Ana Menü

Alex de yok, Edu da...

Başlatan CHEm !, Mayıs 18, 2007, 13:50:28

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

CHEm !

5 Haziran'da Türkiye ile özel bir karşılaşma yapacak olan Brezilya Milli Takımı'nın aday kadrosu açıklandı. Brezilya teknik direktörü Dunga, F.Bahçeli Alex ve Edu'yu aday kadro içerisine dahil etmedi...

Alex de yok, Edu da...
Dortmund'un Signal Iduna Park Stadı'nda oynanacak ve Türkiye saati ile 21.00'de başlayacak olan karşılaşma aynı zamanda Tugay Kerimoğlu'nun A Milli Takım'a veda maçı da olacak.

Brezilya Milli Takımı Aday Kadrosu'nda şu oyuncular bulunuyor;
Doni (Roma), Helton (Porto), Daniel Alves (Sevilla), Maicon (Inter Milan), Gilberto (Hertha Berlin), Marcelo (Real Madrid), Juan (Bayer Leverkeusen), Alex (PSV), Alex Silva (Sao Paulo), Naldo (Werder Bremen), Gilberto Silva (Arsenal), Edmilson (Barcelona), Josue (Sao Paulo), Mineiro (Hertha Berlin), Elano (Shaktar Donetsk), Diego (Werder Bremen), Kaka (AC Milan), Ronaldinho (Barcelona), Robinho (Real Madrid), Vagner Love (CSKA Moskova), Jo (CSKA Moskova), Alfonso Alves (Herenveen).

Fiyatları 33 Euro'yla 82,5 Euro arasında değişen maçın biletleri Borussia Dortmund'un bilet satış gişelerinden ve kulübün internet sitesi bvb.de'den alınabilecek. 2002 Dünya Şampiyonu Brezilya'nın Dünya Turu kapsamında oynanacak bu hazırlık karşılaşması 2003 Konfederasyon Kupası'ndan bu yana iki takımın oynayacakları ilk maç olma özelliğini taşıyacak.

tff.org
Allah kitap Beşiktaş

mertcan

olsa ne farkeder
olmasa ne farkeder
türk milli takımı
alayına gider ;D

sağol paylaşım için ...

carlito1903

şu brezilyayı bi yenelimde alem takım görsün ama malum vatandaş olmaz inşallah milli takımda o olunca milli maçtan soğuyorum

ugur24

aurelio efendi'den bahsediyosun galiba..çok merak ediyorum fatih terim onu çağıracakmı ? çağırırsa yazıklar olsun..

mertcan

Alıntı yapılan: ugur24 - Mayıs 18, 2007, 15:38:25
aurelio efendi'den bahsediyosun galiba..çok merak ediyorum fatih terim onu çağıracakmı ? çağırırsa yazıklar olsun..
bende eğer çağırırsa yazıklar olsun
ama bir gazetded verdiği demeçte diyordu ki aurelio ya ihtiyacımız var ???

carlito1903

ben aslında adı t ile başlayan kişiden bahsediyodum ama hatırlattığınız ii oldu aurelionun yeri olmamalı artık milli takımda

carsi52

Fenerin 11 numaralı formasındaki insan adam değil türkiye milli takımında oynamasına karşı değilim ama o var ya aureli pisliği onu çağırırsa harbiden yazıklar oLsun.
Bölünür senin için uykular!

2 dia 2 muerto

Alıntı yapılan: ugur24 - Mayıs 18, 2007, 15:38:25
Ugur Abi illaki çağırıcak.
Fatih Hoca bi yüzsüzlüğe daha imzasını atıcak böylece

Timurlenk

Sahada %100 Türk Milli Takımı Görmek İstiyorum !

2 dia 2 muerto

Kızacak mısınız? Bilmiyorum ama Nobre'nin milli takımda oynamasını istemez miyiz bizde?
Aurelio da Bir Türke yakışacak biçimde arkadan vurmasaydı oynamasında bir sakınca var mıydıı ama şu andan itibaren tartışmaya gerek yok!

ugur24

nobre'de dahil olmak üzere sonradan türk olma oyuncuların milli takımda oynamasını ben istemiyorum..milli takımda oynayacak oyuncu istiklal marşı'mızı yürekten ve bağıra bağıra söyleyebilmeli..ay yıldızlı formamızın değerini her futbolcu anlayamaz..o formayı taşıyabilmek bu kadar basit olmamalı..aurelio bey o formayı giydikçe ben utanıyorum..