Ana Menü

Ertuğrul Sağlam

Başlatan CHEm !, Kasım 29, 2006, 17:54:56

0 Üyeler ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

CHEm !

çok efendi biriydi zaten efendiliğiyle ön plana çıktı
her mevkide oynuodu defans forvet ona çok şaşırıodum :)
Allah kitap Beşiktaş

çArþý_ulan

rekor bi fiyatla transfer oldu...seviodum ertugrulu

BjKcArsi54

en baba futbolculardan birisiydi..

@LAYINA GİDER

burak_bjk

çok temiz yüzlü efendi bi adamdı inş t.direktörlük alanında başarılı olur
Bu sevdadan vazgecersek ALLAH belamızı versin....

Asya Kartalları

ertuğrul abicim ya çok seviyorum. gerçekten çok dürüsttü, peygamber gibi adamdı. toshack onu stopere koyarak bitirdi.

unicorn

Çok efendi we başarılıydı...Toshack'ın defansa çektiği forwet oyuncumuz. Şimdi teknik direktör... Allah başarılarını daim etsin.
Ne Olmuş Yani Büyük Adam Olamadıysak,

Hayallerimizi Satmadık Ya !

selen

NoPost

Tektik direktörlügüde iyi gidiyo kim bilir belki bi gün gelir beşiktaşımıza ;) :D

ugur24

türk futbol tarihinin benim gördüğüm dönem içerisinde ergün pembeyle beraber en efendi futbolcusu...futbolculuğuda ayrı bi kaliteliydi..

PaoX

futbolculuğuna kimse söz söyleyemez zaten..
en beğendiğim futboLcumuzdu zamanında.. attığı kafa goLLeri haLa hafızamda.. fakat toshack bitirdi adamı..
teknik direktörlüğü de on numara gidiyo inşallah beşiktaşımız için günü geldiğinde faydaLı oLur..

Ozytaurus

Bugünkü Kayseri Maçında taraftarın sevgi gösterilerine çok güzel karşılık verdi. Kendisine tribünden uzatılan atkıyı geri dönüp alması harikaydı. Keşke herkes onun kadar saygılı ve efendi olsa
______KaRaKaRTAL____

BetülJK

o her zaman saygılı ve efendi bi insan...
Askerin kraLı
KasımpaşaLı ! Rıza GüLdü Oleey ..

srdr

başarılarının dewamını diliyorum kesinlikle hakediyor böylesine efendi bir insan.en güzel sözüdebir programda 'bana ağır diyorlardı gittiler benden daha hızlı Ohen i aldılar '   demişti. mükemmel bir sözdü bu..............
beşiktAŞK - since 1903

bekartal21

çok efendi bir insan kayseri maçında gözleri dolmuş tvde izledim.. inş ilerde bigün beşiktaşımızın başına geçer
TRİBÜNCÜSÜN DEDİLER KIZ VERMEDİLER