Ana Menü

Fıkra gibi bir maç

Başlatan CHEm !, Mayıs 09, 2007, 13:23:16

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

CHEm !

2. Lig'e yükselme maçında penaltı skandalı

Ercan ATA / ANKARA, (DHA)

GÖLCÜKSPOR ile Mersin Büyükşehir Belediyespor arasında oynanan Türkiye 2. Futbol Ligi B Kategorisi'ne yükselme maçında hakem skandalı yaşandı.
Cebeci İnönü Stadı'nda oynanan karşılaşmanın normal süresi ve uzatma dakikaları 1-1 sona erdikten sonra penaltı atışlarına geçildi. Penaltı atışlarında ilk olarak topun başına gelen Mersin Büyükşehir Belediyesporlu Cemre atıştan yararlanamadı. Gölcükspor'un ilk penaltısını kullanan Orhan, atışı gole çevirdi ve takımını penaltılarda 1-0 öne geçirdi. Her İki takım da ikinci ve üçüncü penaltılarını gole çevirince Gölcükspor 4. penaltılara 3-2 önde girdi. Mersin Büyükşehir Belediyespor, 4. penaltı atışından Serdar ile yararlanamadı. Maçın hakemi Fethi Serkan Koçak. Gölcükspor'un 4. penaltıcısını çağırmadan maçın bittiğini ilan etti. Gölcükspor 4. penaltısını kullanmadan hakem tarafından 3-2 galip ilan edildi. Gölcükspor'un kullanacağı iki penaltı atışını da kaçırması durumunda ve Mersin Büyükşehir Belediyespor'un kalan tek penaltı atışını değerlendirmesi durumunda 6. penaltılara uzayacak maç erken tamamlanmış oldu.

Gölcüksporlular sahada galibiyeti kutlarken Mersin Büyükşehir Belediyesporlu futbolcular soyunma odasına gitti.

Hakemin yaptığı hatanın anlaşılmasının ardından, hakem Mersin Büyükşehir Belediyesporlu futbolcuları yeniden sahaya çağırdı. Ancak Mersin Büyükşehir Belediyesporlu teknik yönetim ve futbolcular morallerinin bozulduğunu ileri sürdü ve takım otobüsüne binerek stattan ayrıldı.

Gölcükspor yönetimi olaya itiraz ederken maçın son durumu ile ilgili kararı Futbol Federasyonu'nun vereceği kaydedildi. Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş ve Gölcükspor Kulübü Başkanı İsmail Gençdemir ve Gölcüksporlu futbolcular olaya tepki gösterdi.

Allah kitap Beşiktaş

2 dia 2 muerto

Merak edıyorum acaba boyle seyler sadece Turkıyede mı oluyor.

mertcan

rezalet !!
bence penaltı tekrarı gibi  bir karar verir federasyon

carsi52

Terbiyesizlik ama çok büyük haksızlık.
Bölünür senin için uykular!

Dem@

neden hakemler bööle böyle yapıyor ben hala anlamadım ki kendilerine analarına bacılarına sövdürüyolar hepsi için geçerli bi bu maç için değil

carsi52

analarını sevmiyolar demekki.
Bölünür senin için uykular!

ugur24

bilerek çıkmamışlardır sahay[kufur otomatik degistirilmistir]ural hatası itirazıyla federasyona başvururlar kesin..sonuna kadarda haklılar aslında..

keskinli

konunun basligi gibi fikra gibi mac :)
güzel türkiyem
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin