Ana Menü

Teşekkürler

Başlatan Forum Kurulu, Mayıs 08, 2007, 20:20:30

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Kralkartal21

Bu aralar sınavlar başladığı için fazla giremiyorum ama okuldan gelince dinlenmek yerine foruma giriyorum.
Kalbimizde Renklerin Bitmese de Dertlerin Doyamam Doyamam Sana..

carlito1903

İçi boş yorumlarda büyük azalma var son günlerde :D

erkann

Forumda emeği geçen herkese teşekkürler

Cem Goren

şu anitibariyle gidriği 2 tane forum sitesi var bunlar birisi bu biriside saübjk.net
aslında burayada üye olduktan sonra bi ara girmedim ama anladımki buranın ortamı baya güzelmiş her açtığımızda ort. 15 kişinin online olması fikir alışverişi yönündende baya iyi oluyor inş. hep böyle kalıcı oluruz
altın kapılarımız kan oldu tayfun

SercanBjk

Asıl konuşmaya içimizi dökmeye ihtiyacımız olan bu dönemlerde,sizin gibi Beşiktaş sevdalılarının taraftara yaklaşımından ötürü ve herkese özgür düşüncesine saygı duyduğunuzdan,en sert eleştirilere bile yer verdiğiniz için teşekkür ediyoruz. Bu eleştirileri kendinize bile yapsak ve topic açsak silinmiyor,bizde taraftara gösterdiğiniz bu ilgiden dolayı sizlere teşekkür ediyor,ilelebet bu forumun devam etmesi için elimizden ne geliyorsa yapmaya hazır diyorum,ve bir çok arkadaşında benimle aynı görüşü taşıdığına inanıyorum.

Dem@

Alıntı yapılan: demo - Nisan 02, 2008, 20:15:55
benimde başarım var

gizli üye demo :D

Bilmediğimiz bi admin var bu kim ??? ???

TRTECH BİLGİSAYAR

burda konuşmak burda bazı şeyleri dile getirmek sorun diil heryerde konuşurus sesimizi duyururuz ama ciddi anlamda bu seslerimizi yönetimin duyması en azından bazı yerinde isteklerin yönetime gitmesi çok çok iyi olur.diğer takımın adını ağzıma almak istemiyorum sitesinde klübun resmi sitesi olmamasına rağmen adamların yazıklarını yönetimden birileri okuyor ve istekleri varsa yerine getiriyor.bizimde burda yazdıklarımızı birileri okumalı.her istek cevap bulmasada mutlaka değerlendirmeye alınmalı bence kendi aramızda kahve köşelerinde yapılan muhabet olarak geyik muhabbeti olarak kalmamalı diye düşünüyorum

mdc

Bizlere destek olan yorumlarınızda dolayı herkese teşekkür ederiz arkadaşlar.

Alıntı yapılan: prodigy - Nisan 03, 2008, 12:25:25
Alıntı yapılan: demo - Nisan 02, 2008, 20:15:55
benimde başarım var

gizli üye demo :D

Bilmediğimiz bi admin var bu kim ??? ???

Gizli admin  :ehehe :ehehe
HAYATTA BEŞİKTAŞ

salvador

iyi ilerliyoruz allah nazardan saklasın
www.cansuyu.biz/forum/index.php

sizleride bekleriz...

carsi52

Emeği geçen herkese teşekkürLer.
Nazar değmesin.
Bölünür senin için uykular!

bahadıR

Alıntı yapılan: kartalpenchesi2007 - Nisan 02, 2008, 20:31:49
online kişisi çok oldukça daha çok giresim geliyor
tabi ortaya fazla fikir atılınca herkesin daha çok giresi gelio:)
sen yaşarsın bu kalpte artık geriye dönmesende...
ςǿκ کε√díκ طę ∂طí......

keskinli

yas ortalamasini göz önüne alirsak en seviyeli forum burasi diyebilirim.
hepinizi seviyorum
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

yenerr17

çok sıcak bir ortam var ya gerçekten yeni girdim foruma üye oldum ama çok güzel ortam var beşiktaşlı kardeşlerimle olmak gibisi yok ...

TRTECH BİLGİSAYAR

peki bizim burda konuştuklarımızı tartıştıklarımızı doğru olan şeyleri yönetime aktarıcak bir kanal yokmu ne yapıcas bununla ilgili ....

mdc

Alıntı yapılan: TRTECH BİLGİSAYAR - Nisan 03, 2008, 17:04:54
peki bizim burda konuştuklarımızı tartıştıklarımızı doğru olan şeyleri yönetime aktarıcak bir kanal yokmu ne yapıcas bununla ilgili ....

Mevcut yönetim dışında birileri olsaydı illa ki birşeyler bulurduk
Fakat
Yönetim acizliği ve taraftara olan ilgisizliği yüzünden aklımıza gelen yollarıd[kufur otomatik degistirilmistir]ursağımız da bırakıyor.
HAYATTA BEŞİKTAŞ