Ana Menü

Lütfen Kural Haline Getirelim Bunu

Başlatan SATUKBLADE, Kasım 29, 2006, 02:00:56

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

SATUKBLADE

arkadaşlar çok güsel paylaşımlar oluyor teşşekkür ederim ama başka sitelerden alıyorsak altına dip not olarak ALINTIDIR ibaresini düşelim

çünkü bazı sitelerin içeriği ve hakkı sahibine aittir yazıyor sonra başımız ağrımason veya öle bişey olmasa bile başka birinin emeği olduğundan dolayı emeğine saygı göstermek için bunu yapalım (mesela hiç tanınmayan bi forum sitesinde durunun paylaşımlarını birileri kopyala yapıştır metodu ile kazanç sağlıyor)

netice de siteyi kuran adminlerimiz güsel bi paylaşım ve forum hizmeti için bu siteyi kurdular ufak tefek şeyler için başlarını ağrıtmayalım

saygılarımla :alkis :alkis

şarlo45

umutnasoz

Valla ben kendiminkileri koyuyorum hep ama baska forumlardada yayinliyorum,bu sorun yaratmiyordur umarim sonucta koydugum linkler bana ait.
...odtulu_kartallar...

SATUKBLADE

senin linklerini biliyorum forzabesiktas tada var ama
ama senin linki başka bi yerde "işte arkadaşlar kendi emeğim die" biri paylaşma hoş olurmu yani

ki yasal olarakta sorun yaşamayalım o bakımdan

keskinli

Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

Simurg

BEŞİKTAŞK

Kahrolsun uyuyunca geçmeyen bazı şeyler..

mdc

Arkadaşlar önemli olan bir şey paylaştığımız zaman alıntı olduğunu yazmamızdır.
linkte sitenin isminin olması önemli değil.

Saygılar
HAYATTA BEŞİKTAŞ

mdc

HAYATTA BEŞİKTAŞ

NoPost

Çok doğru bi noktaya deyinmissin bugun siz calarsınız yarın sizden çalarlar :D ;D

mdc

Dalga geçilcek veya geyiğe vurulcak bir yanı varmı ?
HAYATTA BEŞİKTAŞ

freedom forever

halka ,emekçiye ,ekmekçiye saygı :D biz boğazımızı bu amaç için yıllarca parçaladık herhalde yavaş yavaş işe yaramaya başlamış
Paris'te 72 gün boyunca fabrikalar çalıştı, atölyeler üretti, fırınlar yiğit Parislilere ekmek yetiştirdi. Paris'te 72 gün boyunca ücretin, sermayenin, karın, paranın olmadığı bir dünya kuruldu.

SATUKBLADE

evet ben ve benim gibi düşünen arkadaşlarım yıllarca bunu bağırdık ve başardık heryerdede başaracağız

[KralKartal]

konudan sapmiyalim arkadaslar... gereksiz seyler..  ;)
anladiniz siz,:)
Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

umutnasoz

Alıntı yapılan: SATUKBLADE - Kasım 30, 2006, 00:41:32
senin linklerini biliyorum forzabesiktas tada var ama
ama senin linki başka bi yerde "işte arkadaşlar kendi emeğim die" biri paylaşma hoş olurmu yani

ki yasal olarakta sorun yaşamayalım o bakımdan

Hos olmaz kardesim haklisin,zaten baskasinin yayinlamasinida istemem aslinda,indirse upload etse tamam derim,onlari upload etmesi ne kadar zaman aliyor bilmiyorlarki,emege saygi konusunda tamamen katiliyorum.
...odtulu_kartallar...