Ana Menü

Teşekkürler

Başlatan Forum Kurulu, Mayıs 08, 2007, 20:20:30

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Forum Kurulu

Son günlerdeki gerginliğin farkındayız
Ve inanırmısınızki son 2 3 gündür sizler bu durumda bile tek bir küfür etmediniz.
Özellikle Fenerbahçe'nin şampiyonluğunu ilan ettiği andan itibaren.
Demekki bir yerlere gelebilmişiz.
Ne mutlu bize.

Herkese teşekkürler.

Saygılarımızla

isyankar_ÇARŞI

Alıntı yapılan: mdc - Mayıs 09, 2007, 16:58:02
Seviginin,saygının olduğu her yerde mesaj sayılarıda, üye sayılarıda elbet bir gün  tavan yapar.
Gerçi bunlar çok önemli değil.
Çok üyemiz olsun gibi bir derdimiz de yok !

Bizimle beraber olanlarla Beşiktaşlılık duruşunu en iyi şekilde sergileyebilmektir.
Ve bu çıtayı günden güne yükseltmektir.
Ve ben bunu çok iyi yaptığımıza inanıyorum.

Diğer Beşiktaş forumlarında üyelerin sinir katsayısını yükselticek konulardaki yorumları okudukça,bizim forumumuzun onların yanında melek olduğunu görüyorum.Bilinçli üyelerimizin bulunması çok sevindirici.
Dolayısıyla bizlerde her gün foruma şevkle giriyor ve yorumları okuyoruz.

Bu forumun bu hale gelmesine katlıda bulunan herkes selam olsun....

:alkis
helal
duysun alem böyle aşkı bu alemde kral çarşı

Anarchy*

herkese tesekkurler..

freedom forever

Yüzlerce forum sitesine üyeyim fakat burdaki saygınlığı , burdaki seviyeyi , burdaki terbiyeyi hiçbir sitede göremedim.Güncel bölümünde çok ateşli bir biçimde tartışdığım arkadaşımla ,beşiktaş topicinde tek bilek oluyoruz .En çokta bunu seviyorum işte ne olursa olsun tek amacın beşiktAŞK olduğu unutulmuyor
Paris'te 72 gün boyunca fabrikalar çalıştı, atölyeler üretti, fırınlar yiğit Parislilere ekmek yetiştirdi. Paris'te 72 gün boyunca ücretin, sermayenin, karın, paranın olmadığı bir dünya kuruldu.

Non Mollare Mai

Seninle az tartışmadık :) Genelde fikirlerimiz ve düşüncelerimiz ters düşsede Beşiktaş bölümüne geçtiğimizde amacımız düşüncemiz herşey aynı :) Güzel olanıda bu zaten.
Sağ Sol kesim olarak değil Beşiktaş'lı olarak varız. :)
edit

freedom forever

Aynen öyle sevgili kardeşim,biliyorum fikirlerimiz hiçbirzaman değişmicek fakat bu senin kötü bir insan olduğunun bir kanıtı değildir.Herkesin siyasi kimliğine çok çok büyük saygı duyuyorum.Çünkü siyasi kimlik denilen şey kolay kazanılmıyor.Ne olursa olsun ben hepsini unuttum zaten umarım anıl kardeşte unutmuştur
Paris'te 72 gün boyunca fabrikalar çalıştı, atölyeler üretti, fırınlar yiğit Parislilere ekmek yetiştirdi. Paris'te 72 gün boyunca ücretin, sermayenin, karın, paranın olmadığı bir dünya kuruldu.

Non Mollare Mai

Aklımda bir şey yok ki unutayım. :)
Geçti gitti. Sinirimizle hareket ettik çoğu zaman.
Hepimizin zayıf noktaları var oraya basıldımı kendimizi kaybedebiliyoruz malesef.
Geçenlerde tartışmıştık hangi konu bilmiyorum ama şehit falan bir şeylerdi.
Sana ileride uzun uzun anlatırım onun sebebini. :)
Sürçi lisan ettiysek affola. :)
edit

freedom forever

eyvallah kardeşim , böyle oluyor malesef . Bu arada şehitlere herzaman sonsuz saygım vardır bunuda belirtmiş olıyım

Non Mollare Mai

Yok aksini iddia etmedim zaten :)
Şehitlere saygısı olmayan yoktur heralde.
Neyse bundan sonra böyle tartışmalar yaparak birbirimizi kırmanın anlamı yok sanırım.
Zeytin dalını uzattık darısı diğer arkadaşlarla :D
edit

NoPasaran

Bu güzel yazının katırına siyasi banlrı kaldırsakmı ne :D
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

freedom forever

Kaldır volkan abi :D Ben Tolga ya kefilim diğer arkadaşlarada anıl kefil olsun :D

cmcpgc

Bende Ugur'a kefilim :)
Bu vatan askiyla büyüdük biz anam
Sahip olamaz ki topragima düsman !
Binlercemiz öldük, yine de ölürüz
Yildiramaz kimse iste son sözümüz !

Non Mollare Mai

Uğur zaten kral çocuk ya ;D
Siyasetle işi olmaz onun. pkk'nın savunulduğunu sandı ama durum öyle değil di tabii ki..
Tolga'ylada msnde barış yaptık. :)
Volkan abi kaldırmak gündemdeyse kaldıralım.
edit

freedom forever

Volkan abi görüyorsun barış güvercinlerini uçurduk sıra sende :D

NoPasaran

:D

2 gün düşüneyim ;D
Aşk bu Aşk !

volkanca.net