Ana Menü

Bundesliga'da yılın ikramı

Başlatan CHEm !, Mayıs 13, 2007, 12:00:56

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

CHEm !

Alman Ligi'nde son 2 haftaya lider giren Schalke deplasmanda Dortmund'a 2-0 kaybedince, iki kez yenik duruma düştüğü maçta Bochum'u 3-2'yle geçen Stuttgart zirveye oturdu.

Stuttgart çok avantajlı
Tarihi sezonlarından birini yaşayan Bundesliga'da Schalke bir kez daha ligin sonuna doğru zirveyi kaptırma geleneğini sürdürdü. Son iki haftaya lider giren Altıntop kardeşler ve Mesut Özil'in forma giydiği Mavi-Beyazlılar deplasmanda Nuri Şahinli Dortmund'a 2-0 yenilerek, zirveyi Bochum'u 3-2 mağlup eden Stuttgart'a kaptırdı. Dortmund ezeli rakibini 9 yıl aradan sonra devirirken, golleri Frei ile Smolarek kaydetti. Stuttgart, Bochum karşısında Schröder ve Maltriz'in golleriyle 2 kez yenik duruma düştü ancak Hitzlsperger, Gomez, Cacau konuk ekibi güldürdü. Son hafta Stuttgart, Cottbus'u Schalke de Bielefeld'i ağırlayacak. Schalke'nin üç veya daha az farklı galibiyeti halinde Stuttgart'a zafer için beraberlik bile yetecek.

W.Bremen havlu attı
Zirvenin bir diğer iddialı takımı Werder Bremen de sahasında Frankfurt önünde 2-1'lik beklenmedik bir yenilgi alınca şampiyonluk yarışına bitime 1 hafta kala havlu attı. Yeşil-Beyazlılar en fazla ikinci olarak Şampiyonlar Ligi'ne direkt katılma şansına sahipler. Kötü bir sezon geçiren ve haftalar önce yarıştan kopan Bayern Münih deplasmanda Energie Cottbus'u Makaay, Van Buyten, Cruz'un golleriyle geçip, 3-0'lık kolay bir galibiyet elde etti. Ligden düşen ekipler de büyük oranda belli oldu. Mönchengladbach'tan sonra Aachen ile Mainz de son hafta büyük bir mucize yaşanmazsa 2. Lig'in yolcusu olacak.

Diğer sonuçlar şöyle:
Aachen-Wolfsburg: 2-2,
Bielefeld-Hannover: 3-1,
Hertha-Leverkusen: 2-3,
Mainz-M.Gladbach: 3-0,
Nürnberg-Hamburg: 0-2.
Allah kitap Beşiktaş

ugur24

stuttgart bu sezon ilk kez liderliğe yükselmesine rağmen belkide şampiyonluğu garantiledi..stuttgart'ı tebrik ederiz..

2 dia 2 muerto

Mütevazı kadrolarına ragmen iyi bir iş başardılar.
Tebrikler

melankolizm

Stuttgart , Alman Liginde Tuuttğum takım . İnşallah başarılı olurlar. ve sona ulaşırlar.

@LAYINA GİDER

mainz ve aachen düşmeyi hak etmediler

Anarchy*

valla helal olsun Stuttgart takımına

keskinli

schalke icin üzüldüm
kadrosunda barindirdigi 3 türkten ve isci takimi oldugundan dolayi cok sampati duydugum bi takim.
yazik oldu
diger taraftan cok genc bi kadroyla mücadele eden stuttgartida tebrik etmek lazim
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

alper_1903

schalkeye benimde sempatim vardi ama ben diyodum arkadaslara burda schalke son 3 macta vercek sampyonlugu diye
verdi....
Besiktasim senin icin herseyimden vazgecerim...

Doktor

Valla Stuttgartın zirve mucadelesi yaptıgından haberim bile yoktu adamlar galiba sampiyon olacaklar hayırlısı

keskinli

neyse stutgarttada bi türk var :)

die-4-u

Schalke'ye kanım hiçbir zaman ısınmadı..
Ben Bremen olsun istiyordum ama kendi sahalarındaki mağlubiyet onları 3. yapacak Ligde
Cl'de mücadele etmeleri ise tek tesellim :)

carlito1903

schalke ve werder stuttgartdan daha fazla haketti şampiyonluğu bence ama olmadı...

keskinli

Alıntı yapılan: die-4-u - Mayıs 15, 2007, 13:46:48
Schalke'ye kanım hiçbir zaman ısınmadı..
Ben Bremen olsun istiyordum ama kendi sahalarındaki mağlubiyet onları 3. yapacak Ligde
Cl'de mücadele etmeleri ise tek tesellim :)

cok sadik taraftarlari var
emekcilerin takimi(eskiden maden sehriydi)
besiktasla bu benzerligi var schalkenin
belki simdi biraz isinirsin bu takima :)

die-4-u

Emekçi takımı olduğunu biliyorum ama bana antipatik gelen bi' tarafı var..Onu çözemedim :)
Ama yine de Liverpool & Livorno &Schalke gibi takımlar bizim felsefemizi taşıdığı için saygım sonsuz

keskinli

belki mavi beyaz renkleri anipatik yapmistir :)