Ana Menü

Utah-Houston maçı NTV'de

Başlatan Timurlenk, Mayıs 03, 2007, 13:41:33

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Timurlenk

NBA play-off heyecanı NTV'de sürüyor. Temsilcimiz Mehmet Okur'un forma giydiği Utah Jazz, 3-3 geride olduğu serinin 7. ve son maçında Houston Rockets ile Toyota Center da karşı karşıya gelecek.

6 Mayıs Pazar günü saat 04.30'da oynanacak maçı, basketbolseverler NTV'den canlı olarak izleyebilecek.

bu maç kaçmaz

haydi utah haydi memo bu son maçı kazanın

die-4-u

saolasın birader...ben de araştırıodum şimdi tv yayını var mı diye 8)
benim umudum yok açıkçası utah'dan..
Memo'nun istatistikleri  yakışmıyo all-star'a seçilmiş bi oyuncuya..bu maçı alsalar da deplasman karneleri ortada..en iyi ihtimalle 3 maç kazanırlar ve elenirler

Timurlenk

deplasman maçlarına baktığın zaman aslında utah'ın maçları çok yakın farklarla kapattığını görüyoruz.fakat houston deplasmanda çok fark yiyerek mağlup oluyor.geçenki maçı izlemedim ama utah son 2 dk ya 1 sayı önde girmiş ve maçı vermişti.bence bu maçı utah yine farklı kazanacak ve memo 10 sayının üzerinde atacak.aslında memodan çok kirilenko'nun sayı atması adamın seride sayısı yok tam anlamıyla kabus yaşatıyor takımına en azından 10 sayı atarsa kendine gelir.

eRe

benım utahtan umudum kalmadı
herkes playofflarda kılıtlendı :(
www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

die-4-u

AK47 iki sezon öncesine kadar takımın herşeyiydi..Memo ve Boozer yokken..bence onların  gelişi Kirilenko'yu olumsuz etkiledi..artık üvey evlat muamelesi görüyor çok belli ki..
Eğer karşılığında iyi bir Forvet bulurlarsa takas etmeliler..İyi yapılabilecek takas onlara seneye şampiyonluk bile getirebilir

eRe

ya playofflarda hersey yıldızların elınde
bence utahtada yıldız yok
tamamen takım oyunu
ancak playofflarda takımı goturen ozel yıldızlar
www.erdemeksi.com

Timurlenk

t-mac'ın bu seride olağanüstü oynadığını görmedim.yao da aynı şekilde hatta yao yerin dibine girdi memodan yediği bloklardan sonra :) t-mac'ın bu kadar başarısız olduğu bir playoff serisi zor bulunur.

die-4-u

T-MaC'in seri performansı:    24.4 Sayı, 5.2 Ribaund,7 Asist
Yao'nun seri performansı:     24.4 Sayı,12 Ribaund...
Bence hiç fena diiL  :)

Timurlenk

Alıntı yapılan: die-4-u - Mayıs 03, 2007, 14:05:40
T-MaC'in seri performansı:    24.4 Sayı, 5.2 Ribaund,7 Asist
Yao'nun seri performansı:     24.4 Sayı,12 Ribaund...
Bence hiç fena diiL  :)

bana göre kötü :)
t-mac iyi olduğu zaman rahat hermaç 40 sayı atar.
24 sayıyı hiçbirşey yapmadan atıyor ama sahada geziyor adeta benim gözlemlediğim bunlar

eRe

ya tmac oyle gozukuyor ancak sahada dolasırken bıle adam 24 sayı ortalaması yakalıyor
zaten memo 24 sayı ortalaması yakalasa coktan turu atlamıslardı
www.erdemeksi.com

die-4-u

40 Sayı atabilecek kapasitede kesinlikle T-Mac fakat burada önemli olan hangi istatistik?  
''7''asist..birçok guard için bile iyi sayılabilecek rakam bu..artık olgunlaşma dönemini yaşıyor ve takımın kazanması herşeyden önemli O'nun için..

Timurlenk

maçı izlemek isteyenler pazar günü sabaha karşı yani bu gece 04:30da 7.maç oynanacak.

Pascal_NoUma13

ben utaha guvenıyorum bu macı alcaklar,kırılenko son macta eskı gunlerıne donus sınyalı verdı bu mactada devam ederse memo nun da yapacagı ekstra sayılarla turu gecerlerç....
Esrarla başladı gece Alkolikmi sandın sadece şu çiftliden iki duman çekince dünya oluruz bütün gece...

Timurlenk

utah sonunda houston'u deplasmanda 103-99 yenerek tur atladı.
carlos boozer 35 sayı 14 ribaund,deron williams 20 sayı 14 asist,Mehmet Okur 16 sayı 11 ribaund ile maçı tamamladılar.

utah jazz'ın rakibi golden state çok zor bir seri daha olacak