Ana Menü

Ertuğrul Sağlam

Başlatan CHEm !, Kasım 29, 2006, 17:54:56

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

sero

inşallah birgün teknik direktör olarak geri döner

2 dia 2 muerto

Tam bir beşiktaşlı durusu vardı.Birgun teknik adam olarak onu takımımızda görmek isterdim

canmert

ilerde Beşiktaş ın başında görmek istediğim 1 numaralı isim...

carlito1903

GÖRDÜĞÜM EN EFENDİ FUTBOLCU....İNŞALLAH ÖNÜMÜZDEKİ YILLARDA TEKNİK DİREKTÖR OLARAK BEŞİKTAŞIMIZIN BAŞINDA GÖRÜCEZ ONU

deLgadooo1903

thelastfire

Benim hayatımda gördüğüm yegâne oyunculardan biriydi.Hem efendi olup hem de bu kadar iyi bir futbolcu olabilmek.İnanılmaz iyi bir oyuncuydu ama ben onun Beşiktaşımızdan ayrılmasına çok üzülmüştüm.İnşaallah günün birinde Beşiktaşımızında başına geçer...

IL Capitano

o zamanin parasiyla 80 milyara mi ne gelmisti, acayip cok yuksek bir rakamdi, zaten ilk
sene bu rakamin altinda bayagi bir ezilmisti.sonra super bir performans göstermisti,
yanilmiyorsam daum zamaninda yurt disindaki bir sezon öncesi kampinda samsundan ermanla takas yapilmisti.
yanlis hatirlamiyorsam takimdan söz yerindeyse agliyarak ayrilmisti,
gercekten bazi buyuk degerlerimize cok vefasiz davrandik..
Inadina Gülümse Hayata : Biz ATATÛRK Gencleriyiz !!!....

mertcan

yeni td
hepimize hayırlı olsun...

Anarchy*

ınsallah hayırlısı olur guvenıyoruz ınsallah bu sene umutlandırıp utandırmazlar!

kartal_taha

kartal yuvasına geri döndü inş. bizi şampion yapar.. (seviyoruz seni ERTUĞRUL SAĞLAM OoOoOoOoOoOo) :besiktas :bjk
Armamızdaki Yıldız Tüm Yıldızlara Bedeldir Çünkü O Yıldız Yalnız Deil Ay'la Beraberdir.....

candela14

dualarınız kabul oldu yeni teknik direktörümüz ertuğrul sağlam
bursalıyız ölümüne çarşılıyız , varmı ötesi
mesafeler engel değil aşkımıza

egge

bir kartal vardı canı sıkılan ERTUĞRUL geldi sıkıntı gitti :)
HeR zAmAn HeR yErDe SeVgİmİz İçİnDe ÖlÜm GeLsİn İsTeRsE gÖzLeRdE bİr DaMlA yAş KaLbİmİzDe BiR aŞk sEnSiN BEŞİKTAŞ(K)

sagomahlas

ertuğrul sağlamla büyük başarılar yakalayacağız en önemlisi süper ligde şampiyon olurus inşallah
Siyah-Beyaz Ölüm Yaşam

mfemek

çocukluğumdan beri hayranıydım.Takımın başına gelince belkide en çok sevinen benimdir
21 kalbimizde, Pascal adı gönlümüzde
Gelmez bir daha böyle, o gitse de bizimle...

bjkozgur

her zaman yanındayız başarılı olucaz
ÇARŞI ULAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAANNNN