Ana Menü

Teşekkürler

Başlatan Forum Kurulu, Mayıs 08, 2007, 20:20:30

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Forum Kurulu

Arkadaşlar merhaba ...

Forumumuzda son dönemlerdeki her yönden artış (forum seviyesi,online sayısı ve yeni gelen arkadaşlar) gözünüzden kaçmamıştır sanırım.
Daha öncelerde forumu hep beraber daha iyiye çıkarabileceğimizi dile getirmiştik.
Son zamanlarda forumumuz en üst seviyededir.
Sizden aldığımız güç ile hep daha iyisini yapmaya çalıştık ve öyle devam edeceğiz.
Sizinde bizlere destek olacağınızdan şüphemiz yok.

Bunun içindirki yeri ve zamanı gelmişken herkesin hakkını vermek istedik.Yine son zamanlarda foruma katkım az diye yakınmalar baş gösterdi.
Fakat bilmelisinizki foruma katkı yapmak veya faydalı olmak demek yorum yapmamak değildir.
Burada bulunduğunuz her saniye foruma katkısı vardır.
O yüzdendir ki katkım yok diye yakınmayın.Az da olsa,çok da olsa sonuçda bir katkınız var.

Foruma gösterdiğiniz ilgi ve alak[kufur otomatik degistirilmistir]oruduğunuz ve devam ettireceğinizi umduğumuz seviyeniz için herkese tek tek Kralcarsi.com olarak teşekkür ederiz.

En içten sevgi ve saygılarımızla

Bu alemde Tek Kral çArşı

eRe

forum cıdden cok ıyı yonde ılerlıyor.
benımde uzuntum son zamanlarda sınavdan dolayı eskısı kadar aktıf olamam sıtede ama o kadar cok kısı aktıf olmaya basladı kı bu da benı sevındırıyor
bu sıtenın guzel bı sekılde ıslemesını sagladıgınız ıcın en buyuk tesekkur sız yonetıcılerın hakkı tabı kı
www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

[KralKartal]

Sinavlariniza herzaman öncelik taniyin...forum herzaman burdadir..biz burdayiz..
Once DERS/OKUL sonra forum ve baska seyler...
o zaman foruma katkiniz daha fazla olur... ki foruma girecegim diye derslerinizden kalmayiniz...

Forum Kurulu, mesajin icin tskler + rep :)
Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

@LAYINA GİDER

evet ii gidiyo eskiden her girdiğimde online sayısı 2.3 olurdu şimdi 20.25 desteğe devam

die-4-u

Bende yalan yok..
Bundan birkaç ay öncesine kadar bilgisayarımın başında olsam da pek fazla girmezdim foruma çünkü rahatsızlık duyduğum bazı durumlar vardı..Fakat belirttiğiniz üzere son dönemde üye sayısının artışı ile farklı görüşlerin sayısı da artmış oldu neticesinde de ''kalite'' arttı..Artık hemen hemen hiçkimse en nefret ettiği kulübe ve taraftarına bile hakaret derecesinde yazılar yazmıyor..Bu benim açımdan en olumlu gelişme..
Şahsım adına herkese teşekkür ediyorum ve Daha da kaliteli bi' ortam yaratabileceğimizi düşünüyorum..

yuNuS1903

bgun de toplam 115 kişi girşi yapmışş vay bee

Dem@

şuan 121 kişi görünüyor

keskinli

bu konuda en cok tesekkürü sitenin kurucusu ihsan hakediyor.
bu siteye kimse gelmesede besiktas degerlerinden vazgecmeyecegim diyerek yanlis yapanlari ayiklayarak foruma yüksek bi seviye kazandirmistir.
basta volkan olmak üzere diger adminlerin katkisini zaten hepiniz biliyorsunuz
forum kurulundaki diger arkadaslarimizda gecesini gündüzüne katarak foruma seviye getirmek icin ugrastilar vede ugrasiyorlar.
adminler ve forum kurulu üyelerinin isini kolaylastiran,besiktasli durusunu sergileyen,birbirinize karsi olan sayginiz ve sevginizdir!
hepinize tesekkürler
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

NoPasaran

Geçen seneden bu zamana kadar oldukça yol aldığımız bir gerçek. Bir zamanlar küfürden geçilmyen saygısızlığın oldukça fazla olduğu forumumuz hem sizlerin hem bizlerin sayesinde şu an eski ile neredeyse hiç alakası kalmamıştır.

Selçuk denen zavallının yaptığı harekette bile forum üyeleri sabırlarını zorlamış ve kurallara uygun hareket etmesi inanın buraya günde atacağınız 1000 mesajdan bile çok daha güzel bir duygu bizler için..

Bu başarı hepimizin..

Belki üye sayımız , belki mesaj sayımızı hiç bir zaman çok çok üstte olmayacak ama şunu elbet bir gün Tüm Beşiktaşlılıara söylettireceğiz..

"Kralcarsi.com EN İYİ BEŞİKTAŞ FORUMUDUR"

Bunu ne bizler, ne sizler aklınızdan çıkarmayın
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

mdc

Seviginin,saygının olduğu her yerde mesaj sayılarıda, üye sayılarıda elbet bir gün  tavan yapar.
Gerçi bunlar çok önemli değil.
Çok üyemiz olsun gibi bir derdimiz de yok !

Bizimle beraber olanlarla Beşiktaşlılık duruşunu en iyi şekilde sergileyebilmektir.
Ve bu çıtayı günden güne yükseltmektir.
Ve ben bunu çok iyi yaptığımıza inanıyorum.

Diğer Beşiktaş forumlarında üyelerin sinir katsayısını yükselticek konulardaki yorumları okudukça,bizim forumumuzun onların yanında melek olduğunu görüyorum.Bilinçli üyelerimizin bulunması çok sevindirici.
Dolayısıyla bizlerde her gün foruma şevkle giriyor ve yorumları okuyoruz.

Bu forumun bu hale gelmesine katlıda bulunan herkes selam olsun....
HAYATTA BEŞİKTAŞ

mdc

Bir teşekkür de Volkan abiye :)
HAYATTA BEŞİKTAŞ

NoPasaran

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

mdc

Gece'den beri uğraştığından dolayı :)
HAYATTA BEŞİKTAŞ

[KralKartal]

Volkana herzaman sonsuz tesekkurler...vallahi isini gucunu is yerini birakip
forumla ugrasiyor.....bitanesin volkanim..
Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

mertcan

emeği geçen tüm üyelere modlara ve adminlere teşekkürler...