan: keskinli - Mayıs 26, 2007, 00:48:34

Alman ve Türk basını arasıdaki fark 8)
HAYATTA BEŞİKTAŞ

2 dia 2 muerto

Ben Arsenale gidicek diye biliyordum .
Bayerne kesinlikle gitmez . Giderse kendine yazık eder .

Anarchy*

dun bende haberlerde seyrettım sanırım dogru haber

carlito1903

bayerne niye gidiyo ya adam marsilyayı şampiyonlar ligine taşıdı bayern seneye uefaya gidiyo bence bayerne gitmek geriye gitmek olur onun için ingiltere ligi tam ona göre bence

keskinli

Alıntı yapılan: mdc - Mayıs 26, 2007, 11:45:55
Alıntı yapılan: keskinli - Mayıs 26, 2007, 00:48:34

Alman ve Türk basını arasıdaki fark 8)
alman basini biraz daha dogru yazar
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

Doktor

Şişirme bir futbolcu bişey yapamaz bence milli takımda oynadı diye hemen yıldız oldu

alper_1903

bende daha görmedim alman gazetelerinde olsun televizyonda olsun ama öyle bi söylenti vardi burdada bir kac gündür

eger gelirse giderim bi kac macina nasil olsa yakin bana
Besiktasim senin icin herseyimden vazgecerim...

CHEm !

Transferi adeta yılan hikayesine dönen Fransız orta saha oyuncusu Franck Ribery, sonunda resmen Bayern Münih'e transfer oldu. Real Madrid'in de transfer listesinde olduğu iddia edilen Ribery'nin Bayern Münih'e resmen transfer olduğu, kulübü Marsilya tarafından duyuruldu. Marsilya Kulübü, Ribery'nin Bundesliga devi Bayern Münih'le 4 yıllığına anlaşmaya vardığını açıkladı.

Transferiyle ilgili olarak ilk açıklamalarını Münih'te yapan Ribery, "Her şey çok iyi gitti. Münih'e yardım edeceğim için çok mutluyum" dedi.
Bayern Münih'in kulüp doktoru Hans-Wilhelm Mueller-Wohlfahrt'la yaklaşık 30 dakika görüşen 24 yaşındaki yıldız futbolcu görüşmenin ardından mutlu bir şekilde klinikten ayrıldı.

Ribery'nin Bayern Münih'e maliyetinin yaklaşık 25 milyon euro olduğu ifade edilirken, bu fiyatın Bayern tarihinin en yüksek transfer rakamı olduğu ifade ediliyor.

Bayern Münih bu sezon ligi 4. sırada bitirerek büyük bir hayal kırıklığı yaşatmış ve 1996 yılından beri ilk kez Şampiyonlar Ligi'de mücadele etme hakkını kaybetmişti.

İHA
Allah kitap Beşiktaş

alper_1903

demektir bu sene macalarina gitcem bayern münihin

AsA

B.munih cok sIKI hazirLaniyor bu sene...  Bomba transferLer ediyorLar... bakaLim bu sene tozunu atacakLar aLmanya Liginin..

alper_1903

evet ya ama UEFA da oynuyorlar onu alirlar ya problemsiz bence

MeLo

Çok yetenekli,hızlı..!
Her takıma lazım.
Bayern büyük bir işe imza attı.
Luca Toni ve Franck Ribery !
bJk'm hAyAt sEnsiN ! ...