Ana Menü

Heat'in şansı azalıyor

Başlatan akbaba71, Nisan 28, 2007, 11:30:47

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

akbaba71

NBA'de play-off mücadeleleri devam ederken, Chicago Bulls, Miami Heat'i 104-96 mağlup ederek seriyi 3-0'a getirdi.

Ben Gordon, 27 sayı ile karşılaşmayı tamamlarken, Luol Deng ise 24 sayı ve 11 ribaundla karşılaşmadan ayrıldı.

Heat'i sahadan silen Bulls'ta Kirk Hinrich de, 22 sayı ile galibiyetin diğer pay sahibiydi.

Miami'de ise Dwyane Wade 28 sayı ile maçın en skorer ismi olurken, Antoine Walker, 12, Hames Posey ise 10 sayı kaydetti. Sahada 32 dakika kala Sh[kufur otomatik editlenmistir]uille O'Neal ise 23 sayı ile karşılaşmayı tamamladı.

4. karşılaşma, pazartesi sabaha karşı oynanacak
http://schwarzadler.blogspot.com/

2008-2009 TSL Şampiyonu Beşiktaş

akbaba71

Dallas'ın Golden kabusu sürüyor
Amerikan Profesyonel Basketbol Ligi'nde (NBA) sezona play-off birinci tur maçlarıyla devam ediliyor. NBA'de normal sezonu açık arak lider tamamlayan ve şampiyonluğun en güçlü adaylarından biri olarak gösterilen Dallas Mavericks'in Golden State kabusu sürüyor. Normal sezonda rakibiyle oynadığı tüm maçları kaybeden Dallas, play-off'lar birinci turunda da istediğini bir türlü alamıyor. Serinin ilk iki maçında kendi sahasında rakibine bir maç kaybeden Dallas, deplasmanda çıktığı ilk maçta da Golden State'e boyun eğdi. Warriors, rakibini 109-91 yendi ve yedi maçlık seride 2-1 öne geçti. Golden State, 13 yıl sonra evinde ilk kez play-off maçı oynarken, Jason Richardson attığı 30 sayıyla maça damgasını vuran isim oldu. Baron Davis'in 24 sayıyla oynadığı karşılaşmada Andris Biedrins ise 10 sayı, 10 ribauntluk başarımıyla galibiyette pay sahibi oldu.

Golden State, normal sezonu rekorlar kırarak tamamlayan Dallas'ı play-off'lar öncesinde de üç kez yenmeyi başarmıştı. Golden State taraftarları da maç boyunca takımlarını yalnız bırakmadılar. Çünkü takımlarını play-off'lar görmeyeli uzun zaman olmuştu. Golden State'in, NBA'de evinde oynadığı son play-off maçının tarihi 4 Mayıs 1994'tü. O tarihte, Warriors, Phoenix Suns'a 140-133 mağlup olmuştu.

Geceyi mağlubiyetle kapatan ve ikinci tur yolunda ağır bir yara alan Dallas Mavericks'te ise Dirk Nowitzki 20 sayı, 12 ribauntluk başarımıyla takımının en etkili ismi oldu. Josh Howard'ın 20 sayı ürettiği maçta Dallas, takım olarak yüzde 39 gibi düşük bir şut yüzdesiyle mücadele ederken, üç sayılık atışlarda ise 15'te 4'le oynadılar.

İki takım arasında serinin dördüncü maçı yine Oakland'da Golden State'in sahasında oynanacak.

akbaba71

Nets Kidd'le
Jason Kidd'in 19 sayı ile play-off'larda kariyerinin en fazla sayısına ulaştığı karşılaşmada, New Jersey Nets, Toronto Raptors'ı 102-89 mağlup etti.

Sakatlığından dolayı antremana katılmayan Kidd, karşılaşmadabaşarılı bir performans gösterirken, Vince Carter ise 37 sayı ile maçın en skorer oyuncusuydu.

Nets, Raptors karşısında 2-1 öne geçerken, Raptors'ta T.J. Ford, 27 sayı ile takımını ayakta tutmaya çalıştı.

%53 atış yüzdesi ile oynayan Richard Jefferson Nets adına 18 sayı ile karşılaşmayı tamamlarken, Anthony Parker 14, Jose Caleron ise Toronto adına 12 sayı kaydetti

Timurlenk

miamiden beklenmedik bir mağlubiyet.wade'in sakatlıktan çıkmış olması sanırım miami'yi çok etkiledi.

2 dia 2 muerto

Ya Chicago da boru değil sonucta cok iyi oyunculara sahipler.Fazla sasırma Burak.

Timurlenk

Alıntı yapılan: Palermo! - Nisan 29, 2007, 13:05:20
Ya Chicago da boru değil sonucta cok iyi oyunculara sahipler.Fazla sasırma Burak.

işte ben boru olduklarını söylüyordum ama luol deng ile ben gordon her maç 20'nin üzerinde sayı atınca doğal olarak maçı kazanma şansları artıyor bizde apışıp kalıyoruz :) :)

2 dia 2 muerto

Hmm Usta sende cok kucumsemıssın ama onları.Bakalım ne olcak.Bi bakmıssın miami cevirir

Timurlenk

3-0'dan 4-3 yapan bir takım nba tarihinde yok inşallah ilk olur :) :)

2 dia 2 muerto

Olmaz ama.Galiba Mimai taraftarıyız

Timurlenk

Futbolda Beşiktaş ne ise nba de miami o :)

2 dia 2 muerto

Bu sefer erkenden veda ediyor ama Miami.Bende Detroiti destekliyorum.Ben wallece bu sene gitmeseydi daha fazla iş yaparladı ama gitti işte

Timurlenk

gitti ama o eksikliği belki dolduramayacak olan webber geldi.detroit'in benci iyi olmayabilir ama tecrübeleri çok fazla bence konferans finali oynarlar

2 dia 2 muerto

Bence şampiyonlugu bu sene alırlar.Ama adam gibi bir pivot olsaydı daha kesın konusabılırdım

Timurlenk

ben wallace'ın sayı olarak katkı yaptığı maç sayısı çok azdır ama defansif yönden inanılmaz bir oyuncu webberda bunun tam tersi bence defansif anlamdaki açığı rasheed wallace kapatır webberda sayılarını atar.