Ana Menü

Tello İmzayı Attı..!

Başlatan keskinli, Mayıs 04, 2007, 17:31:03

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Non Mollare Mai

http://sportingcp.artinova.pt/viewtopic.php?t=6203&postdays=0&postorder=asc&start=900

Sporting taraftarları pek memnun değil sanırım tello'nun gitmesinden.. Portekizce yazılmış hiç bir şey anlamasamda görmüş olduğunuz resim koyulmuş konuya..

[IMG]http://img174.imageshack.us/img174/2430/d1kh8.jpg[/img]
edit

[KralKartal]

duyduguma gore TELLO iyi bir oyuncuymus...
hayirli olsun
Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

eRe

Alıntı yapılan: Smyrnian Jose - Mayıs 31, 2007, 12:58:46
http://sportingcp.artinova.pt/viewtopic.php?t=6203&postdays=0&postorder=asc&start=900

Sporting taraftarları pek memnun değil sanırım tello'nun gitmesinden.. Portekizce yazılmış hiç bir şey anlamasamda görmüş olduğunuz resim koyulmuş konuya..

[IMG]http://img174.imageshack.us/img174/2430/d1kh8.jpg[/img]

Bu bızım ıcın ıyı bı  haber baksana ıyı oyuncu olmasa bu kadar kın kusmazlar :D
www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

Brestgerfich

evet bu futbolcu kaçtı diye gazeteler takımı çok eleştirmiş
Bugün YorumBlog'u ziyaret ettiniz mi?

keskinli

aksama lizbon forumunda yazilanlarin özetini yazacagim,bende cok merak ettim portekizli arkadasi ariyorum simdi
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

ugur24

valla bende merak ettim..çok umutsuzdum bu adamın göstereceği performanstan ama şimdi fikrim değişti.. ;)

keskinli

simdi yazacaklarim sporting forumlarinda yazilan yazilarin kisa bi özetidir.portekizli arkadasla beraber forumlarini okuduk,bana yaptigi o kadar tercümenin aklimda kalmasi biraz zor haliyle

lizbon forumlarinda konusulanlar bizim sezon basinda tümer icin yazdigimiz konulara cok benziyor
lizbon forumlarinda konuslanlarla besiktasin bi alakasi yok aslinda
yazi yazanlarin hepside tello hakkinda yazmislar
lanet okumalardan tutunda ayaginin kirilmasi dilegine kadar her sey var
yazilanlarin en komigide gese besiktas macinda tellonun kafasina koltuk isabet etsin isteyen bi üye
geselilerin fener macinda yaptiklarina bakmislar olsa gerek
seviyeli bi sekilde yazanlar ise tellonun isinin besiktasta zor olacagini düsünenler
bambaska bi ülke bambaska bi kültür bambaska bi sehir,tello alismakta zorlanir diye yapilan yorumlar var,cünkü
tello portekize ilk geldigi zamanlar bayagi bi bocalamis
en cok kizdiklari konu ise randevu vermesine ragmen,randevuya gelmeyipte istanbula gitmesi,en azindan bi telefon edebilirdi diyorlar
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

carsi52

Juanfran gibi çıkmasın.

Juanfran normalde iyi topçuydu ama bakma biz değerini bilemedik.
Bölünür senin için uykular!

Non Mollare Mai

edit

mertcan

sağol ahmet abi paylaşım için

inşallah bocalamaz bizim ligde

CHEm !

Transfer haberini, ''Sporting, Tello'nun ihanetiyle şaşkına döndü'' başlığıyla veren ''www.portugoal.net'' adlı internet sitesi, haberin, futbolcunun dönüp sözleşmesini yenilemesini bekleyen kulüp yöneticilerini şoke ettiğini yazdı.

Sporting Lizbon Kulübü Sözcüsü Salema Garcao, Tello'nun bu biçimde gitmesinin üzüntü yarattığını, kulüpteki herkesin ihanete uğramış gibi duygular hissettiğini söyledi. Garcao, Tello'nun, daha önce varılan sözlü anlaşma gereği kulübe gelerek imza atmasını beklediklerini, ancak bunun olmadığını bildirdi.

Garcao, Tello'nun Beşiktaş'a transfer olduğu haberinin doğrulanması durumunda yasal yollara başvurabileceklerini de kaydetti, ancak gerekçe olarak neyi göstereceklerini söylemedi. Şili futbolunun yeni altın çocuğu olarak gösterilen Tello, Sporting Lizbon'a 2001 yılında gelmişti.

AA
Allah kitap Beşiktaş

MeLo

Beşiktaşımıza hayırlı olsun !
Ama bu aralar haberlerde okudum !
Lizbonla arasında sorunlar varmış !
Gerçeği yansıtıyor mu ?
Bir bilgisi olan varmı ?
bJk'm hAyAt sEnsiN ! ...

Anarchy*

olabılır bılmıyorum vallahı bu arada tam olarak tanımıoyrum ınsallah hayrlı olur!

Delirdik

Alıntı yapılan: Schweinsteiger - Haziran 01, 2007, 15:47:24
Lizbonla arasında sorunlar varmış !
Gerçeği yansıtıyor mu ?
Bir bilgisi olan varmı ?

ahmet abi(keskinLi) yukarda mavi yazısıyLa Lizbon forumLarındaki konuşaLanLarı tercüme etmiş.
forumda yazanLara göre gerçeği yansıtıyor  :-\

en cok kizdiklari konu ise randevu vermesine ragmen,randevuya gelmeyipte istanbula gitmesi,en azindan bi telefon edebilirdi diyorlar
tanıdık bir davranış değiL mi :(
| җ  ģǿĸнªп  җ | Beşiktaş'ım oLey

* Şampiyon BEŞİKTAŞ.!

Anarchy*

evet tanıdık bı davranıs ınsallah hayır gelır ya tanımadıgım ıcın yorum yapmıcam